Articole care merită citite
Jocuri şi discuţii pe teme europene la Şcoala Ioan Opriş din Turda

Jocuri şi discuţii pe teme europene la Şcoala Ioan Opriş din Turda

access_time 22 martie 2013

Vineri, 22 martie a avut loc o întâlnire între elevii Şcolii Ioan Opriş din Turda şi comunicatorii campaniei naţionale „Europa,

Colaborare Turda-Angouleme la Școala Teodor Murășanu

Colaborare Turda-Angouleme la Școala Teodor Murășanu

access_time 17 mai 2018

Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda, în colaborare cu Primăria Municipiului Turda, Salina Turda și Comite des Jumelages Angouleme / Villes Etrangeres (Asociația de Înfrățire Angouleme /

Comunicat de presă: Redeschidem porțile teatrului

Comunicat de presă: Redeschidem porțile teatrului

access_time 12 ianuarie 2018

La mulți ani tuturor și un an îmbelșugat în spectacole teatrale. Teatrul Aureliu Manea Turda, redeschide porțile în 2018 cu

Poliția Locală Turda: Pentru un oraș curat!

Poliția Locală Turda: Pentru un oraș curat!

Poliția Locală Turda: Pentru un oraș curat!

access_time 27 octombrie 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

oras-curat-02

Invităm  cetățenii municipiului Turda, persoane fizice și juridice, să respecte regulile de bună gospodărire a orașului prin păstrarea curățeniei.

 

Poliția Locala Turda, sprijină acțiunea de ecologizare și conștientizare a populației în privința respectării curățeniei orașului și sancționează nerespectarea acestora.

 

În acest sens în ultima perioada s-au aplicat un număr de 53 de sancțiuni contravenționale în valoare de 21.700 lei pentru cetățeni care nu respectă prevederile HCL212/2005 pentru buna gospodărire a municipiului Turda, cu modificările ulterioare.

 

Exemple mai elocvente sunt acela în care persoane juridice și fizice aruncă moloz rezultat din activități de construcții, deșeu menajer sau vegetal șau diverse obiecte de mobilier  în apropierea domiciliului sau pe stradă, constituindu-se astfel adevărate rampe de depozitare clandestine.

 

Poliția Locală Turda apelează la cetățeni pentru  respectarea regulilor de păstrare a curățeniei în oraș pentru imaginea unui oraș curat, ordonat și crearea unei stări ”de frumos” și totodată informează  că nersepectarea prevederilor privind curățenia orașului se sancționează  conform HCL212/2005 cu modificările ulterioare, cu amendă contravențională  cuprinsă între 400-800 lei pentru persoane fizice și 1000-2500 lei pentru  pesoane juridice.

 

Poliția Locală Turda îi asigură pe toți cetățenii că este permanent la dispoziția lor și promovează implicarea cetățenilor în realizarea unui climat de siguranță și curățenie acționând prompt la sesizarea cetățenilor reponsabili.

 

(contact: Poliția Locală Turda: 0731 300 903/ 0264 317 303)

 

Cu respect,

 

Director Executiv,

 

MOLDOVAN VALER

Comentarii Facebook