Articole care merită citite
Angajam responsabil Ofertare pe SEAP

Angajam responsabil Ofertare pe SEAP

access_time 1 iunie 2017

Angajam responsabil ofertare SEAP full sau part time cu experienta in activitatea de intocmire acte pentru serviciul electronic de achizitii

Şofer inconştient! S-a urcat beat la volan şi a provocat un accident rutier

Şofer inconştient! S-a urcat beat la volan şi a provocat un accident rutier

access_time 7 aprilie 2015

Inconştienţă fără limite din partea unui bărbat de 36 de ani din comuna Tritenii de Jos. Acesta, spun poliţiştii, era

Turdean premiat peste hotare

Turdean premiat peste hotare

access_time 15 ianuarie 2019

Într-un cadru festiv, fotograful turdean Luca Sebastian Vasile a fost nominalizat câștigător al prestigiosului concurs de artă Giovanarte – 2018, secțiunea fotografie.  

MAI are glume în program de Ziua Îndrăgostiților

MAI are glume în program de Ziua Îndrăgostiților

MAI are glume în program de Ziua Îndrăgostiților

access_time 14 februarie 2019 chat_bubble_outline 0 comentarii

Ministerul Afacerilor Interne a postat marţi „o întrebare primită pe Facebook” de la nişte „jucători” care se interesează cum ar putea obţine o hârtie „din care să reiasă că ne-au reţinut mascaţii până pe 9 martie”.

 

„Mai este puțin și începe triunghiul iubirii. Ne puteți da o hârtie din care să reiasă că ne-au reținut mascații până pe 9 martie? Întreb pentru prietenii mei jucători  :)”, este întrebarea pe care spun cei de la MAI că au primit-o pe Facebook.

Iată răspunsurile MAI:

„1. Corect ar fi să spuneți pătratul iubirii… nu de alta, dar este și Dragobetele. Ar fi păcat să uitați de sărbătoarea iubirii din tradiția românească.
2. Se spune că femeile au al șaselea simț și noi credem asta. Așa că niciun document nu ar putea justifica dispariția voastră în acest interval de timp.
3. Ar fi bine să știți că scheletul unui adult este format din peste 200 de oase. Vă garantăm că nici mascații noștri nu ar putea opri furia partenerelor voastre oficiale. Așa că aveți grijă, jucătorilor, să nu primiți chiar documente reale, dar de la Urgențe!

„Mascaţii” le recomandă bărbaţilor, printre altele, „să nu mai joace în deplasare” pentru că riscă să găsească „terenul propriu ocupat de alți jucători, situaţie în care pe 9 martie o „să beți cele 40 de pahare de supărare fiindcă ați primit cartonașele roșii și ați fost eliminați pe preș”.

Agenţii încheie mesajul cu încă două sfaturi:

„Și aveți grijă cum conduceți în această perioadă că vremea de iarnă revine.
Ar fi păcat să colectați amenzi în loc să faceți o surpriză frumoasă iubitei!”

„Când ne întrebaţi cum să scăpaţi de ‘triunghiul iubirii’ noi suntem deja pe fugă”, le mai transmit reprezentanţii MAI internauţilor „jucători”, pe Facebook.

Comentarii Facebook