Articole care merită citite
O poveste pentru Moş Crăciun – activitate pentru copii cu vârsta între 8-10 ani din Turda

O poveste pentru Moş Crăciun – activitate pentru copii cu vârsta între 8-10 ani din Turda

access_time 8 noiembrie 2016

Dragi Copii, Moş Crăciun vrea să primească şi în această iarnă poveşti de la voi ! Nu se poate lipsi

Se ia apa la Viişoara (comunicat CAA)

Se ia apa la Viişoara (comunicat CAA)

access_time 21 iulie 2015

Montarea contoarelor cu citire la distanţă determină noi întreruperi ale furnizării apei potabile în localităţile aflate în aria de operare

“Artă fără frontiere” în ocna turdeană

“Artă fără frontiere” în ocna turdeană

access_time 23 august 2014

Participanţii la cea de-a IV-a ediţie a taberei de creaţie “Artă fără frontiere” desfăşurată la Turda, între 17 şi 24

Articol

Mafiot italian arestat la Cluj!

Mafiot italian arestat la Cluj!

access_time 11 august 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

mascati

Poliţiştii din Cluj şi carabinierii italieni, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Poliţiei Române, au localizat şi reţinut un cetăţean italian, care era căutat de autorităţile italiene, fiind condamnat la o pedeapsă de 16 ani de închisoare pentru infracţiuni de crimă organizată.

 

La data de 10 august a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi doi carabinieri din cadrul Grupului de Carabinieri Napoli, Italia, au depistat un bărbat, în vârstă de 66 de ani, care era urmărit de autorităţile italiene, de aproximativ 9 ani.

Poliţiştii din Cluj, împreună cu ofiţerii italieni, au efectuat astăzi descinderi în două locaţii, cel în cauză fiind depistat într-o locuinţă din localitatea Fizeşu Gherlii, judeţul Cluj.

În cursul lunii mai a.c., faţă de acesta, autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare, pentru infracţiuni de crimă organizată, fiind condamnat la o pedeapsă de 16 ani de închisoare.
Bărbatul a fost reţinut şi prezentat magistraţilor din cadrul Curţii de Apel Cluj, pentru confirmarea mandatului european de arestare, urmând a fi predat autorităţilor italiene.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

971 Vizualizări totale, 2 Vizualizări azi

Comentarii Facebook