Articole care merită citite
Exercițiul româno-american ”Dacian Viper 2015”

Exercițiul româno-american ”Dacian Viper 2015”

access_time 14 octombrie 2015

În perioada 13-30 octombrie, la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii se desfăşoară exerciţiul bilateral româno-american „Dacian Viper 2015”. La exerciţiu

Amenzi cu nemiluita pe drumurile din Cluj

access_time 4 aprilie 2019

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri de pe raza întregului județ, sub coordonarea Serviciului Rutier, au desfășurat controale pentru

Cauți un job? Post vacant la un call center!

Cauți un job? Post vacant la un call center!

access_time 21 aprilie 2017

Daca esti o persoana sociabila, relationezi usor cu persoanele din jurul tau, esti un bun ascultator si un bun orator,

Poliția Locală Turda – activități educative preventive pe linia circulației rutiere

Poliția Locală Turda – activități educative preventive pe linia circulației rutiere

Poliția Locală Turda – activități educative preventive pe linia circulației rutiere

access_time 16 mai 2019 chat_bubble_outline 0 comentarii

Poliția Locală Turda sub aspectul punerii în aplicare a unor măsuri şi metode de prevenire a victimizării populaţiei prin accidente dar și asigurarea desfăşurării fluente şi în siguranţă a circulaţiei pe drumurile publice, ocrotirea vieţii, integrităţii corporale şi a sănătăţii persoanelor participante la trafic consideră ”sănătatea copiilor” include și aspectul prevenției rutiere în rândul minorilor.

In acest scop polițiștii locali: Cosma Alin Doru și Filip Valentin din cadrul Biroului Siguranța Rutieră, în data de 15 mai 2019, au susținut două lecții de preveniție rutieră la Gradinița ”Poiana cu Castani” la grupa doamnei educatoare Raluca Sebeni și a doamnei educatoare Flavia Sebeni.

Cu ocazia celor două activități pe linie de circulație rutieră s-au purtat discuții despre riscuri și reguli pe care trebuie să le respectăm în stradă.

În cadrul lecțiilor interactive s-au oferit cele mai bune informații despre educația rutieră și despre cum ar putea fi mereu în siguranță pe stradă. Copii au primit sfaturi utile cu privire la comportamentul în preajma zonei carosabile, a trecerilor pentru pietoni, a indicatoarelor rutiere și a locurilor unde aleg să se joace dar și la modul de comportare în autobuz pe timpul călătoriilor.

Activitațile au avut ca scop îmbogățirea vocabularului, a cunoștințelor teoretice cu privire la tipurile de indicatoare regăsite în stradă și dobândirea și dezvoltarea unui comportament civilizat în viața cotidiană ca pieton și pasager.

Pe parcursul lecției copii răspuns pozitiv la activitățile prin care s-au simulat diverse situații întâlnite în trafic învățând cum să se asigure din ambele părți atunci când traversează și semnificația culorilor semaforului conștiențizând totodată și importanța respectării regulilor de circulație.

Poliția Locală Turda prin Biroul Siguranța Circulației vă asigură că rămâne același partener deschis colaborării și pe viitor cu toate unitățile școlare de pe raza municipiului Turda.

Cu respect,

Director Executiv

MOLDOVAN VALER

Comentarii Facebook