Articole care merită citite
Astăzi are loc lansarea proiectului „TURDA, ORAS INCLUZIV – parteneriat local pentru bunastarea sociala a zonelor marginalizate din municipiu”

Astăzi are loc lansarea proiectului „TURDA, ORAS INCLUZIV – parteneriat local pentru bunastarea sociala a zonelor marginalizate din municipiu”

access_time 16 octombrie 2017

Municipiul Turda, în parteneriat cu Idel Innovation SRL și Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială (PROIS-NV), vă invită

S-au afișat și rezultatele definitive la bacalaureat

S-au afișat și rezultatele definitive la bacalaureat

access_time 10 iulie 2017

Practic, în urma contestaţiilor, un număr de 37 de candidaţi (iniţial respinşi) au reuşit să promoveze examenul de Bacalaureat.  Astfel, din totalul

Versurile lui Teodor Murășanu vor fi transpuse pe pânză

Versurile lui Teodor Murășanu vor fi transpuse pe pânză

access_time 17 februarie 2015

Elevii claselor V-VIII din Turda, sunt invitați să participe la un concurs de pictură mai special, organizat de Biblioteca Municipală

Articol

Înșelăciune cu bilete de avion de la Wizz Air! Atenție la păcăleală!

Înșelăciune cu bilete de avion de la Wizz Air! Atenție la păcăleală!

access_time 14 mai 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Mai mulţi români au fost păcăliţi pe internet după ce au văzut o ofertă prezentată ca fiind iniţiată de Wizz Air, cu bilete la prețul de 1 euro. Compania a făcut precizări, ulterior, că nu a iniţiat vreo campanie sau concurs cu aceste elemente şi reaminteşte site-urile sale oficiale.

Utilizatorilor li se promitea, pe internet, două bilete Wizz Air plus 500 de euro bani de cheltuială, pentru o destinație aleasă de ei. Condiţia era să plătească în avans 1 euro și să dea share pe Facebook mesajului. Pagina de internet spre care erau direcționați utilizatorii cuprindea un chestionar cu trei întrebări. „Promoția” ar avea loc pentru că Wizz Air a împlinit 15 ani de la primul zbor, iar fiecare utilizator poate primi 2 bilete – sau cel puțin așa li se promitea.

Ca totul să pară credibil, pe pagină existau și comentarii false de pe Facebook ale unor presupuși utilizatori care au plătit taxa de 1 euro și au primit biletele pe e-mail.

Vineri după-amiază, compania Wizz Air a dat un comunicat oficial referitor la această situaţie. „Wizz Air a fost informată că o serie de website-uri şi pagini de Facebook operează cu domenii false şi folosesc simboluri similare sau identice cu marca WIZZ, capabile să inducă în eroare clienţii care cred că vizitează website-ul şi paginile oficiale ale Wizz Air. Unele dintre aceste website-uri au lansat concursuri false pretinzând că cei care vor câştiga vor intra în posesia de bilete WIZZ.

Wizz Air reaminteşte tuturor clienţilor săi că website-ul său oficial este wizzair.com şi că orice informaţii despre promoţiile şi concursurile WIZZ sunt publicate fie pe acest website, fie pe paginile oficiale de Social Media sau prin newsletter-ul companiei. Wizz Air recomandă cu tărie tuturor pasagerilor să nu viziteze sau să dea clic pe aceste link-uri sau pagini de web, promovate prin intermediul oricărui alt canal în afară de platformele şi website-ul oficiale.

Wizz Air va lua toate măsurile necesare împotriva tuturor entităţilor care pretind în mod fals că reprezintă Wizz Air şi care induc în eroare clienţii”.

sursă: romaniatv.net

1,407 Vizualizări totale, 1 Vizualizări azi

Comentarii Facebook