Articole care merită citite
Preşedintele PRM Turda: Consiliul local a devenit cârpă de şters pe jos pentru Ştefănie

Preşedintele PRM Turda: Consiliul local a devenit cârpă de şters pe jos pentru Ştefănie

access_time 23 aprilie 2015

Fost consilier local, din 2004 până în 2012, Doru Anca, preşedintele filialei PRM Turda, consideră că forul deliberativ turdean a

Bichiş versus „unitatea de monolit”

Bichiş versus „unitatea de monolit”

access_time 5 septembrie 2012

Consilierul turdean Sorin Bichiş, de la PDL, este stresat de SESO. Abrevierea asta i-a căzut greu la stomac exţărănistului destituit

La Câmpia Turzii se trezesc suflete

La Câmpia Turzii se trezesc suflete

access_time 28 februarie 2014

Manole Ciui, Gavril Nechifor și Iosif Stegaru, artiști plastici din Turda, expun în cadrul programului ”Speranța e în artă” de

Articol

Poşta Română va aduce ATM-uri în oficiile poştale

Poşta Română va aduce ATM-uri în oficiile poştale

access_time 11 noiembrie 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

posta romana

Compania Naţională Poşta Română va valorifica reţeaua de oficii poştale situate în mediul urban, prin oferirea spre închiriere a unor spaţii destinate instalării de automate bancare (ATM) oferind, astfel, clienţilor posibilitatea de a efectua diverse operaţiuni bancare.

 

Poşta Română vine în sprijinul clienţilor prin diversificarea activităţii şi a serviciilor oferite. Astfel, cei care vor trece pragul ofiicilor poştale, selectate la nivel naţional, vor putea să retragă bani de la ATM, să efectueze plăti sau să se informeze despre situaţia contului bancar.

 

Încercăm să oferim, pe zi ce trece, mai mult confort tuturor clienţilor care apelează la serviciile Poştei Române. Scurtăm timpii de aşteptare şi vrem să scutim clienţii de orice fel de drumuri suplimentare şi timp pierdut.

În acest context, compania a trimis invitaţii către societăţile bancare care activează pe toată piaţa din România, iar condiţiile de colaborare urmează să fie stabilite în baza unor negocieri ulterioare.

Poşta Română este o companie naţională înfiinţată conform Legii 31/1990 nefiind o instituţie publică. Ea funcţionează pe gestiune economică, respectiv îşi constituie veniturile din contracte comerciale şi se autofinanţează.

1,195 Vizualizări totale, 3 Vizualizări azi

Comentarii Facebook