Articole care merită citite
Accident între Cluj și Alba, circulația este întreruptă!

Accident între Cluj și Alba, circulația este întreruptă!

access_time 11 aprilie 2016

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (11:00), în judeţul Cluj, traficul rutier este

Primăvara consilierilor: Aleşii locali s-au lăsat loviţi de „anotimpul vesel”

Primăvara consilierilor: Aleşii locali s-au lăsat loviţi de „anotimpul vesel”

access_time 27 februarie 2014

Tonul a fost dat de către consilierul PDL, Sorin Bichiş. În dezbaterea despre modul în care se acordă bursele şcolare,

Hour of Code la Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu”

Hour of Code la Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu”

access_time 13 decembrie 2017

Începutul lunii decembrie reprezintă deja perioada de desfășurare a deja tradiționalei Hour of Code – ora globală de programare și

Articol

IPS Andreicuț: „Turda e un oraș plin de spiritualitate!”

IPS Andreicuț: „Turda e un oraș plin de spiritualitate!”

access_time 11 august 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

andreicut

Zilele Municipiului Turda au fost inaugurate, oficial, în cursul acestei dimineți, de la ora 10.00, în sala mare a Primăriei Turda, amenajată pentru primirea oficialilor care au participat la acest eveniment, dar și a spectatorilor care au dorit să asiste la deschiderea oficială.

 

La eveniment au participat parlamentari, consilieri locali, noul prefect de Cluj, șefi de instituții, directori sau manageri de societăți comerciale, oficiali ai echipei de handbal, oameni de cultură, sala mare a Primăriei fiind aproape neîncăpătoare.

 

Au lipsit consilierii PNL, care au boicotat Zilele Municipiului Turda, un gest care nu se face într-un asemenea cadru și la o astfel de sărbătoare!

 

Aflat printre invitații de onoare, IPS Andreicuț, Mitropolitul Clujului, maramureșului și Sălajului, le-a reamintit celor prezenți că este legat de Turda și i-a îndemnat pe toți să se roage pentru prosperitatea Turzii, punându-și speranțele că motoarele economiei locale vor fi repornite.

 

IPS Andreicuț a făcut referire și la centenarul Marii Uniri, care va fi aniversat anul viitor, ocazie cu care se pregătește inaugurarea Mănăstirii Mihai Vodă, situată în vecinătatea Monumentului lui Mihai Viteazu, primul unificator al țărilor românești. Cu această ocazie, el i-a mulțumit primarului Cristian Matei, pentru sprijinul acordat în acest demers.

1,478 Vizualizări totale, 4 Vizualizări azi

Comentarii Facebook