Articole care merită citite
Azi începând cu ora 17.00,  Ziua îndrăgostiților se sărbătoreste la Turda într-un mod inedit în foișorul din Parcul Central

Azi începând cu ora 17.00, Ziua îndrăgostiților se sărbătoreste la Turda într-un mod inedit în foișorul din Parcul Central

access_time 14 februarie 2017

SHARE THE LOVE !!! Ziua îndrăgostiților va fi sărbătorită într-un mod inedit anul acesta! Primăria Municipiului Turda îi invită pe

Fundația Potaissa: Descoperă ariile protejate de pe Valea Arieşului

Fundația Potaissa: Descoperă ariile protejate de pe Valea Arieşului

access_time 9 mai 2017

În ariiie protejate de pe Valea Arieşului trăiesc peste 1000 de specii de plante şi animale. Sunt multe poveşti de

Bugetul Turzii așteaptă votul consilierilor locali

Bugetul Turzii așteaptă votul consilierilor locali

access_time 24 martie 2017

ORDINEA DE ZI A ŞEDINŢEI ORDINARE A CONSILIULUI LOCAL al   MUNICIPIULUI   TURDA DIN   DATA   DE 30 MARTIE 2017 – ORA

Articol

Programul zborurilor charter pentru vara 2017 de pe Aeroportul clujean

Programul zborurilor charter pentru vara 2017 de pe Aeroportul clujean

access_time 19 mai 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

aeroportcjConsiliul Județean Cluj aduce la cunoștința tuturor persoanelor interesate faptul că începând cu data de 25 mai 2017, de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj vor debuta zborurile tip charter. Programul de vară aferent acestora cuprinde zboruri turistice către nu mai puțin de nouă destinații, din GRECIA (Zakynthos, Rhodos, Corfu, Heraklion, Thessaloniki, Skiathos, Chania, Santorini) și TURCIA (Antalya).

 

Tot începând din acest an, zborurile spre destinațiile de vacanță vor fi operate în fiecare zi a săptămânii, de către nouă companii aeriene: Blue Air, Air Bucharest, Corendon Airlines, Aegean Airlines, Ellinair, Tarom, Freebird Airlines, Pegasus și Atlasglobal.

 

„Ne bucură faptul că reușim să le oferim clujenilor și nu numai, posibilitatea efectuării de zboruri directe către destinațiile de vacanță preferate, în cele mai bune condiții și cu o frecvență ridicată, contribuind astfel la un concediu cât mai reușit”, a declarat domnul Alin Tișe, Președintele Consiliului Județean Cluj.

Comparativ cu sezonul de vară 2016, anul acesta, de pe Aeroportul clujean se va putea zbura către o nouă destinație, Tessaloniki (Grecia), zbor operat de către compania aeronautică Ellinair, în perioada 16 iunie -28 septembrie 2017. De asemenea, cele mai multe zboruri de tip charter vor fi către Antalya (Turcia), acestea fiind operate de către șase companii aeriene.

Reamintim faptul că, în acest moment, de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj sunt operate peste 40 de destinații, spre 21 de țări din Europa și Orientul Mijlociu, creșterea continuă a numărului acestora fiind determinată de adresabilitatea tot mai ridicată a pasagerilor care optează pentru un zbor în/din Cluj. Acest fapt este confirmat de datele statistice privind traficul de pasageri care a înregistrat, doar în primul trimestru al acestui an, o creștere de aproximativ 60% comparativ aceeași perioadă a anului trecut.

1,371 Vizualizări totale, 2 Vizualizări azi

Comentarii Facebook