Articole care merită citite
Verificări ministeriale la autostrada Sebeș-Turda

Verificări ministeriale la autostrada Sebeș-Turda

access_time 25 aprilie 2017

Şantierele de pe loturile Autostrăzii Sebeş-Turda au fost verificate, luni, 24 aprilie, de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc împreună cu directorul

Handbal masculin, juniori III: Începe turneul semifinal II

Handbal masculin, juniori III: Începe turneul semifinal II

access_time 7 mai 2015

Începe turneul semifinal II al juniorilor III, din grupa a II-a. Alături de Potaissa Turda, din grupa a II-a a

Un nou exerciţiu româno-american la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii

Un nou exerciţiu româno-american la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii

access_time 6 iulie 2015

La Baza 71 Aeriană de la Câmpia Turzii se va desfășura, în perioada iulie-septembrie, exerciţiul româno-american DACIAN EAGLE 2015. La

Articol

Mașinile neinscripționate nu mai pot purta radare

Mașinile neinscripționate nu mai pot purta radare

access_time 16 mai 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Parlamentarii vor să interzică folosirea radarelor pe mașini neinscripționate sau utilizarea radarelor pe mașini plasate în locuri mai puțin vizibile (ascunse), a anunțat deputatul PSD Sorin Bota. Votul final se va da în Camera Deputaților, în această lună!

 

”Un nou proiect legislativ, semnat de deputați PSD și PNL, aduce un plus de prevenție în traficul rutier prin presemnalizarea radarelor fixe și interzicerea utilizării radarelor pe mașini neinscripționate și plasate în locuri putin vizibile (ascunse). Măsura are drept scop prevenția prin reducerea vitezei în zonele cu risc ridicat de accidente.

Proiectul de Lege urmează să intre la votul final în Camera Deputaților în această lună.”, a anunțat deputatul PSD, Sorin Bota.

Dacă modificarea legislativă intră în vigoare, poliţiştii nu vor mai putea folosi nici pistoalele radar la o distanţă mai mare de 10 metri de o maşină inscripţionată, care le semnalează prezenţa. Iniţiatorii susţin că scopul principal al iniţiativei este acela de a schimba situaţia actuală, în care poliţiştii rutieri se concentrează, cel mai des, pe activităţi de constatare şi aplicare de sancţiuni şi nu desfăşoară suficiente acţiuni de prevenţie a accidentelor.

1,072 Vizualizări totale, 11 Vizualizări azi

Comentarii Facebook