Articole care merită citite
Arhivatorul la doi ani de activitate

Arhivatorul la doi ani de activitate

access_time 30 ianuarie 2018

Depozitul de siguranță Arhivatorul, de la Luncani, a aniversat 2 ani de activitate, alături de angajați, colaboratori și reprezentanții mass media locală, în

Campanie de strângere de semnături pentru revoluţionarii turdeni

Campanie de strângere de semnături pentru revoluţionarii turdeni

access_time 3 februarie 2015

Parlamentarii de Turda şi Câmpia Turzii au iniţiat o campanie de strângere de semnnături “pentru susţinerea modificării şi completării OUG

Exclusiv: Vis împlinit! Turdeanca Denisa Mureșan, campion național la karting

Exclusiv: Vis împlinit! Turdeanca Denisa Mureșan, campion național la karting

access_time 7 octombrie 2015

La doar șapte ani, turdeanca Denisa Mureșan, componentă a echipei Real Racing, a devenit duminică, 4 octombrie, campion național la karting, la

Mickey Bucătarul, la Câmpia Turzii!

Mickey Bucătarul, la Câmpia Turzii!

Mickey Bucătarul, la Câmpia Turzii!

access_time 23 februarie 2019 chat_bubble_outline 0 comentarii

Mickey si prietenii sai vin la Campia Turzii! Acum ai ocazia sa iti intalnesti personajele favorite in cadrul celui mai distractiv spectacol pentru copii.

 

Mickey si Minnie stiu cat de important este micul dejun pentru a avea energie intreaga zi, asa ca au pregatit pentru cei mici un spectacol muzical inedit.

Alaturi de cele mai indragite personaje, veti invata retete delicioase, transmise prin cantec, dans si veselie. O sa fie dezvaluit si ingredientul magic, necesar oricarei retete reusite.

Amplificam misterul si cu un invitat surpriza – Clownela, o fetita prietenoasa, plina de lipici la copii, care a pregatit un program special de dans numit Mini Disco.

Am adunat asadar ingredientele necesare unei petreceri reusite si lansam invitatia catre toata familia pentru a ni se alatura distractiei. Va asteptam cu drag la spectacol, sa invatam sa gatim impreuna pe ritmuri de dans si veselie!

 

Durata spectacolului: 50 minute
Spectacol pentru audienta prescolari (2-7 ani) si scolari (8-12 ani)

Biletele se gasesc online pe site-ul BLT.ro sau se pot procura direct de la casa de bilete din cadrul Palatului Cultural Ionel Floasiu, in intervalul: L-J: 08:00-16:00, V: 08:00-13:00.

PRET BILETE:
Categoria I: 17 lei
Categoria II: 15 lei

IMPORTANT:
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta.
Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).
Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 50 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!
Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.
Atentie,se filmeaza!

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT ⬇️
http://www.goldenparty.ro/DepartmentFileHandler/0/0/reguli-de-acces-i-participare-spectacol-mickey-bucatarul-campia-turzii-1398.pdf

Mickey Bucatarul
Spectacol muzical de mascote si personaje

Distributia:
Mickey, Minnie, Clownela
Scenariul: Ionela Petri
Regie: Diana Bathory
Coregrafie: Oana Nemeth
Producator: Golden Party

Comentarii Facebook