Articole care merită citite
Handbal masculin, juniori I: Raul Măcicășan cel mai bun marcator al Potaissei

Handbal masculin, juniori I: Raul Măcicășan cel mai bun marcator al Potaissei

access_time 27 noiembrie 2015

Raul Măcicășan a marcat cele mai multe goluri pentru Potaissa Turda, în cele opt meciuri disputate din actuala ediție de

Poliția locală Turda caută îngrijitor

Poliția locală Turda caută îngrijitor

access_time 26 aprilie 2018

SERVICIUL PUBLIC POLIȚIA LOCALĂ TURDA ORGANIZEAZĂ CONCURS ÎN PERIOADA 22  -24.05.2018 PENTRU OCUPAREA POSTULUI CONTRACTUAL VACANT DE:      

Rată de promovare ridicată la proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a funcțiilor de directori de unități de învățământ preuniversita

Rată de promovare ridicată la proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a funcțiilor de directori de unități de învățământ preuniversita

access_time 15 octombrie 2016

În conformitate cu datele furnizate de inspectoratele școlare județene, rata de promovare a probei scrise susținute miercuri, 12 octombrie, de

Articol

Oraşul de altădată: Expoziţie de fotografie urbană la Câmpia Turzii

Oraşul de altădată: Expoziţie de fotografie urbană la Câmpia Turzii

access_time 8 august 2014 chat_bubble_outline 0 comentarii

vila-dr-feder-1910    O expoziţie de fotografie urbană, un film de scurt metraj, posibilitatea de a promova imaginea de altădată a oraşului şi un concurs de fotografie veche reprezintă lista de evenimente organizate de Biblioteca Municipală din Câmpia Turzii, cu prilejului Zilelor Municipiului.

Societatea Culturală Filarmonia, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii şi Biblioteca Municipală ASTRA C. Turzii- Serviciul Biblionet, organizează în perioada 16-29 august 2014 expoziția de fotografie și explorare urbană “Orașul de-altădată”.

Evenimentul cuprinde o expoziție de imagini din Câmpia Turzii de altădată, trimise din Germania de turdeanul Radu Cerchizan. Manifestarea este inclusă în programul de eveniment desfăşurate cu prilejul Zilelor municipiului Câmpia Turzii. Pe lângă vernisajul care va avea loc la Sala Biblionet  a Bibliotecii Municipale Câmpia Turzii, sâmbătă, 16 august 2014, de la ora 15 și proiecția unui film de scurt-metraj. De asemenea, participanții vor putea trimite de pe calculatoarele bibliotecii prietenilor de E-mail o prezentare în power-point despre oraș realizată tot cu acest prilej. Intrarea este liberă.

Expoziția care va fi prezentată de Olivia Tărcuţă, bibliotecar şi Dana Deac, director de programe al Societăţii Culturale “Filarmonia”,  va putea fi vizitată iar prezentarea în power-point va putea fi trimisă pe E-mail, până la finalul lunii august.

“Cu acest prilej se va lansa și un concurs care se adresează locuitorilor din Câmpia Turzii. Concursul va demara în 16 august și se va încheia la începutul lunii decembrie, festivitatea de premiere urmând să aibă loc cu ocazia Zilei Naționale a României. Concursul constă în alegerea celei mai semnificative fotografii vechi din colecțiile de familie cu orașul Câmpia Turzii. Participanții vor preda bibliotecarei Olivia Tărcuță, responsabila Bibliotecii Municipale ASTRA C. Turzii, fotografii de familie cu imagini din oraș, pentru a fi scanate, alături de niște date de identificare: nume, prenume, ocupație, vârstă, număr de telefon. Fotografiile vor fi returnate imediat după scanare. Cei 3 câștigători vor fi anunțați în cursul lunii noiembrie”, a explicat Dana Deac, Director de Programe al Societăţii Culturale „Filarmonia”.

Horea HUDREA

2,431 Vizualizări totale, 2 Vizualizări azi

Comentarii Facebook