Articole care merită citite
Primăria Câmpia Turzii: Anunț impozite și taxe

Primăria Câmpia Turzii: Anunț impozite și taxe

access_time 24 martie 2018

Având în vedere că data de 31 martie 2018, reprezentând primul termen de plată a impozitelor este o zi nelucrătoare

Zilele Culturale Maghiare, ediţia a V-a

Zilele Culturale Maghiare, ediţia a V-a

access_time 7 august 2014

Peste zece zile, la Cluj-Napoca va începe cea de-a cincea ediţie a evenimentului ”Zilele Culturii Maghiare”. Pe parcursul a şapte

COMUNICAT DE PRESĂ LANSARE PROIECT POCU/140/4.2/113953

COMUNICAT DE PRESĂ LANSARE PROIECT POCU/140/4.2/113953

access_time 13 martie 2018

Fundația Caritabilă ”Sfântul Daniel” Turda, în parteneriat cu UAT Municipiul Turda – Serviciul Public de Asistență Socială Socială, Școala Gimnazială

Articol

IPS Andreicuț: „Turda e un oraș plin de spiritualitate!”

IPS Andreicuț: „Turda e un oraș plin de spiritualitate!”

access_time 11 august 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

andreicut

Zilele Municipiului Turda au fost inaugurate, oficial, în cursul acestei dimineți, de la ora 10.00, în sala mare a Primăriei Turda, amenajată pentru primirea oficialilor care au participat la acest eveniment, dar și a spectatorilor care au dorit să asiste la deschiderea oficială.

 

La eveniment au participat parlamentari, consilieri locali, noul prefect de Cluj, șefi de instituții, directori sau manageri de societăți comerciale, oficiali ai echipei de handbal, oameni de cultură, sala mare a Primăriei fiind aproape neîncăpătoare.

 

Au lipsit consilierii PNL, care au boicotat Zilele Municipiului Turda, un gest care nu se face într-un asemenea cadru și la o astfel de sărbătoare!

 

Aflat printre invitații de onoare, IPS Andreicuț, Mitropolitul Clujului, maramureșului și Sălajului, le-a reamintit celor prezenți că este legat de Turda și i-a îndemnat pe toți să se roage pentru prosperitatea Turzii, punându-și speranțele că motoarele economiei locale vor fi repornite.

 

IPS Andreicuț a făcut referire și la centenarul Marii Uniri, care va fi aniversat anul viitor, ocazie cu care se pregătește inaugurarea Mănăstirii Mihai Vodă, situată în vecinătatea Monumentului lui Mihai Viteazu, primul unificator al țărilor românești. Cu această ocazie, el i-a mulțumit primarului Cristian Matei, pentru sprijinul acordat în acest demers.

1,818 Vizualizări totale, 1 Vizualizări azi

Comentarii Facebook