Articole care merită citite
Înot: Memorialul ”Schier Herman” 2015

Înot: Memorialul ”Schier Herman” 2015

access_time 9 martie 2015

Înotătorii de la Asociația Sportivă Stone Wather & Snow din Turda au participat în perioada 7 – 8 martie, la

Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme până în 13 ianuarie, în regiuni din ţară

Administraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme până în 13 ianuarie, în regiuni din ţară

access_time 3 ianuarie 2019

În Transilvania, valorile termice nu vor avea variații semnificative în primele trei zile, când media maximelor va fi de 1-2

Eveniment dedicat bibliotecarilor

Eveniment dedicat bibliotecarilor

access_time 12 noiembrie 2015

Primăria Municipiului Câmpia Turzii prin Biblioteca Municipală Astra Câmpia Turzii, în colaborare cu Bibloteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj, organizează „Întrunirea

Informare meteo de vreme rea

Informare meteo de vreme rea

Informare meteo de vreme rea

access_time 24 decembrie 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo de vreme rea, care vizează apariția unor precipitații, predominant ploi în zonele joase de relief din vest, nord și centru și mai ales ninsori la munte, intensificări ale vântului.

 

Intervalul vizat de ANM a debutat duminică, la ora 14.00 și va dura până marți dimineață, la ora 6.00.

”În intervalul menționat, vântul va continua să prezinte intensificări la munte, temporar cu rafale de 65…70 km/h, iar pe creste va depăși 80 km/h. Din a doua parte a zilei de luni (24 decembrie) vântul se va intensifica și în zonele joase de relief, îndeosebi din sud-vestul, centrul și estul țării, cu viteze la rafală, în general de 50…55 km/h.

Temporar vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie, pe arii mai extinse începând din a doua parte a nopții de duminică spre luni (23/24 decembrie), când în zonele joase de relief din vest, nord și centru se vor acumula 10…15 l/mp și izolat 25 l/mp, favorizând topirea stratului de zăpadă. În zona de munte, treptat vor predomina ninsorile, iar pe parcursul zilei de luni (24 decembrie) în Maramureș, Transilvania și jumătatea de nord a Moldovei, ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare.

În centrul, estul și sudul teritoriului, vor fi condiții pentru depuneri de polei, iar în noaptea de luni spre marți (24/25 decembrie) se va forma ghețuș.”, precizează ANM.

Comentarii Facebook