Articole care merită citite
Şefii PDL şi PP-DD Turda vând „blana ursului”din pădurea USL

Şefii PDL şi PP-DD Turda vând „blana ursului”din pădurea USL

access_time 10 octombrie 2012

Vizavi de disputa dintre primarul şi viceprimarul Turzii, Tudor Ştefănie, respectiv Lucian Nemeş, care revendică paternitatea ideii realizării unei legături

Report de aproximativ 12,7 milioane de lei la Loto 6/49

Report de aproximativ 12,7 milioane de lei la Loto 6/49

access_time 1 aprilie 2015

Pe jucătorii de la loto îi așteaptă premii de peste 20,35 de milioane de lei la extragerile de joi. În

Reclamații din nou, despre Compania de Salubritate din Câmpia Turzii!

Reclamații din nou, despre Compania de Salubritate din Câmpia Turzii!

access_time 12 octombrie 2018

Un cititor din Câmpia Turzii, care locuiește pe strada Călărașilor din Câmpia Turzii, ne-a sesizat faptul că mașina de salubritate

Poliția Locală Turda: Pentru un oraș curat!

Poliția Locală Turda: Pentru un oraș curat!

Poliția Locală Turda: Pentru un oraș curat!

access_time 27 octombrie 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

oras-curat-02

Invităm  cetățenii municipiului Turda, persoane fizice și juridice, să respecte regulile de bună gospodărire a orașului prin păstrarea curățeniei.

 

Poliția Locala Turda, sprijină acțiunea de ecologizare și conștientizare a populației în privința respectării curățeniei orașului și sancționează nerespectarea acestora.

 

În acest sens în ultima perioada s-au aplicat un număr de 53 de sancțiuni contravenționale în valoare de 21.700 lei pentru cetățeni care nu respectă prevederile HCL212/2005 pentru buna gospodărire a municipiului Turda, cu modificările ulterioare.

 

Exemple mai elocvente sunt acela în care persoane juridice și fizice aruncă moloz rezultat din activități de construcții, deșeu menajer sau vegetal șau diverse obiecte de mobilier  în apropierea domiciliului sau pe stradă, constituindu-se astfel adevărate rampe de depozitare clandestine.

 

Poliția Locală Turda apelează la cetățeni pentru  respectarea regulilor de păstrare a curățeniei în oraș pentru imaginea unui oraș curat, ordonat și crearea unei stări ”de frumos” și totodată informează  că nersepectarea prevederilor privind curățenia orașului se sancționează  conform HCL212/2005 cu modificările ulterioare, cu amendă contravențională  cuprinsă între 400-800 lei pentru persoane fizice și 1000-2500 lei pentru  pesoane juridice.

 

Poliția Locală Turda îi asigură pe toți cetățenii că este permanent la dispoziția lor și promovează implicarea cetățenilor în realizarea unui climat de siguranță și curățenie acționând prompt la sesizarea cetățenilor reponsabili.

 

(contact: Poliția Locală Turda: 0731 300 903/ 0264 317 303)

 

Cu respect,

 

Director Executiv,

 

MOLDOVAN VALER

Comentarii Facebook