Articole care merită citite
Dans sportiv: Dansatorii turdeni pe podium la Cupa Mediaș

Dans sportiv: Dansatorii turdeni pe podium la Cupa Mediaș

access_time 27 octombrie 2015

Două perechi de dansatori de la clubul Potaissa Turda a urcat pe podium la Cupa Mediaș, competiție ce s-a desfășurat

,,O noapte în muzeu” – experienţa inedită trăită într-o şură tradiţională

,,O noapte în muzeu” – experienţa inedită trăită într-o şură tradiţională

access_time 23 august 2016

Parcul Etnografic ,,Romulus Vuia” din cadrul Muzeului Etnografic al Transilvaniei, instituţie de cultură aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, împreună

Guvernul a plafonat valoarea punctului de amendă

Guvernul a plafonat valoarea punctului de amendă

access_time 16 februarie 2018

Legea salarizării ar fi trebuit să-și pună amprenta și pe amenzile din circulație. Astfel, ca urmare a creșterii salariului minim

Articol

Lucrări de marcaje rutiere pe mai multe drumuri județene

Lucrări de marcaje rutiere pe mai multe drumuri județene

access_time 14 noiembrie 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

marcaje

Consiliul Județean Cluj informează participanții la trafic în legătură cu faptul că, în vederea  asigurării unei circulații rutiere în condiții de siguranță, au fost executate lucrări de marcaje rutiere pe mai multe drumuri județene pe care s-a finalizat asfaltarea.

Astfel, pe drumul județean DJ 107S Gura Râșca – Măguri Răcătău s-au executat lucrări de marcaje rutiere longitudinale (axiale), de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de peste 11 kilometri și treceri de pietoni pe raza localității Măguri Răcătău.

Totodată, pe drumul județean DJ 109E Viile Dejului – Cetan – Vad – Valea Groșilor au fost executate lucrări de marcaje rutiere axiale pe un sector de drum în lungime de 12,770 kilometri.

În ceea ce privește DJ 108C Gârbău – Aghireș Fabrici – Aghireș – Leghin, pe acesta s-au executat lucrări de marcaje rutiere axiale pe o lungime de 24,3 kilometri. De asemenea, pe raza localităților Aghireș Fabrici și Aghireș au fost marcate trecerile de pietoni.

Nu în ultimul rând, s-au executat lucrări de marcaje axiale, pe sectoare, în lungime totală de aproximativ 10 kilometri, pe drumul județean DJ 161A Cojocna – Iuriu de Câmpie și, de asemenea, treceri de pietoni pe raza localității Cojocna.

1,010 Vizualizări totale, 4 Vizualizări azi

Comentarii Facebook