Articole care merită citite
Darurile elevilor de la  “ Liviu Rebreanu” au ajuns la Dumbrava

Darurile elevilor de la “ Liviu Rebreanu” au ajuns la Dumbrava

access_time 19 decembrie 2013

          Elevii clasei a X-a B,de la Liceul Teoretic „Liviu Rebreanu” au organizat o acţiune intitulată

Satul preistoric de la Sândulești la Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei

Satul preistoric de la Sândulești la Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei

access_time 14 mai 2014

Timp de o lună expoziția Satul preistoric de la Sândulești poate fi vizionată la Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei

Forum economic româno-italian la Câmpia Turzii: “Redăm încrederea investitorilor români și italieni în economia românească”

Forum economic româno-italian la Câmpia Turzii: “Redăm încrederea investitorilor români și italieni în economia românească”

access_time 11 iunie 2015

Marţi, 9 iunie 2015, a avut loc în municipiul Câmpia Turzii, Forumul Economic România-Italia, desfășurat sub sloganul: ”Redăm încrederea investitorilor români și

Articol

Oraşul de altădată: Expoziţie de fotografie urbană la Câmpia Turzii

Oraşul de altădată: Expoziţie de fotografie urbană la Câmpia Turzii

access_time 8 august 2014 chat_bubble_outline 0 comentarii

vila-dr-feder-1910    O expoziţie de fotografie urbană, un film de scurt metraj, posibilitatea de a promova imaginea de altădată a oraşului şi un concurs de fotografie veche reprezintă lista de evenimente organizate de Biblioteca Municipală din Câmpia Turzii, cu prilejului Zilelor Municipiului.

Societatea Culturală Filarmonia, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii şi Biblioteca Municipală ASTRA C. Turzii- Serviciul Biblionet, organizează în perioada 16-29 august 2014 expoziția de fotografie și explorare urbană “Orașul de-altădată”.

Evenimentul cuprinde o expoziție de imagini din Câmpia Turzii de altădată, trimise din Germania de turdeanul Radu Cerchizan. Manifestarea este inclusă în programul de eveniment desfăşurate cu prilejul Zilelor municipiului Câmpia Turzii. Pe lângă vernisajul care va avea loc la Sala Biblionet  a Bibliotecii Municipale Câmpia Turzii, sâmbătă, 16 august 2014, de la ora 15 și proiecția unui film de scurt-metraj. De asemenea, participanții vor putea trimite de pe calculatoarele bibliotecii prietenilor de E-mail o prezentare în power-point despre oraș realizată tot cu acest prilej. Intrarea este liberă.

Expoziția care va fi prezentată de Olivia Tărcuţă, bibliotecar şi Dana Deac, director de programe al Societăţii Culturale “Filarmonia”,  va putea fi vizitată iar prezentarea în power-point va putea fi trimisă pe E-mail, până la finalul lunii august.

“Cu acest prilej se va lansa și un concurs care se adresează locuitorilor din Câmpia Turzii. Concursul va demara în 16 august și se va încheia la începutul lunii decembrie, festivitatea de premiere urmând să aibă loc cu ocazia Zilei Naționale a României. Concursul constă în alegerea celei mai semnificative fotografii vechi din colecțiile de familie cu orașul Câmpia Turzii. Participanții vor preda bibliotecarei Olivia Tărcuță, responsabila Bibliotecii Municipale ASTRA C. Turzii, fotografii de familie cu imagini din oraș, pentru a fi scanate, alături de niște date de identificare: nume, prenume, ocupație, vârstă, număr de telefon. Fotografiile vor fi returnate imediat după scanare. Cei 3 câștigători vor fi anunțați în cursul lunii noiembrie”, a explicat Dana Deac, Director de Programe al Societăţii Culturale „Filarmonia”.

Horea HUDREA

1,357 Vizualizări totale, 2 Vizualizări azi

Comentarii Facebook