Articole care merită citite
Imaginea Turzii este una din prioritățile edilului Matei Cristian

Imaginea Turzii este una din prioritățile edilului Matei Cristian

access_time 27 aprilie 2017

Imaginea urbană este primul semn la care se raportează orice vizitator, turist, om de afaceri, simplu trecător, prima expresie prin

Peste 60.000 de brazi de Crăciun scoate la vânzare Romsilva

Peste 60.000 de brazi de Crăciun scoate la vânzare Romsilva

access_time 11 decembrie 2016

  Regia Națională a Pădurilor – Romsilva va pune în vânzare în acest an peste 61.000 de pomi de Crăciun,

Vacante de vis cu Alis!  Descoperă ” ORAȘUL DE AUR ” PRAGA

Vacante de vis cu Alis! Descoperă ” ORAȘUL DE AUR ” PRAGA

access_time 16 septembrie 2016

PROGRAM CIRCUIT PRAGA Ziua 1: Imbarcarea se va face la ora 21:00, din parcarea Alis, Cluj – Napoca. Ziua 2:

Articol

Mafiot italian arestat la Cluj!

Mafiot italian arestat la Cluj!

access_time 11 august 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

mascati

Poliţiştii din Cluj şi carabinierii italieni, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Poliţiei Române, au localizat şi reţinut un cetăţean italian, care era căutat de autorităţile italiene, fiind condamnat la o pedeapsă de 16 ani de închisoare pentru infracţiuni de crimă organizată.

 

La data de 10 august a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi doi carabinieri din cadrul Grupului de Carabinieri Napoli, Italia, au depistat un bărbat, în vârstă de 66 de ani, care era urmărit de autorităţile italiene, de aproximativ 9 ani.

Poliţiştii din Cluj, împreună cu ofiţerii italieni, au efectuat astăzi descinderi în două locaţii, cel în cauză fiind depistat într-o locuinţă din localitatea Fizeşu Gherlii, judeţul Cluj.

În cursul lunii mai a.c., faţă de acesta, autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare, pentru infracţiuni de crimă organizată, fiind condamnat la o pedeapsă de 16 ani de închisoare.
Bărbatul a fost reţinut şi prezentat magistraţilor din cadrul Curţii de Apel Cluj, pentru confirmarea mandatului european de arestare, urmând a fi predat autorităţilor italiene.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

817 Vizualizări totale, 5 Vizualizări azi

Comentarii Facebook