Articole care merită citite
Un nou jaf la o bancă din Cluj!

Un nou jaf la o bancă din Cluj!

access_time 22 iunie 2018

După ce în urmă cu 3 zile a avut loc un jaf la o agenție bancară din Cluj-Napoca, azi la

Accident rutier soldat cu pagube materiale la Câmpia Turzii

Accident rutier soldat cu pagube materiale la Câmpia Turzii

access_time 5 septembrie 2016

La data de 4 septembrie a.c., în urma verificărilor efectuate, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, Compartimentul Rutier,

Pentru prima dată, pasagerii din Cluj vor putea zbura direct către cel mai mare hub Lufthansa, Frankfurt

Pentru prima dată, pasagerii din Cluj vor putea zbura direct către cel mai mare hub Lufthansa, Frankfurt

access_time 1 noiembrie 2017

O dată cu această rută, pasagerii din Cluj-Napoca vor avea acces la 174 de conexiuni către 71 de ţări. Preţurile

Mickey Bucătarul, la Câmpia Turzii!

Mickey Bucătarul, la Câmpia Turzii!

Mickey Bucătarul, la Câmpia Turzii!

access_time 23 februarie 2019 chat_bubble_outline 0 comentarii

Mickey si prietenii sai vin la Campia Turzii! Acum ai ocazia sa iti intalnesti personajele favorite in cadrul celui mai distractiv spectacol pentru copii.

 

Mickey si Minnie stiu cat de important este micul dejun pentru a avea energie intreaga zi, asa ca au pregatit pentru cei mici un spectacol muzical inedit.

Alaturi de cele mai indragite personaje, veti invata retete delicioase, transmise prin cantec, dans si veselie. O sa fie dezvaluit si ingredientul magic, necesar oricarei retete reusite.

Amplificam misterul si cu un invitat surpriza – Clownela, o fetita prietenoasa, plina de lipici la copii, care a pregatit un program special de dans numit Mini Disco.

Am adunat asadar ingredientele necesare unei petreceri reusite si lansam invitatia catre toata familia pentru a ni se alatura distractiei. Va asteptam cu drag la spectacol, sa invatam sa gatim impreuna pe ritmuri de dans si veselie!

 

Durata spectacolului: 50 minute
Spectacol pentru audienta prescolari (2-7 ani) si scolari (8-12 ani)

Biletele se gasesc online pe site-ul BLT.ro sau se pot procura direct de la casa de bilete din cadrul Palatului Cultural Ionel Floasiu, in intervalul: L-J: 08:00-16:00, V: 08:00-13:00.

PRET BILETE:
Categoria I: 17 lei
Categoria II: 15 lei

IMPORTANT:
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta.
Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).
Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 50 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!
Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.
Atentie,se filmeaza!

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT ⬇️
http://www.goldenparty.ro/DepartmentFileHandler/0/0/reguli-de-acces-i-participare-spectacol-mickey-bucatarul-campia-turzii-1398.pdf

Mickey Bucatarul
Spectacol muzical de mascote si personaje

Distributia:
Mickey, Minnie, Clownela
Scenariul: Ionela Petri
Regie: Diana Bathory
Coregrafie: Oana Nemeth
Producator: Golden Party

Comentarii Facebook