Articole care merită citite
Primul student  turdean a făcut facultatea acum 600 de ani

Primul student turdean a făcut facultatea acum 600 de ani

access_time 4 noiembrie 2014

Istoricul turdean Răzvan Neagu a identificat peste 150 de studenţi turdeni care au învăţat în marile universităţi europene, începând cu

”Ștafeta veteranilor” la Câmpia Turzii

”Ștafeta veteranilor” la Câmpia Turzii

access_time 8 octombrie 2015

Sâmbătă, 10 octombrie, începând cu ora 15, în Piaţa Tricolorului-situată între Palatul Cultural “Ionel Floaşiu”şi Biserica Ortodoxă, numărul 2, din

La CRD: Caricatura, pusă la perete

La CRD: Caricatura, pusă la perete

access_time 10 august 2015

După gazetele de perete, specific epocii comuniste, la Centrul Raţiu pentru Democraţie (CRD), din Turda, se impune “caricatura de perete”.

Potaissa Turda: Mai este loc de surprize

Potaissa Turda: Mai este loc de surprize

Potaissa Turda: Mai este loc de surprize

access_time 5 mai 2014 chat_bubble_outline 0 comentarii

Handbaliștii de la Potaissa Turda joacă acasă, primul meci din faza finală a play-off-ului, cu HCM Constanța. Meciul se va desfășura duminică, 11 mai, în sala ”Gheorghe Barițiu”. Luni, 5 mai, a avut loc tragerea la sorți a ordinii meciurilor din faza a doua a play-off-ului, la handbal masculin. Miercuri, 7 mai, va avea loc partida dintre HCM Constanța și Știința Bacău, apoi duminică, 11 mai, meciul dintre Potaissa și HCM Constanța. Lupta pentru un loc cât mai sus pe podium va continua miercuri, 14 mai, cu meciul dintre Știința Bacău și Potaissa, iar după trei zile formația turdeană va întâlni acasă, din nou Bacăul. Miercuri, 21 mai, Potaissa joacă în deplasare cu HCM Constanța și ultimul meci din faza finală a play-off-ului, dintre HCM Constanța și Știința Bacău, se va desfășura sâmbătă, 24 mai.

”În primul rând, tragerea la sorți ne dezavantajează. Este un program foarte greu pentru noi. Dar, obiectivul nostru a fost îndeplinit, respectiv, am ajuns în play-off, am ajuns în faza a doua și ne-am calificat în cupele europene. Vom aborda cu încredere fiecare meci” a declarat Flaviu Sâsâeac. Potaissa va juca cele patru meciuri din faza finală a play-off-ului consecutiv, respectiv patru meciuri în zece zile. ”Cei mai avantajați sunt cei de la Bacău. Dar, asta nu înseamnă că noi ne-am predat. Vom aborda cu seriozitate fiecare meci. Mâine (n.r marți, 6 mai) vom afla ora la care se va juca meciul cu Constanța și sperăm ca suporterii să fie alături de noi duminică, așa cum au fost de fiecare dată. Constanța, clar pleacă cu avantaj, dar noi nu ne-am dat niciodată la o parte din fața lor. Înainte de meci, fiecare are o șansă și Potaissa a dovedit că poate produce surprize” a spus Sâsâeac.

Lotul Potaissei este decimat de accidentări înainte de meciul cu HCM. Șapte din cei 16 jucători sunt accidentați. Portarul Răzvan Szopka va lipsi de pe banca Potaissei timp de două luni, din cauza accidentării la nas, suferită în meciul doi cu Dinamo. Mai sunt accidentați Răzvan Pavel, Flavius Cîmpan, Cristian Bursuc, iar trei jucători, respectiv Savic, Dediu și Adomnicăi au probleme musculare. ”Sperăm să se recupereze cât mai mulți dintre jucătorii accidentați până la meciul cu HCM Constanța” a încheiat Flaviu Sâsâeac.

Programul play-off-ului:

Miercuri, 7 mai: HCM Constanța – Știința Bacău

Duminică, 11 mai: Potaissa – HCM Constanța   

Miercuri, 14 mai: Știința Bacău – Potaissa

Duminică, 18 mai: Potaissa – Știința Bacău

Miercuri, 21 mai: HCM Constanța – Potaissa

Sâmbătă, 24 mai: Știința Bacău – HCM Constanța   

Camelia TEREC

Comentarii Facebook