Articole care merită citite
Handbal masculin: Selecția de juniori continuă la Potaissa

Handbal masculin: Selecția de juniori continuă la Potaissa

access_time 18 septembrie 2015

De miercuri, 16 septembrie, la Asociația Handbal Club Potaissa Turda se fac selecții de copiii. Astfel, de la ora 15,

Un proiect mai vechi al social-democraților a fost preluat de actuala administrație locală: Sala Polivalentă!

Un proiect mai vechi al social-democraților a fost preluat de actuala administrație locală: Sala Polivalentă!

access_time 2 aprilie 2016

Având în vedere performanța echipei de handbal a Turzii, liderii politici de la nivel local se întrec, care mai de

Performanță extraordinară pentru Potaissa! A învins reprezentanta Greciei la 11 goluri diferență!

Performanță extraordinară pentru Potaissa! A învins reprezentanta Greciei la 11 goluri diferență!

access_time 15 mai 2018

Potaissa Turda s-a impus luni scor 33-22, în sala „Horia Demian”, în fața celor de la AEK Atena, în manșa

Miniştrii – la şuete în teritoriu

Miniştrii – la şuete în teritoriu

Miniştrii – la şuete în teritoriu

access_time 16 octombrie 2015 chat_bubble_outline 0 comentarii

Ministrul Educaţiei, la şuetă în şcoală Foto: Camelia TEREC

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, la şuetă cu deputatul Mircea irimie, în CNMV
Foto: Camelia TEREC

Miniştrii şi parlamentarii dau cu tifla presei turdene. După ce deputatul turdean Mircea Irimie “s-a bătut cu cărămida în piept” pentru că l-a adus la Turda pe ministrul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, Sorin Cîmpeanu, s-a dovedit că, de fapt, membrul Guvernului şi parlamentarul s-au întâlnit la o şuetă cu şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj, Valentin Cuibus, cu primarul Turzii, Tudor Ştefănie, cu directorul general al Companiei de Apă Arieş, Cristian Matei şi cu profesorul Gheorghe Lobonţ, directorul Colegiului Naţional Mihai Viteazul, locul unde cei amintiţi s-au întâlnit vineri, 16 octombrie, la ora 9.
Deşi deputatul Mircea Irimie a avut grijă  să anunţe presa turdeană despre această întâlnire cu două zile înainte, după ce li s-a permis să facă cîteva poze la locul faptei, jurnaliştii au fost invitaţi să părăsească biroul unde se desfăşura întâlnirea.
De vreme ce presa a fost invitată la o întâlnire a unor persoane care deţin funcţii publice, desfăşurată într-un loc public, în timpul programului de serviciu al tuturor celor implicaţi, era de presupus că acolo se vor discuta probleme de interes public, în special din sfera învăţământului. Deoarece cetăţenii au dreptul să ştie cum merg treburile publice, reprezentanţii presei îşi aveau rostul lor la acea întâlnire.
Pentru că organizatorii întâlnirii nu au vrut ca jurnaliştii să asiste la discuţii, rezultă că acestea aveau un subiect de interes particular, care îi privea doar pe participanţii la dialog. Atunci, de ce i-a mai invitat deputatul Mircea Irimie pe jurnalişti la acea întâlnire? Numai ca să arate turdenilor ce “muşchi” are el, parlamentarul care aduce miniştri la Turda? Pe unul, ca să bea vin la Sarea-n bucate, iar pe altul ca să depene amintiri la CNMV. Să fi făcut Sorin Cîmpeanu liceul la Turda şi revederea oraşului să-i fi adus aminte de “vremurile bune”?
Sorin Cîmpeanu a sosit în judeţul Cluj joi, 15 octombrie, pentru a asista, împreună cu ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, la festivitatea dedicată sărbătoririi a 145 de ani de la înfiinţarea Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca (USAMV). În programul ministrului Sorin Cîmpeanu pentru ziua de vineri, 16 octombrie, pe lângă întâlnirea de la CNMV a mai figurat şi vizitarea grădiniţei din Copăceni, comuna Sănduleşti.

Emil HĂLĂŞTUAN

Comentarii Facebook