Articole care merită citite
Atelier de dezvoltare și cunoaștere personală organizat în cadrul proiectului „Workcall” la Satu-Mare

Atelier de dezvoltare și cunoaștere personală organizat în cadrul proiectului „Workcall” la Satu-Mare

access_time 12 noiembrie 2015

Beneficiari ai proiectului „Workcall” persoane cu dizabilități, au participat la atelierul de dezvoltare și cunoaștere personală, organizat de Agenţia de Consultanţă şi

Câmpia Turzii a primit 2,6 milioane de lei la rectificarea bugetară din luna august

Câmpia Turzii a primit 2,6 milioane de lei la rectificarea bugetară din luna august

access_time 6 august 2015

Potrivit deciziei Ministerului Finanţelor, din suma alocată de la bugetul statului, 2,2 milioane de lei reprezintă bani repartizaţi pentru echilibrarea

Compania de Apă Arieş  a primit corecţii financiare de peste 1,1 milioane de euro

Compania de Apă Arieş a primit corecţii financiare de peste 1,1 milioane de euro

access_time 26 noiembrie 2012

  Corecţiile financiare aplicate proiectului de apă-canal de la Turda, gestionat de Compania de Apă Arieş sunt cu aproximativ 200.000

Articol

MĂSURI SUPLIMENTARE PENTRU BUNA DESFĂȘURARE A TÂRGULUI DE LA NEGRENI

MĂSURI SUPLIMENTARE PENTRU BUNA DESFĂȘURARE A TÂRGULUI DE LA NEGRENI

access_time 11 octombrie 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

În această perioadă, polițiștii clujeni acționează cu efective suplimentare pentru buna desfășurare a târgului tradițional de toamnă din comuna Negreni.

Târgul atrage un număr mare de participanți, mai ales în zilele de la sfârșitul săptămânii. Astfel, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, sunt angrenați în acțiuni polițiști de ordine publică, rutieri, de investigații criminale, de investigare a criminalității economice, precum și de transporturi.

Se acționează pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale, combaterea evaziunii fiscale, precum și a comerţului ilicit. De asemenea, polițiștii rutieri acționează pentru asigurarea fluenţei traficului auto pe DN1 E60, iar cei de la transporturi vor fi prezenți în zona trecerilor peste calea ferată pentru a nu se înregistra evenimente negative.

Recomandăm participanților la trafic să aibă în vedere următoarele rute alternative de deplasare:

  • Dacă aveţi de parcurs traseul Cluj-Napoca – Oradea sau invers, recomandăm următoarea rută alternativă de deplasare: Cluj-Napoca – Zalău – Nuşfalău – Aleşd / Aleşd – Nuşfalău – Zalău – Cluj-Napoca.
  • Dacă circulaţi pe Autostrada Transilvania, recomandăm ca de la Gilău să continuaţi pe autostradă până la Nădăşelu şi mai departe spre Zalău – Nuşfalău – Aleşd.

Tuturor le recomandăm să circule cu atenție sporită, să pornească la drum din timp, să nu se angajeze în depășiri riscante, să respecte regimul legal de viteză, să adapteze permanent viteza la condiţiile de drum și să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi pe traseu.

 

 

1,177 Vizualizări totale, 1 Vizualizări azi

Comentarii Facebook