Articole care merită citite
SC Dachim angajează gestionar

SC Dachim angajează gestionar

access_time 28 iulie 2018

Societatea Comercială DACHIM SRL angajează gestionar produse protecția plantelor.     DACHIM SRL angajează pentru punctul de lucru din Mihai Viteazu, str. Morii, nr. 99B,

Angajări la Prestige Câmpia Turzii

Angajări la Prestige Câmpia Turzii

access_time 19 ianuarie 2017

  Prestige Transilvania SRL, fabrica de canapele și saltele din Câmpia Turzii, organizează preselecție în vederea angajării pentru următoarele posturi

STP Turda caută inginer electronist

STP Turda caută inginer electronist

access_time 2 mai 2018

SOCIETATEA DE TRANSPORT PUBLIC SA ALBA IULIA, Punct de lucru TURDA ANGAJEAZĂ: INGINER/TEHNICIAN ELECTRONIST CERINȚE: – Studii în domeniu; –

Polițiștii clujeni au lăsat zeci de șoferi fără permis de conducere

Polițiștii clujeni au lăsat zeci de șoferi fără permis de conducere

Polițiștii clujeni au lăsat zeci de șoferi fără permis de conducere

access_time 6 noiembrie 2015 chat_bubble_outline 0 comentarii

politie_amendaPoliţiştii clujeni au desfăşurat pe parcursul acestei săptămâni numeroase activităţi pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

În perioada 2 – 5 noiembrie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au fost prezenţi în mijlocul comunităţii pentru a preveni şi combate activităţile ilicite.

Astfel, poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, de la investigarea fraudelor  şi luptători de intervenţie rapidă au efectuat 167 de controale şi 45 de filtre rutiere.

În urma acţiunilor, au fost constatate 17 infracţiuni (judiciare şi la regimul circulaţiei), dintre care 14 în flagrant delict.

Au fost depistate 20 de persoane bănuite de comiterea de infracţiuni şi au fost puse în aplicare 3 mandate de executare a pedepsei închisorii.

Poliţiştii au intervenit şi au aplicat 725 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 90 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea nr. 61/1991 şi 14 la Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt priorităţi ale Poliţiei Clujene. Astfel, in scopul prevenirii accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în urma cărora au aplicat 587 de sancţiuni pentru încălcarea normelor O.U.G.

195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 53 pentru încălcarea regimului legal de viteză şi 8 pentru consum de alcool.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 71 de permise de conducere şi au retras 32 de certificate de înmatriculare auto.

Pentru reducerea numărului de fapte antisociale prin prezenţa activă a poliţiştilor în mijlocul comunităţii clujene, activităţile de prevenire şi combatere a ilegalităţilor continuă.

Alex MUNTEAN

Comentarii Facebook