Articole care merită citite
Grav accident rutier produs la Mihai Viteazu

Grav accident rutier produs la Mihai Viteazu

access_time 6 decembrie 2014

O femeie de 40 de ani din comuna Mihai Viteazu a ajuns în stare gravă la spital după ce a

Cantitate record de medicamente contrafăcute confiscate inclusiv în România!

Cantitate record de medicamente contrafăcute confiscate inclusiv în România!

access_time 26 septembrie 2017

O cantitate record de 25 de milioane de medicamente contrafăcute, interzise la nivel mondial, dar distribuite pe internet a fost

Filme de scurtmetraj pentru vorbitorii de limbă germană din Cluj-Napoca

Filme de scurtmetraj pentru vorbitorii de limbă germană din Cluj-Napoca

access_time 20 iunie 2013

Asociaţia studenţilor „Gutenberg“ organizează prima ediţie a „Festivalului de filme de scurtmetraj Gutenberg“ la Cluj-Napoca vineri, 21 iunie, de la

Începe simularea bacalaureatului

Începe simularea bacalaureatului

Începe simularea bacalaureatului

access_time 5 martie 2016 chat_bubble_outline 0 comentarii

buy atarax, atarax online, order atarax online, purchase atarax online, generic atarax, atarax 25 mg tablet, atarax 10mg tablets. cheap atarax cheap estrace price generic , glendale, get estrace new zealand buy online, how to sep 18, 2014 – creating campaign images that buy generic fluoxetine online no prescription positively brand new feature films, using the best, most inspired  order estrace uk order, estrace australia where to buy, cheapest buy estrace Peste 9 mii de elevi din clasele a XI-a şi a XII-a ale liceelor clujene sunt aşteptaţi, luni, 7 martie, la prima probă a simulării examenului de Bacalaureat, cea de limba şi literatura română.
Potrivit declaraţiei inspectorului general Valentin Cuibus, la liceele din judeţul Cluj învață peste 4500 de elevi de clasa a XI-a şi aproape 4400 în clasa a XII-a. Aceștia vor susține probele simulării examenului de bacalaureat, ce va începe luni, 7 martie, cu proba de limba și literature română. Simularea examenului de Bacalaureat va continua marţi, 8 martie, cu proba de limba şi literatura maternă, susținută de elevii care învață în clase în care predarea se face în limba maternă, alta decât limba română. Proba obligatorie a profilului se va desfășura miercuri, 9 martie iar joi, 10 martie, numai elevii din clasele a XII-a vor susține proba la alegere a profilului şi a specializării. Toate probele se susțin în scris. Rezultatele se vor afişa în 18 martie.
Centrele de examen funcționează în fiecare unitate de învăţământ care are clasele a XI-a şi a XII-a, iar corectarea se va face la nivelul fiecărei unităţi, de către doi profesori – unul din clasă şi unul din afară.
Conform Ministerului Educației Naționale Cercetării și Ştiinței, simulările au ca obiectiv familiarizarea elevilor cu rigorile unui examen de bacalaureat, dar şi optimizarea rezultatelor obţinute de către elevii din învăţământul preuniversitar la finalul studiilor liceale.
Emil HĂLĂȘTUAN

Comentarii Facebook