Articole care merită citite
Ligia Moldovan şi Dumitru Fărcaş vor cânta la Zilele comunei Mihai Viteazu

Ligia Moldovan şi Dumitru Fărcaş vor cânta la Zilele comunei Mihai Viteazu

access_time 7 august 2013

La sfârşitul săptămânii, în perioada 9-11 august, comuna Mihai Viteazu îmbracă hainele de sărbătoare. În prima zi de sărbătoare a

Angajare soferi, fierari, betonisti, buldoexcavatoristi, asfaltatori

Angajare soferi, fierari, betonisti, buldoexcavatoristi, asfaltatori

access_time 28 martie 2017

Societatea comercială cu sediul în Campia Turzii societate a cărei activitate se axeaza pe reabilitare de drumuri şi poduri angajează:

Anotimpurile lui Vivaldi vor răsuna la Teatrul Aureliu Manea Turda

Anotimpurile lui Vivaldi vor răsuna la Teatrul Aureliu Manea Turda

access_time 27 martie 2017

Primăria Municipiului Turda vă invită la un concert extraordinar în cadrul Primăverii Culturale, susținut de artiști ai Filarmonicii de Stat

Articol

Programul zborurilor charter pentru vara 2017 de pe Aeroportul clujean

Programul zborurilor charter pentru vara 2017 de pe Aeroportul clujean

access_time 19 mai 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

aeroportcjConsiliul Județean Cluj aduce la cunoștința tuturor persoanelor interesate faptul că începând cu data de 25 mai 2017, de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj vor debuta zborurile tip charter. Programul de vară aferent acestora cuprinde zboruri turistice către nu mai puțin de nouă destinații, din GRECIA (Zakynthos, Rhodos, Corfu, Heraklion, Thessaloniki, Skiathos, Chania, Santorini) și TURCIA (Antalya).

 

Tot începând din acest an, zborurile spre destinațiile de vacanță vor fi operate în fiecare zi a săptămânii, de către nouă companii aeriene: Blue Air, Air Bucharest, Corendon Airlines, Aegean Airlines, Ellinair, Tarom, Freebird Airlines, Pegasus și Atlasglobal.

 

„Ne bucură faptul că reușim să le oferim clujenilor și nu numai, posibilitatea efectuării de zboruri directe către destinațiile de vacanță preferate, în cele mai bune condiții și cu o frecvență ridicată, contribuind astfel la un concediu cât mai reușit”, a declarat domnul Alin Tișe, Președintele Consiliului Județean Cluj.

Comparativ cu sezonul de vară 2016, anul acesta, de pe Aeroportul clujean se va putea zbura către o nouă destinație, Tessaloniki (Grecia), zbor operat de către compania aeronautică Ellinair, în perioada 16 iunie -28 septembrie 2017. De asemenea, cele mai multe zboruri de tip charter vor fi către Antalya (Turcia), acestea fiind operate de către șase companii aeriene.

Reamintim faptul că, în acest moment, de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj sunt operate peste 40 de destinații, spre 21 de țări din Europa și Orientul Mijlociu, creșterea continuă a numărului acestora fiind determinată de adresabilitatea tot mai ridicată a pasagerilor care optează pentru un zbor în/din Cluj. Acest fapt este confirmat de datele statistice privind traficul de pasageri care a înregistrat, doar în primul trimestru al acestui an, o creștere de aproximativ 60% comparativ aceeași perioadă a anului trecut.

995 Vizualizări totale, 3 Vizualizări azi

Comentarii Facebook