Articole care merită citite
Conferința ,,Și noi avem dreptul la muncă!’’

Conferința ,,Și noi avem dreptul la muncă!’’

access_time 5 noiembrie 2015

Marţi, 3 noiembrie, la Cluj-Napoca s-a desfăşurat conferința „Și noi avem dreptul la muncă!”. Participanţii la acest eveniment, organizat de

Hoți din mașini, prinși de polițiștii din Turda

Hoți din mașini, prinși de polițiștii din Turda

access_time 19 februarie 2015

Doi turdeni, Polițiștii turdeni, au reținut pentru 24 de ore, doi bărbați din localitate bănuiți că ar fi spart mai

Întâlniri europene

Întâlniri europene

access_time 9 mai 2013

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in

Articol

Întâlnire de lucru pentru Olimpiada Internaţională de Matematică la sediul ISJ Cluj

Întâlnire de lucru pentru Olimpiada Internaţională de Matematică la sediul ISJ Cluj

access_time 18 mai 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Naţionale, dl. Ionel Florian Lixandru, vicepreşedinte al Comisiei naţionale de organizare a Olimpiadei Internaţionale de Matematică (IMO) 2018,   preşedintele Societăţii de Ştiinţe Matematice din România, dl. Radu Gologan, preşedintele Comitetului Ştiinţific, dl. Daniel Grigorescu, inspector general de matematică din cadrul MEN, au avut, joi, o întâlnire de lucru cu conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj şi echipa ISJ de organizare a IMO 2018, la sediul din Cluj-Napoca al instituţiei.

Tema discuţiei dintre oficialii MEN şi conducerea ISJ Cluj a constituit-o stadiul pregătirilor pentru Olimpiada Internaţională de Matematică, eveniment care va fi găzduit de Cluj-Napoca în perioada 3 – 14 iulie 2018.

„Suntem în grafic cu organizarea IMO 2018.  Ne bucurăm că reprezentanţii MEN se interesează de pregătirile pemtru Olimpiada Internaţională de Matematică de la Cluj-Napoca în calitate de principali organizatori”, a declarat inspectorul şcolar general, dl. Valentin Cuibus.

Peste trei săptămâni urmează să aibă loc o nouă şedinţă a Comitetului de organizare al IMO 2018.

 

Biroul de presă al I.Ș.J. Cluj

1,390 Vizualizări totale, 1 Vizualizări azi

Comentarii Facebook