Articole care merită citite
Report de peste 26,8 milioane de lei la Loto 6/49

Report de peste 26,8 milioane de lei la Loto 6/49

access_time 19 septembrie 2014

Pe jucătorii de la loto îi așteaptă premii de peste 44 de milioane de lei, la extragerile de duminică. În

27 de candidați pentru un post de polițist!

27 de candidați pentru un post de polițist!

access_time 27 octombrie 2016

Aproape 1.700 de candidați s-au înscris, până acum, la concursul pentru ocuparea posturilor din Poliția Română, prin încadrarea din sursă

Nu scăpăm de ploaie în următoarele zile

Nu scăpăm de ploaie în următoarele zile

access_time 19 martie 2018

Potrivit meteorologilor, până pe joi, 22 martie 2018, în întreaga ţară vor fi precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi

Articol

Lucrări de marcaje rutiere pe mai multe drumuri județene

Lucrări de marcaje rutiere pe mai multe drumuri județene

access_time 14 noiembrie 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

marcaje

Consiliul Județean Cluj informează participanții la trafic în legătură cu faptul că, în vederea  asigurării unei circulații rutiere în condiții de siguranță, au fost executate lucrări de marcaje rutiere pe mai multe drumuri județene pe care s-a finalizat asfaltarea.

Astfel, pe drumul județean DJ 107S Gura Râșca – Măguri Răcătău s-au executat lucrări de marcaje rutiere longitudinale (axiale), de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de peste 11 kilometri și treceri de pietoni pe raza localității Măguri Răcătău.

Totodată, pe drumul județean DJ 109E Viile Dejului – Cetan – Vad – Valea Groșilor au fost executate lucrări de marcaje rutiere axiale pe un sector de drum în lungime de 12,770 kilometri.

În ceea ce privește DJ 108C Gârbău – Aghireș Fabrici – Aghireș – Leghin, pe acesta s-au executat lucrări de marcaje rutiere axiale pe o lungime de 24,3 kilometri. De asemenea, pe raza localităților Aghireș Fabrici și Aghireș au fost marcate trecerile de pietoni.

Nu în ultimul rând, s-au executat lucrări de marcaje axiale, pe sectoare, în lungime totală de aproximativ 10 kilometri, pe drumul județean DJ 161A Cojocna – Iuriu de Câmpie și, de asemenea, treceri de pietoni pe raza localității Cojocna.

1,616 Vizualizări totale, 5 Vizualizări azi

Comentarii Facebook