Articole care merită citite
Campanie pentru sprijinirea alimentației la sân

Campanie pentru sprijinirea alimentației la sân

access_time 6 august 2013

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes;

Cel mai cunoscut dintre artiștii care vor cânta la Turda în 11 februarie, în Salina Turda, este Feli Donose

Cel mai cunoscut dintre artiștii care vor cânta la Turda în 11 februarie, în Salina Turda, este Feli Donose

access_time 17 ianuarie 2018

Iată semifinaliștii: Feli („Bună De Iubit”), ZØLTAN („Dacă Dragostea E Oarbă”), TIRI („Deşert De Sentimente”), Paula Crişan („I Am Here”),

Campania ATENȚIE LA MOTOCICLIȘTI, ediția a IV-a, 2 aprilie 2016, Cluj-Napoca

Campania ATENȚIE LA MOTOCICLIȘTI, ediția a IV-a, 2 aprilie 2016, Cluj-Napoca

access_time 28 martie 2016

             Peste 200 de motocicliști vor participa la Campania de prevenire a incidentelor rutiere, ajunsă la cea de a IV-a

Poliția clujeană în acțiune

Poliția clujeană în acțiune

Poliția clujeană în acțiune

access_time 22 iunie 2015 chat_bubble_outline 0 comentarii

politia_1Poliţiştii clujeni acţionează zilnic pe raza judeţului pentru a descuraja comiterea de fapte antisociale, astfel încât să se menţină ordinea şi siguranţa comunităţii.

În perioada 15 – 21 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au fost prezenţi în mijlocul comunităţii pentru a preveni şi combate activităţile ilicite. S-au desfăşurat, pe raza judeţului, 54 de filtre rutiere şi 314 de controale, dintre care activităţile pe linie de ordine publică au fost cele mai numeroase.

În cadrul acţiunii au fost constatate 37 de infracţiuni, dintre care 30 de fapte, de natură judiciară, economico-financiară şi la regimul circulaţiei, au fost depistate în flagrant delict.

De asemenea, poliţiştii au identificat 39 de persoane, bănuite de comiterea unor infracţiuni. Dintre acestea, patru au fost reţinute pentru 24 de ore, iar faţă de trei dintre ele, instanţa competentă a luat măsura arestării preventive.

Totodată, au fost depistate trei persoane urmărite, fiind puse în aplicare tot atâtea mandate de executare a pedepsei închisorii.

S-a verificat activitatea a 128 de unităţi comerciale, precum şi respectarea prevederilor legale privind paza obiectivelor de către 225 entităţi, iar poliţiştii rutieri au oprit în trafic, pentru control, 975 de autovehicule.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice aproape 1.100 de sancţiuni contravenţionale, dintre care cele mai multe au vizat abateri la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi încălcări ale Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică.

Având în vedere abaterile depistate, precum şi în scop preventiv, pentru a-i determina pe cetăţeni să conştientizeze posibilele pericole la care se expun atunci când nu îşi iau toate măsurile de prevenire, poliţiştii rutieri au reţinut 77 de permise de conducere şi au retras 45 de certificate de înmatriculare.

Totodată, s-au confiscat mai multe bunuri deţinute, respectiv comercializate fără respectarea prevederilor legale, în valoare de peste 533.000 de lei (de exemplu, peste 450.000 de ţigarete de contrabandă au fost ridicate de către poliţiştii clujeni, în urma unui control în trafic).

Pentru reducerea numărului de fapte antisociale prin prezenţa activă a poliţiştilor în mijlocul comunităţii clujene, activităţile de prevenire şi combatere a ilegalităţilor continuă.

Alex MUNTEAN

Comentarii Facebook