Articole care merită citite
Față în față

Față în față

access_time 27 noiembrie 2013

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes;

Victorie pentru turdeanca Denisa Mureşan în etapa a treia a Campionatului Național de Karting

Victorie pentru turdeanca Denisa Mureşan în etapa a treia a Campionatului Național de Karting

access_time 20 iulie 2015

Doi turdeni au urcat pe podium, la finalul celei de-a treia etape a Campionatului Național de Karting al României. Este

Matei Cristian: Trebuie să găsim soluții pentru fiecare dintre problemele cetățenilor!

Matei Cristian: Trebuie să găsim soluții pentru fiecare dintre problemele cetățenilor!

access_time 21 noiembrie 2016

Sâmbătă, 19.11.2016, am participat alături de Cristina Burciu, candidatul Partidului Social-Democrat la funcția de deputat, și o parte din echipă,

Mix de fructe exotice retras de urgență din Mega Image

Mix de fructe exotice retras de urgență din Mega Image

access_time 23 martie 2019 chat_bubble_outline 0 comentarii

Mega Image anunţă că, la solicitarea producătorului Euro Company, a retras de la comercializare un întreg lot de de mix de fructe exotice, existând suspiciunea contaminării cu salmonella. Cumpărătorii sunt sfătuiţi să nu consume produsul.

Dorim să va aducem la cunoştinţă că Mega Image a retras de la vânzare produsul 23416 Euro Company Mix Exotic 100 G, număr lot 8302, termen de valabilitate 31.10.2019”, se arată pe pagina oficială a Autorităţii Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), scrie News.ro.

Informarea de retragere de la vânzare a produsului provine de la furnizorul Euro Company.

Furnizorul Euro Company a iniţiat o retragere a lotului de produs menţionat mai sus, deoarece există o suspiciune de contaminare a acestuia cu bacteria Salmonella. Euro Company menţionează faptul că au fost realizate controale pe toate eşantioanele de materii prime, precum şi a liniilor de producţie şi toate au ieşit conforme, nu s-a confirmat practic prezenţa acestei bacterii, însă se efectuează toate investigaţiile necesare în continuare. Toate produsele retrase urmează a fi distruse”, a transmis ANSVSA.

Mega Image solicită clienţilor să nu consume produsele şi să le returneze, fiind necesar bonul fiscal.

La Turda magazinul MEGA Image functionează în spațiul comercial de la parterul blocului situat pe Calea Victoriei 102, respectiv în fostul spațiu unde și-a desfășurat activitatea societatea Roland.

Comentarii Facebook