Articole care merită citite
26 de machete de aeronave, expuse la Cluj

26 de machete de aeronave, expuse la Cluj

access_time 8 decembrie 2015

La Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca a fost vernisată luni, 7 decembrie expoziția de fotografie și machete cu tema „ISTORIA

Citește cum sărbătoresc viișorenii Centenarul!

Citește cum sărbătoresc viișorenii Centenarul!

access_time 28 noiembrie 2018

Administrația locală de la Viișoara va organiza vineri, 30 noiembrie un spectacol festiv de Centenar, manifestările având loc la căminul

Asfaltări în Turda Nouă în zona Penny

Asfaltări în Turda Nouă în zona Penny

access_time 11 decembrie 2018

Au început lucrările de reparație a carosabilului în dreptul sensului giratoriu din proximitatea magazinului Penny Market (str. Andrei Mureşanu).  

Maraton internațional la Cluj

Maraton internațional la Cluj

Maraton internațional la Cluj

access_time 15 aprilie 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Duminică 15 aprilie 2018, Cluj-Napoca – European City of Sport, este din nou gazda mult-așteptatului Wizz Air Cluj-Napoca Marathon, competiție internațională de alergare certificată AIMS care pune orașul nostru pe harta europeană a evenimentelor de alergare de calibru.

Aflată la cea de-a 8-a ediție, organizat de Runners Club în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca și cu partenerul en titre, compania aeriană Wizz Air, maratonul internațional așteaptă duminică circa 8.000 de alergători din peste 30 de țări și circa 10.000 de suporteri pe lateralele traseului de maraton și semimaraton.

Sub genericul GROW YOUR WINGS! BE A LEGEND IN TRANSYLVANIA! invităm alergătorii și suporterii să împărtășească parcursul personal în cursa cu ei înșiși și să participle la comunicarea biografiilor extraordinare ale atleților înscriși în cursă. #growyourwings #bealegendintransylvania #MICN2018 #clujmarathon2018

Respectând efortul participanților la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon, municipalitatea organizează în mod oficial, pe data de 15 aprilie “Duminica fără mașini în Cluj-Napoca” și ne invită să susținem activ atleții din cursa internațională!

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, circulaţia rutieră va fi interzisă, duminica 15 aprilie 2018, începând cu orele 06:00, pe străzile adicente și tangențiale traseului de maraton, semimaraton și maraton ștafetă. Pentru o atmosferă plăcută și prietenoasă, au fost organizate 12 puncte de sonorizare din care 4 cu muzică live organizate de Jazz in the Park, /Form Space, Voltaj Academy și The Beat.

Comentarii Facebook