Articole care merită citite
Transport ilegal de lemne, descoperit la Valea Ierii

Transport ilegal de lemne, descoperit la Valea Ierii

access_time 8 noiembrie 2014

Un transport ilegal de lemne a fost descoperit în miez de noapte de poliţiştii din Valea Ierii. Infracţiunea a fost

Directorul STP Turda: ”Primarul Tudor Ștefănie a făcut afirmații  nereale și fără acoperire”

Directorul STP Turda: ”Primarul Tudor Ștefănie a făcut afirmații nereale și fără acoperire”

access_time 28 martie 2015

Întrucât, în ședința ordinară a Consiliului local, de joi, 26 martie,  primarul Turzii, Tudor Ștefănie, a făcut o serie de

Atenție la cel mai mare atac cibernetic din istorie!

Atenție la cel mai mare atac cibernetic din istorie!

access_time 15 mai 2017

Peste 75.000 de atacuri cibernetice au fost semnalate în ultimele 24 de ore, în aproape 100 de ţări, vizând în

Muzeul Etnografic al Transilvaniei – premiu pentru ospitalitate

Muzeul Etnografic al Transilvaniei – premiu pentru ospitalitate

Muzeul Etnografic al Transilvaniei – premiu pentru ospitalitate

access_time 22 septembrie 2016 chat_bubble_outline 0 comentarii

Cladire METMuzeul Etnografic al Transilvaniei, instituţie de cultură care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, a primit pentru a doua oară consecutiv distincţia Travellers’ Choice Winner (2016), acordată de TripAdvisor, distincţie oferită în urma evaluărilor şi preferinţelor utilizatorilor celui mai mare portal de turism din lume.
Acest premiu răsplăteşte excelenţa serviciilor în domeniul ospitalităţii şi este acordat instituţiilor care obţin, în mod constant, aprecieri deosebite din partea vizitatorilor şi turiştilor.

,,Felicit întreaga echipă a Muzeului Etnografic al Transilvaniei pentru efortul manifestat constant în ceea ce priveşte promovare culturii şi tradiţiilor transilvănene, acest premiu fiind o încununare a muncii asidue depuse pentru primirea vizitatorilor şi pentru organizarea tuturor manifestărilor care au loc în această locaţie. Totodată, această distincţie obţinută constituie o reconfirmare a poziţionării instituţiei în topul celor mai performante instituţii culturale din România”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe
Pentru a se califica în vederea obţinerii acestui certificat, furnizorii de servicii culturale trebuie să menţină un punctaj general de minim patru puncte din cinci posibile în ceea ce priveşte evaluările publicului şi să fie listaţi pe site cel puţin un an de zile. Un criteriu suplimentar îl reprezintă volumul de evaluări primite în ultimele 12 luni.

Reamintim în acest context faptul că o serie de muzee renumite din întreaga lume (Sydney, Chicago, Sao Paolo, Roma) se bucură de certificarea oficială TripAdvisor, recunoaştere care se datorează feedback-ului oferit de vizitatori. Pentru al doilea an consecutiv, Muzeul a rămas, potrivit TripAdvisor, în Top 10 al muzeelor din România, performanţă cu adevărat remarcabilă cu cât numeroase alte mari muzee aflate anterior în primele 10 locuri ale acestui clasament nu au reuşit să îşi menţină poziţia fruntaşă.

Pentru mai multe detalii:
https://www.tripadvisor.co.uk/TravelersChoice-Museums-cTop-g294457

Comentarii Facebook