Articole care merită citite
Reducere de taxe în pieţele din Turda(Video)

Reducere de taxe în pieţele din Turda(Video)

access_time 28 februarie 2013

Zarzavagiii şi lăptăresele vor plăti taxe mai mici pentru a-şi putea vinde marfa în pieţele agroalimentare din centrul oraşului şi

Joi se întrerupe curentul la Turda

Joi se întrerupe curentul la Turda

access_time 15 octombrie 2014

Societatea Electrica va întrerupe, joi 16 octombrie, alimentarea cu energie electrică pe mai multe străzi din Turda. Vor rămâne fără

Primăria Turda anunță tratamente fitosanitare

Primăria Turda anunță tratamente fitosanitare

access_time 30 mai 2017

Sc Dachim SRL cu sediul în Turda, str.Gh.Lazar Nr.11, jud.Cluj, va executa în perioada 31.05.2017-01.06.2017, tratamente fitosanitare prin stropire cu

Articol

Mafiot italian arestat la Cluj!

Mafiot italian arestat la Cluj!

access_time 11 august 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

mascati

Poliţiştii din Cluj şi carabinierii italieni, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Poliţiei Române, au localizat şi reţinut un cetăţean italian, care era căutat de autorităţile italiene, fiind condamnat la o pedeapsă de 16 ani de închisoare pentru infracţiuni de crimă organizată.

 

La data de 10 august a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi doi carabinieri din cadrul Grupului de Carabinieri Napoli, Italia, au depistat un bărbat, în vârstă de 66 de ani, care era urmărit de autorităţile italiene, de aproximativ 9 ani.

Poliţiştii din Cluj, împreună cu ofiţerii italieni, au efectuat astăzi descinderi în două locaţii, cel în cauză fiind depistat într-o locuinţă din localitatea Fizeşu Gherlii, judeţul Cluj.

În cursul lunii mai a.c., faţă de acesta, autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare, pentru infracţiuni de crimă organizată, fiind condamnat la o pedeapsă de 16 ani de închisoare.
Bărbatul a fost reţinut şi prezentat magistraţilor din cadrul Curţii de Apel Cluj, pentru confirmarea mandatului european de arestare, urmând a fi predat autorităţilor italiene.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

1,201 Vizualizări totale, 6 Vizualizări azi

Comentarii Facebook