Articole care merită citite
CAA: Întreruperi în furnizarea apei potabile la Turda

CAA: Întreruperi în furnizarea apei potabile la Turda

access_time 23 octombrie 2014

Din cauza lucrărilor de cuplare a noii conducte de pe strada Decebal la rețeaua publică de apă potabilă a Turzii,

Poliţişii clujeni au amendat peste 500 de şoferi în doar trei zile

Poliţişii clujeni au amendat peste 500 de şoferi în doar trei zile

access_time 2 noiembrie 2015

În perioada 30 octombrie – 1 noiembrie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au acţionat pe raza întregului

Judeţul Cluj, promovat la Târgul de Turism al României

Judeţul Cluj, promovat la Târgul de Turism al României

access_time 15 februarie 2017

Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică (CNIPT) Cluj, serviciu de specialitate din cadrul Consiliului Judeţean Cluj, participă în perioada

Articol

Pregătiri pentru depunerea cererilor de subvenţie la APIA

Pregătiri pentru depunerea cererilor de subvenţie la APIA

access_time 15 februarie 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

 

apiaPentru buna informare a fermierilor, în ceea ce privește depunerea cererilor pentru plata subvenţiilor pe anul 2017 şi având în vedere Programul de Guvernare, Instituţia Prefectului – Judeţul Cluj face următoarele precizări:
Prin Ordinul MADR nr. 18 din 3 februarie 2017 s-a stabilit modalitatea de coordonare a implementării schemelor de plăți directe şi a ajutoarelor naționale tranzitorii care se aplică în agricultură la nivelul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale și al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură.
Astfel, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură va lansa începând cu data de 1 martie 2017 campania de primire a cererilor unice de plată pentru obţinerea subvenţiilor pe anul 2017. Campania de depunere a cererilor unice de plată se va finaliza în data de 15 mai 2017.
Pentru buna desfăşurare a campaniei de depunere a Cererii unice de plată, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale recomandă fermierilor să verifice situaţia din Registrul Agricol a terenurilor pe care doresc să le utilizeze. Adeverinţa de la Registrul Agricol, administrat de primăriile comunelor, oraşelor şi municipiilor, este cel mai important document de identificare şi eligibilitate al fermierilor.

 

2,157 Vizualizări totale, 2 Vizualizări azi

Comentarii Facebook