Articole care merită citite
Curs gratuit de formare la Turda: „ÎnvăţarE+”

Curs gratuit de formare la Turda: „ÎnvăţarE+”

access_time 4 mai 2016

În perioada 18-20 mai, va avea loc la Turda, cursul de formare ÎnvăţarE+. Acest curs abordează tematici legate de procesul

CLUJANA, un brand al Clujului de peste un secol, LA UN PAS DE ÎNCHIDERE sub ochii lui Alin Tișe!

CLUJANA, un brand al Clujului de peste un secol, LA UN PAS DE ÎNCHIDERE sub ochii lui Alin Tișe!

access_time 7 decembrie 2017

Clujana, un brand al Clujului de peste un secol și cea mai mare fabrică de încălțăminte din România, este scoasă

O nouă sistare de curent la Turda

O nouă sistare de curent la Turda

access_time 26 martie 2018

Sucursala de Distribuție a Energiei Electrice Cluj-Napoca anunţă întreruperea alimentării cu energie electrică la Turda pe 27 martie după cum urmează Data

Peste 60 de companii oferă locuri de muncă la Târgul de Cariere Cluj

Peste 60 de companii oferă locuri de muncă la Târgul de Cariere Cluj

access_time 25 martie 2019 chat_bubble_outline 0 comentarii

Târgul de Cariere Cluj are loc în 26 și 27 martie la BT Arena, între orele 11-18:00 în ambele zile. Peste 60 de companii din domeniile Retail, Automotive, Turism, Consultanță, Inginerie, Producție tehnică, Servicii și BPO, Energie și Financiar-bancar vor fi prezente la eveniment. Printre acestea se numără: Vertiv, Emerson, STC, Genpact, LIDL, Blue Projects, Kaufland, STA Travel, Michelin, VOHKUS Technologies. Angajatorii oferă peste 2000 de locuri de muncă.

Pentru prima dată la Târgul de Cariere veți întâlni firmele Orange și Amazon, care oferă job-uri în categoria Call Center, respectiv locuri de muncă în domeniul IT, compania Amazon angajând chiar și remote.

La cea de-a doua ediție I love my job Academy vă veți putea întâlni cu speakeri din diverse domenii: medicină, televiziune, cinematografie, organizare de evenimente. În 26 martie, la conferința I love my job, aveți ocazia să-i ascultați pe Irina Margareta Nistor, Dani Oțil, Cristian Hordilă, Bogdan Bob Rădulescu, Raluca Anton, Mircea Stoica, Diana Apan, Cosmin Andron, Anca Dinu și Bogdan Florea. În 27 martie, activitățile din cadrul I love my job Academy continuă cu o secțiune dedicată antreprenorilor, la care vor participa Vlad Crișan, Ruben Perju, Vlad Icleanu și Radu Sălcudean. Cei care se înregistrează gratuit la conferința I love my job au ocazia să câștige gratuit bilete la Electric Castle și un abonament la TIFF 18.

Recrutarea se face într-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicației prezentate în parteneriat cu eJobs România. Cei interesați de participarea la eveniment sunt sfătuiți să-și instaleze aplicația eJobs pe telefonul mobil și să vină pregătiți cu CV-ul gata întocmit în aplicație. În doar câteva clipe, CV-ul lor este tipărit sub forma unui QR code, care ulterior va fi scanat de companiile prezente la Târgul de Cariere Cluj.

La această ediție, organizatorii se așteaptă să participe peste 5000 de candidați, interesați de toate oportunitățile profesionale oferite în cadrul evenimentului.

Mai multe detalii despre firmele participante și locurile de muncă disponibile găsiți pe https://www.targuldecariere.ro/cluj-global

Povestea Târgului de Cariere a început în anul 2006, în Cluj-Napoca și s-a conturat odată cu trecerea timpului. În prezent, după un deceniu de evenimente, Târgul de Cariere a devenit cea mai răspândită platformă de recrutare și totodată, cea mai complexă. Târgul de Cariere transformă evenimentele într-o adevărată călătorie pentru candidați și pentru companiile participante, una care implică dezvoltarea personală, inițierea și dezvoltarea carierei. Prin evenimentele de recrutare organizate, platforma pune accent pe multitudinea de oportunități existente.

Comentarii Facebook