Articole care merită citite
Sistare de curent pe 7 și 8 noiembrie la Turda

Sistare de curent pe 7 și 8 noiembrie la Turda

access_time 25 octombrie 2018

Sucursala de Distribuție a Energiei Electrice Cluj-Napoca anunţă întreruperea alimentării cu energie electrică după cum urmează:   Data întreruperii: 7,

Premieră cu sala plină la Teatrul Municipal

Premieră cu sala plină la Teatrul Municipal

access_time 22 noiembrie 2013

   Sala Teatrului Municipal Turda a găzduit astăzi, de la ora 19.00 a doua premieră a acestei stagiuni. Spectacolul „Există

În luna aprilie Martorii lui Iehova se reunesc la Turda

access_time 27 martie 2019

Comemorarea morții lui Isus Cristos va avea loc la Sala de Congrese a Martorilor lui Iehova din Turda (varianta DN1 nr. 1402, la ieșire

Inițiativă lăudabilă a Clubului Rotary Turda

Inițiativă lăudabilă a Clubului Rotary Turda

Inițiativă lăudabilă a Clubului Rotary Turda

access_time 10 noiembrie 2015 chat_bubble_outline 0 comentarii

rotary_turda (4)49 de persoane au beneficiat de consultaţii medicale gratuite în cadrul proiectului ,,Sănătate prin prietenie” iniţiat de Clubul Rotary Turda. La sfârșitul săptămânii trecute a debutat proiectul prin care rotarienii turdeni îşi propun să ofere consultaţii medicale gratuite populaţiei din comunităţile izolate aflate în aria municipiului Turda, cu acces limitat la servicii medicale minimale.

rotary_turda (1)Sâmbătă, laborator medical mobil a ajuns în zona localităților Ploscoș și Crairât, acolo unde nu mai puțin de 25 de localnici au beneficiat de consultații gratuite. Duminică, 8 noiembrie, laborator medical mobil a ajuns la Valea Florilor, iar 24 de persoane au fost consultate.

În urma acestei acţiuni au fost depistate o serie de afecţiuni, persoanele respective fiind îndrumate către medicul de familie, cu recomandarea de a se solicita continuarea rotary_turda (3)investigaţilor, în vederea stabilirii diagnosticului şi a tratamentului adecvat, de către medicul specialist.

Clubul Rotary Turda adresează mulţumiri personalului medico-sanitar  care şi-a oferit serviciile în mod voluntar în aceste două zile, dr. Ştefan Mardale, dr.Ionuţ Constantin şi asistent medical Marius Haiduc, toţi din cadrul Spitalului Militar de Urgenţă Cluj-Napoca precum şi medicului rezident Olivia-Gabriela Vasile, din cadrul Institutului Inimii Cluj-Napoca.

Vineri și sâmbătă, unitatea medicală mobilă a Clubului Rotary Turda va desfăşura o acţiune rotary_turda (2)similară în Aiton şi ulterior în alte localităţi apropiate municipiului Turda, cu acces limitat la servicii medicale.

Alex MUNTEAN

Comentarii Facebook