Articole care merită citite
Chinezii ar putea fi interesaţi de platforma industrială de la Sticla

Chinezii ar putea fi interesaţi de platforma industrială de la Sticla

access_time 29 ianuarie 2014

   Cristian Matei a atins şi subiectul Sticla Turda. „ Am încercat să găsim soluţii pentru anularea datoriilor istorice. Am

Alegeri interne amânate de PSD din motive obiective

Alegeri interne amânate de PSD din motive obiective

access_time 30 aprilie 2017

PSD amână alegerile interne în toate organizaţiile judeţene din ţară pentru a pregăti scrutinele electorale parţiale din 11 iunie.  

11 luni de închisoare pentru conducere fără permis!

11 luni de închisoare pentru conducere fără permis!

access_time 29 iunie 2017

La data de 28 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda au pus în aplicare un mandat

Informare meteo de vreme rea

Informare meteo de vreme rea

Informare meteo de vreme rea

access_time 24 decembrie 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo de vreme rea, care vizează apariția unor precipitații, predominant ploi în zonele joase de relief din vest, nord și centru și mai ales ninsori la munte, intensificări ale vântului.

 

Intervalul vizat de ANM a debutat duminică, la ora 14.00 și va dura până marți dimineață, la ora 6.00.

”În intervalul menționat, vântul va continua să prezinte intensificări la munte, temporar cu rafale de 65…70 km/h, iar pe creste va depăși 80 km/h. Din a doua parte a zilei de luni (24 decembrie) vântul se va intensifica și în zonele joase de relief, îndeosebi din sud-vestul, centrul și estul țării, cu viteze la rafală, în general de 50…55 km/h.

Temporar vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie, pe arii mai extinse începând din a doua parte a nopții de duminică spre luni (23/24 decembrie), când în zonele joase de relief din vest, nord și centru se vor acumula 10…15 l/mp și izolat 25 l/mp, favorizând topirea stratului de zăpadă. În zona de munte, treptat vor predomina ninsorile, iar pe parcursul zilei de luni (24 decembrie) în Maramureș, Transilvania și jumătatea de nord a Moldovei, ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare.

În centrul, estul și sudul teritoriului, vor fi condiții pentru depuneri de polei, iar în noaptea de luni spre marți (24/25 decembrie) se va forma ghețuș.”, precizează ANM.

Comentarii Facebook