Articole care merită citite
Coproducţie româno-moldovenească  – “Zbor deasupra unui cuib de verde”

Coproducţie româno-moldovenească – “Zbor deasupra unui cuib de verde”

access_time 18 iulie 2015

Membri ai atelierului de teatru “Ion Raţiu” din Turda, împreună cu voluntari ai asociaţiei obşteşti “Gaudeamus” din Chişinău (Republica Moldova),

Lady’s Club angajează personal pentru curățenie

Lady’s Club angajează personal pentru curățenie

access_time 24 martie 2017

Salonul de înfrumusețare Lady’s Club angajează personal pentru curățenie! Se oferă condiții de muncă prielnice, salar atractiv, într-un mediu plăcut

Cooperativa  Potaissa sub asediul hoților

Cooperativa Potaissa sub asediul hoților

access_time 18 martie 2013

  Coopertaiva Potaissa Turda este sub un atac continuu al hoților de fier vechi, spune președinta Lucia Rus. Ultimul “asalt”

Articol

Pregătiri pentru depunerea cererilor de subvenţie la APIA

Pregătiri pentru depunerea cererilor de subvenţie la APIA

access_time 15 februarie 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

 

apiaPentru buna informare a fermierilor, în ceea ce privește depunerea cererilor pentru plata subvenţiilor pe anul 2017 şi având în vedere Programul de Guvernare, Instituţia Prefectului – Judeţul Cluj face următoarele precizări:
Prin Ordinul MADR nr. 18 din 3 februarie 2017 s-a stabilit modalitatea de coordonare a implementării schemelor de plăți directe şi a ajutoarelor naționale tranzitorii care se aplică în agricultură la nivelul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale și al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură.
Astfel, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură va lansa începând cu data de 1 martie 2017 campania de primire a cererilor unice de plată pentru obţinerea subvenţiilor pe anul 2017. Campania de depunere a cererilor unice de plată se va finaliza în data de 15 mai 2017.
Pentru buna desfăşurare a campaniei de depunere a Cererii unice de plată, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale recomandă fermierilor să verifice situaţia din Registrul Agricol a terenurilor pe care doresc să le utilizeze. Adeverinţa de la Registrul Agricol, administrat de primăriile comunelor, oraşelor şi municipiilor, este cel mai important document de identificare şi eligibilitate al fermierilor.

 

1,982 Vizualizări totale, 1 Vizualizări azi

Comentarii Facebook