Articole care merită citite
15 mai – termen limită depunere cereri unice de plată la APIA

15 mai – termen limită depunere cereri unice de plată la APIA

access_time 2 mai 2017

Instituţia Prefectului judeţul Cluj aminteşte cetăţenilor beneficiari ai subvenţiilor APIA faptul că, pentru anul 2017, cererile unice de plată trebuie

Turdenii au învins naționala artiștilor

Turdenii au învins naționala artiștilor

access_time 28 august 2016

Meciul dintre ,,Naționala de fotbal a artiștilor’’ vs.,,Echipa autorităților locale’’a fost unul viu disputat. Mingea de fotbal cu care s-a

Peste 6500 de infecţii respiratorii în luna februarie

Peste 6500 de infecţii respiratorii în luna februarie

access_time 21 februarie 2013

În prima jumătate a lunii februarie, în judeţul Cluj câteva mii de persoane s-au îmbolnăvit de gripă sau de infecţii

Articol

Lucrări de marcaje rutiere pe mai multe drumuri județene

Lucrări de marcaje rutiere pe mai multe drumuri județene

access_time 14 noiembrie 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

marcaje

Consiliul Județean Cluj informează participanții la trafic în legătură cu faptul că, în vederea  asigurării unei circulații rutiere în condiții de siguranță, au fost executate lucrări de marcaje rutiere pe mai multe drumuri județene pe care s-a finalizat asfaltarea.

Astfel, pe drumul județean DJ 107S Gura Râșca – Măguri Răcătău s-au executat lucrări de marcaje rutiere longitudinale (axiale), de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de peste 11 kilometri și treceri de pietoni pe raza localității Măguri Răcătău.

Totodată, pe drumul județean DJ 109E Viile Dejului – Cetan – Vad – Valea Groșilor au fost executate lucrări de marcaje rutiere axiale pe un sector de drum în lungime de 12,770 kilometri.

În ceea ce privește DJ 108C Gârbău – Aghireș Fabrici – Aghireș – Leghin, pe acesta s-au executat lucrări de marcaje rutiere axiale pe o lungime de 24,3 kilometri. De asemenea, pe raza localităților Aghireș Fabrici și Aghireș au fost marcate trecerile de pietoni.

Nu în ultimul rând, s-au executat lucrări de marcaje axiale, pe sectoare, în lungime totală de aproximativ 10 kilometri, pe drumul județean DJ 161A Cojocna – Iuriu de Câmpie și, de asemenea, treceri de pietoni pe raza localității Cojocna.

715 Vizualizări totale, 1 Vizualizări azi

Comentarii Facebook