Articole care merită citite
Agent de vânzări la o firmă din Turda, cercetat pentru delapidare

Agent de vânzări la o firmă din Turda, cercetat pentru delapidare

access_time 28 mai 2015

Un bărbat de 32 de ani din Bistriţa-Năsăud este cercetat de poliţişti după ce ar fi prejudiciat o societate comercială

Sistare de gaze naturale timp de două zile la Viișoara!

Sistare de gaze naturale timp de două zile la Viișoara!

access_time 11 iulie 2017

Delgaz Grid va întrerupe mâine furnizarea gazelor naturale în comuna Viișoara timp de trei ore.   Locuitorii comunei au fost

Mircea Irimie: „În mod normal, un spital neacreditat trebuie desfiinţat!”

Mircea Irimie: „În mod normal, un spital neacreditat trebuie desfiinţat!”

access_time 20 februarie 2015

Replica managerului spitalului turdean, care, în urma unui articol publicat acum două zile de Turda Live, în care dr. Vasile

Poliția Română: Atenție la…neatenție

Poliția Română: Atenție la…neatenție

Poliția Română: Atenție la…neatenție

access_time 10 iulie 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

actiunecjAzi, 10 iulie a.c., poliţiştii au desfăşurat activităţi de prevenire în cadrul campaniei ,,Atenţie la…neatenţie”, în trei locaţii de pe raza judeţului Cluj.

 

Poliţiştii rutieri, împreună cu cei de prevenire, au explicat conducătorilor auto opriţi în trafic importanţa adoptării unei conduite prudente în momentul în care sunt la volanul unui autovehicul.

Scopul acţiunilor derulate a fost acela de a-i determina pe şoferi să fie atenţi în trafic şi să conştientizeze faptul că un moment de neatenţie la volan poate avea consecinţe dintre cele mai grave.

Campania îşi propune să responsabilizeze participanţii la trafic cu privire la pericolele la care se expun atunci când se lasă distraşi de factori perturbatori. De exemplu, utilizarea telefonului mobil în timpul conducerii, fără sistem hands-free, este una dintre cele mai frecvente abateri întâlnite în trafic, fiind totodată şi o cauză generatoare de accidente rutiere.

În cadrul campaniei au fost distribuite materiale informative şi odorizante de maşină cu mesajul proiectului.

Campania ,,Atenţie la..neatenţie” s-a mai desfăşurat în alte 4 oraşe din România. Pentru realizarea unui schimb de bune practici în acest domeniu, la acţiunile de azi, din judeţul Cluj, au participat colegi din alte 9 judeţe: Constanţa, Iaşi, Hunedoara, Vaslui, Alba, Suceava, Mureş, Neamţ, Sibiu.

Proiectul a fost iniţiat de către Asociaţia de Psihologi şi Siguranţă Rutieră, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

Totodată, în cadrul acţiunilor de azi, conducătorii auto care au purtat centura de siguranţă au fost recompensaţi cu îngheţată. Prin această abordare, dorim să încurajăm portul centurii şi să subliniem importanţa acesteia.

Comentarii Facebook