Articole care merită citite
Temps d’Images – ediţia a cincea

Temps d’Images – ediţia a cincea

access_time 7 noiembrie 2012

Din 7 până în 16 noiembrie, la Cluj-Napoca se desfăşoară cea de-a V-a ediţie a festivalului european de teatru, dans

Monarhiştii, reuniţi la botezul subfilialei Turda – Câmpia Turzii

Monarhiştii, reuniţi la botezul subfilialei Turda – Câmpia Turzii

access_time 18 martie 2015

Profesorul universitar dr. Călin Felezeu, conferenţiarul univ. dr. Mihai Cucerzan şi profesorul dr. Răzvan Neragu se află printre invitaţii la

Rezultate bune obţinute de sportivii de la Karate Club Turda

Rezultate bune obţinute de sportivii de la Karate Club Turda

access_time 26 ianuarie 2016

Karate Club Turda, cel mai vechi club de karate din oraş, a început anul competitional 2016, cu participarea la Cupa Mickey Mouse.

Articol

Lucrări de marcaje rutiere pe mai multe drumuri județene

Lucrări de marcaje rutiere pe mai multe drumuri județene

access_time 14 noiembrie 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

marcaje

Consiliul Județean Cluj informează participanții la trafic în legătură cu faptul că, în vederea  asigurării unei circulații rutiere în condiții de siguranță, au fost executate lucrări de marcaje rutiere pe mai multe drumuri județene pe care s-a finalizat asfaltarea.

Astfel, pe drumul județean DJ 107S Gura Râșca – Măguri Răcătău s-au executat lucrări de marcaje rutiere longitudinale (axiale), de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de peste 11 kilometri și treceri de pietoni pe raza localității Măguri Răcătău.

Totodată, pe drumul județean DJ 109E Viile Dejului – Cetan – Vad – Valea Groșilor au fost executate lucrări de marcaje rutiere axiale pe un sector de drum în lungime de 12,770 kilometri.

În ceea ce privește DJ 108C Gârbău – Aghireș Fabrici – Aghireș – Leghin, pe acesta s-au executat lucrări de marcaje rutiere axiale pe o lungime de 24,3 kilometri. De asemenea, pe raza localităților Aghireș Fabrici și Aghireș au fost marcate trecerile de pietoni.

Nu în ultimul rând, s-au executat lucrări de marcaje axiale, pe sectoare, în lungime totală de aproximativ 10 kilometri, pe drumul județean DJ 161A Cojocna – Iuriu de Câmpie și, de asemenea, treceri de pietoni pe raza localității Cojocna.

1,339 Vizualizări totale, 4 Vizualizări azi

Comentarii Facebook