Articole care merită citite
Serviciile de urgentă se îmbunătătesc

Serviciile de urgentă se îmbunătătesc

access_time 21 noiembrie 2016

Apelurile de pe telefoane mobile către numărul de urgenţă 112 vor putea fi localizate mai repede. Asta se va întampla

Infracţiune rutieră la Mihai Viteazu

Infracţiune rutieră la Mihai Viteazu

access_time 17 aprilie 2015

Joi 16 aprilie în jurul orei 09:30, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda au identificat un conducător auto care

Cadavru în apartament descoperit pe Calea Victoriei!

Cadavru în apartament descoperit pe Calea Victoriei!

access_time 3 aprilie 2018

Un echipaj de la detașamentul de pompieri Turda s-a deplasat pe Calea Victoriei nr.7B din localitate pentru a răspunde unei

Articol

Poşta Română va aduce ATM-uri în oficiile poştale

Poşta Română va aduce ATM-uri în oficiile poştale

access_time 11 noiembrie 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

posta romana

Compania Naţională Poşta Română va valorifica reţeaua de oficii poştale situate în mediul urban, prin oferirea spre închiriere a unor spaţii destinate instalării de automate bancare (ATM) oferind, astfel, clienţilor posibilitatea de a efectua diverse operaţiuni bancare.

 

Poşta Română vine în sprijinul clienţilor prin diversificarea activităţii şi a serviciilor oferite. Astfel, cei care vor trece pragul ofiicilor poştale, selectate la nivel naţional, vor putea să retragă bani de la ATM, să efectueze plăti sau să se informeze despre situaţia contului bancar.

 

Încercăm să oferim, pe zi ce trece, mai mult confort tuturor clienţilor care apelează la serviciile Poştei Române. Scurtăm timpii de aşteptare şi vrem să scutim clienţii de orice fel de drumuri suplimentare şi timp pierdut.

În acest context, compania a trimis invitaţii către societăţile bancare care activează pe toată piaţa din România, iar condiţiile de colaborare urmează să fie stabilite în baza unor negocieri ulterioare.

Poşta Română este o companie naţională înfiinţată conform Legii 31/1990 nefiind o instituţie publică. Ea funcţionează pe gestiune economică, respectiv îşi constituie veniturile din contracte comerciale şi se autofinanţează.

1,531 Vizualizări totale, 4 Vizualizări azi

Comentarii Facebook