Articole care merită citite
32.600 ţigări de contrabandă descoperite de inspectorii vamali !

32.600 ţigări de contrabandă descoperite de inspectorii vamali !

access_time 3 ianuarie 2018

In urma controlului vamal efectuat la intrarea în România asupra unui autoturism marca BMW înmatriculat în Slovenia, condus de un

Mașină carbonizată în urma unui accident la Câmpia Turzii

Mașină carbonizată în urma unui accident la Câmpia Turzii

access_time 23 mai 2016

Sâmbătă noapte, un tânăr iresponsabil din Câmpia Turzii, a furat  un autoturism și a gonit pe străzile din Câmpia Turzii,

Premierele se țin lanț la teatru turdean

Premierele se țin lanț la teatru turdean

access_time 25 septembrie 2018

După cum am promis încep surprizele la Teatru Aureliu Manea Turda. O săptămână plină de evenimente atât la sediu, cât și în deplasare.     În această

Peste 60 de companii oferă locuri de muncă la Târgul de Cariere Cluj

Peste 60 de companii oferă locuri de muncă la Târgul de Cariere Cluj

access_time 25 martie 2019 chat_bubble_outline 0 comentarii

Târgul de Cariere Cluj are loc în 26 și 27 martie la BT Arena, între orele 11-18:00 în ambele zile. Peste 60 de companii din domeniile Retail, Automotive, Turism, Consultanță, Inginerie, Producție tehnică, Servicii și BPO, Energie și Financiar-bancar vor fi prezente la eveniment. Printre acestea se numără: Vertiv, Emerson, STC, Genpact, LIDL, Blue Projects, Kaufland, STA Travel, Michelin, VOHKUS Technologies. Angajatorii oferă peste 2000 de locuri de muncă.

Pentru prima dată la Târgul de Cariere veți întâlni firmele Orange și Amazon, care oferă job-uri în categoria Call Center, respectiv locuri de muncă în domeniul IT, compania Amazon angajând chiar și remote.

La cea de-a doua ediție I love my job Academy vă veți putea întâlni cu speakeri din diverse domenii: medicină, televiziune, cinematografie, organizare de evenimente. În 26 martie, la conferința I love my job, aveți ocazia să-i ascultați pe Irina Margareta Nistor, Dani Oțil, Cristian Hordilă, Bogdan Bob Rădulescu, Raluca Anton, Mircea Stoica, Diana Apan, Cosmin Andron, Anca Dinu și Bogdan Florea. În 27 martie, activitățile din cadrul I love my job Academy continuă cu o secțiune dedicată antreprenorilor, la care vor participa Vlad Crișan, Ruben Perju, Vlad Icleanu și Radu Sălcudean. Cei care se înregistrează gratuit la conferința I love my job au ocazia să câștige gratuit bilete la Electric Castle și un abonament la TIFF 18.

Recrutarea se face într-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicației prezentate în parteneriat cu eJobs România. Cei interesați de participarea la eveniment sunt sfătuiți să-și instaleze aplicația eJobs pe telefonul mobil și să vină pregătiți cu CV-ul gata întocmit în aplicație. În doar câteva clipe, CV-ul lor este tipărit sub forma unui QR code, care ulterior va fi scanat de companiile prezente la Târgul de Cariere Cluj.

La această ediție, organizatorii se așteaptă să participe peste 5000 de candidați, interesați de toate oportunitățile profesionale oferite în cadrul evenimentului.

Mai multe detalii despre firmele participante și locurile de muncă disponibile găsiți pe https://www.targuldecariere.ro/cluj-global

Povestea Târgului de Cariere a început în anul 2006, în Cluj-Napoca și s-a conturat odată cu trecerea timpului. În prezent, după un deceniu de evenimente, Târgul de Cariere a devenit cea mai răspândită platformă de recrutare și totodată, cea mai complexă. Târgul de Cariere transformă evenimentele într-o adevărată călătorie pentru candidați și pentru companiile participante, una care implică dezvoltarea personală, inițierea și dezvoltarea carierei. Prin evenimentele de recrutare organizate, platforma pune accent pe multitudinea de oportunități existente.

Comentarii Facebook