Articole care merită citite
Duelul viorilor:  În 25 septembrie, turdenii vor putea asista la „duelul” dintre Stradivarius şi Guarneri

Duelul viorilor: În 25 septembrie, turdenii vor putea asista la „duelul” dintre Stradivarius şi Guarneri

access_time 12 septembrie 2013

  Sala Teatrului Municipal va găzdui în 25 septembrie recitalurile lui Gabriel Croitoru şi Liviu Prunaru, într-un duel muzical cu

Shopping de poveste la VIVO! Cluj-Napoca

Shopping de poveste la VIVO! Cluj-Napoca

access_time 2 mai 2017

Începând cu luna mai, clienţii centrului comercial din inima Transilvaniei au parte de shopping de poveste. În perioada 1 mai

Program de animație culturală la Biblioteca municipală ”Teodor Murășanu” din Turda

Program de animație culturală la Biblioteca municipală ”Teodor Murășanu” din Turda

Program de animație culturală la Biblioteca municipală ”Teodor Murășanu” din Turda

access_time 22 septembrie 2015 chat_bubble_outline 0 comentarii

Pe parcursul anului școlar 2015 – 2016 la Biblioteca municipală ”Teodor Murășanu” din Turda se organizează un program de animație culturală. Programul se va desfășura la secţia pentru copii din zona centrală, de pe strada Coşbuc nr. 2, şi în spaţiul pentru copii al filialei Oprişani, de pe strada Tineretului nr. 6. Scopul programului este de a atrage copiii spre lectură, educaţie, divertisment, dezvoltarea curiozităţii şi a creativităţii, stimularea imaginaţiei, obişnuinţa utilizării unei biblioteci publice.

La secția pentru copii din zona centrală se vor desfășura activități precum: audiții de cd-uri cu povești, lectură, animată cu marionete, sau teratru de umbre, urmată de activitate practică de imaginație și creativitate (atelier creație), atelier de creație – origami, ce se va desfășura în fiecare vineri. La sfârșitul lunii octombrie se va desfășura un atelier de creație denumit ”Dovleacul din noaptea strigoilor”. În cadrul programului de animație culturală, elevii vor viziona filme pentru copii și vor avea parte de ateliere de lectură intergeneraţională, care se desfăşoară anual, în perioada aprilie-mai și cuprind cinci ateliere, cu participarea a maximum patru familii ( un copil, un părinte şi un bunic din fiecare familie).

La filiala din Oprișani, copiii vor avea parte de lecturi, jocuri educative și de ateliere de creație cu temă și vor viziona filme pentru copii.

Activitățile se vor desfășura prin solicitarea celor interesați, pe baza unei planificări, în intervalul programului de lucru al secției, astfel între orele 9-17 în zona centrală şi de la 8 la16, la filiala Oprişani.

 

C.T

Comentarii Facebook