Articole care merită citite
Comunicat: Grăbiți-vă! Au mai rămas doar patru zile în care puteți beneficia de reducere la plata impozitelor!

Comunicat: Grăbiți-vă! Au mai rămas doar patru zile în care puteți beneficia de reducere la plata impozitelor!

access_time 28 martie 2017

Dragi cetățeni, vă informăm că au mai rămas doar 4 zile până când mai puteți beneficia de bonificația de 10%

Mai multe camere video la Turda! Vezi unde sunt amplasate!

Mai multe camere video la Turda! Vezi unde sunt amplasate!

access_time 30 aprilie 2018

În municipiul Turda au fost amplasate noi camere video în zona Policlinicii (au fost reclamate multe furturi din buzunare) și

Joacă-te cu copilul tău!

Joacă-te cu copilul tău!

access_time 16 decembrie 2013

Grija acestor zile: pregătirea sărbătorilor, alegerea darurilor pentru cei mari și mai ales pentru cei mici. Alegem lucruri utile sau

Potaissa Turda – locul 2 în Cupa Top 4

Potaissa Turda – locul 2 în Cupa Top 4

Potaissa Turda – locul 2 în Cupa Top 4

access_time 27 ianuarie 2013 chat_bubble_outline 0 comentarii

Foto: www.digisport.ro

Handbaliştii de la Potaissa Turda au terminat pe locul doi proima ediţie a Cupei Ligii la handbal. Deşi, în ultima partidă, duminică, 27 ianuarie, formaţia pregătită de fraţii Horaţiu şi Ovidiu Gal, cu mai mulţi jucători indisponibili, a pierdut cu 34 – 35 în faţa lui Dinamo Bucureşti, turdenii i-au devansat în clasamentul final atât pe învingătorii lor cât şi pe HC Odorhei.

Dinamo a reuşit o surpriză la Cupa Ligii. Posesori ai unui wild-card, după ce HCM Constanţa a declarat forfait, handbaliştii antrenaţi de Sebastian Bota au învins pe Potaissa Turda, echipă care a încheiat turul de campionat pe locul 4.

Bucureştenii au trecut rapid peste cele două eşecuri cu Ştiinţa Bacău şi HC Odorhei şi au început în forţă meciul cu Potaissa. Deşi dinamoviştii au condus, la un moment dat, cu o diferenţă de şase goluri, (10 – 4), Potaissa a revenit şi, la pauză diferenţa între cele două echipe era de numai un gol în favoarea alb-roşilor, 19-18.

În prima parte a reprizei secunde, bucureştenii s-au distanţat pe tabelă, 25-20. Potaissa aa revenit din nou şi a reuşit să egaleze scorul la 28. Din minutul 50 cele două formaţii au mers ”cap la cap” însă o greşeală copilărească la schimbarea jucătorilor a atras eliminarea lui Suciu şi, profitând de superioritate  numerică până cu 15 secunde înaintea fluierului final, dinamoviştii s-au impus în faţa Potaissei, pe care au învins-o la diferenţă de un gol.

Cele mai multe goluri, câte zece fiecare, le-au marcat Lazăr, pentru Potaissa, respectiv Florin Nicolae, pentru Dinamo. „Duelul” portarilor a fost câştigat de către goalkeeper-ul dinamovist, Gabriel Borodi, cu 18 intervenţii reuşite, faţă de numai 16 ale lui Levente Szabo.    

Ştiinţa Bacău a câştigat Cupa Ligii. Fără Eliodor Voica pe bancă, plecat în Spania pentru a vedea fazele finale ale Campionatului Mondial, handbaliştii moldoveni au învins în ultimul meci pe HC Odorhei cu 29-20.

Băcăuanii nu au plecat acasă cu un singur trofeu. Ionuţ Rotaru a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului.

Potaissa Turda a terminat pe locul 2 la Cupa Ligii, urmată de Dinamo şi Odorhei.

 Camelia TEREC

Comentarii Facebook