Articole care merită citite

An Introduction To Simple Secrets For jump4love

access_time 5 martie 2019

In search of lady for find mates, online dating , marriage. PROFESSIONAL TIP: If the dating site or app offers

Club Rotary Câmpia Turzii susţine performanţa!

Club Rotary Câmpia Turzii susţine performanţa!

access_time 16 iunie 2017

În perioada 16-20 iunie 2017, Club Rotary Câmpia Turzii va spijini participarea a 2 sportivi de performanţã la Campionatul European.

Şcoala Gimnazială ,,Andrei Şaguna” Turda organizează Concursul interdisciplinar „Pe urmele sfinţilor”, pentru al patrulea an consecutiv

Şcoala Gimnazială ,,Andrei Şaguna” Turda organizează Concursul interdisciplinar „Pe urmele sfinţilor”, pentru al patrulea an consecutiv

access_time 23 noiembrie 2016

Şcoala Gimnazială ,,Andrei Şaguna” Turda organizează Concursul interdisciplinar „Pe urmele sfinţilor”, pentru al patrulea an consecutiv. Partenerii tradiţionali ai proiectului

Noi reguli pentru școlile de șoferi

Noi reguli pentru școlile de șoferi

Noi reguli pentru școlile de șoferi

access_time 3 iulie 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

examen auto

Pentru asigurarea şi verificarea legalităţii examenului de obţinere a permisului de conducere, începând cu data de 03.07.2017, modul de desfăşurare a probei practice se va înregistra atât video cât şi audio, cu sisteme tehnice de monitorizare care se vor instala pe autovehiculele folosite la susţinerea acestei probe. Nu se va înregistra proba practică pentru categoriile AM, A1, A2 şi A.
Sistemul tehnic de monitorizare se instalează, într-un punct fix, în autovehiculul pe care este afişată vizibil menţiunea «EXAMEN» şi se orientează paralel cu partea carosabilă, astfel încât să surprindă traficul pe direcţia de deplasare a autovehiculului.
„Stocarea datelor se realizează astfel încât să permită identificarea exactă a înregistrărilor după examinator, ziua şi ora examinării. Înregistrările audio şi video realizate nu reprezintă informaţii de interes public. În cazul în care candidatul contestă rezultatul probei practice, înregistrările vor fi puse la dispoziţia instanţei competente.

De luni, 3 iulie, sistemul de înregistrare audio-video va fi operaţional la nivelul serviciile publice comunitare ale mun. Bucureşti şi jud. Ilfov, iar în zilele următoare acest mod de desfăşurare a probei practice se va aplica, etapizat, la nivelul tuturor serviciilor judeţene”, se mai arată în comunicatul de presă al Directiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (D.R.P.C.I.V.).

Comentarii Facebook