Articole care merită citite
Creşele turdene – „Paria” bugetului local

Creşele turdene – „Paria” bugetului local

access_time 16 septembrie 2012

Lenjerie de pat din 1973, de când s-a deschis creşa. Pătuţuri de tip ţarc, vechi şi acelea de aproape 40

Conferință de încheiere a proiectului „TURDA, ORAȘ INCLUZIV – parteneriat local pentru bunăstarea socială a zonelor marginalizate din municipiu”

Conferință de încheiere a proiectului „TURDA, ORAȘ INCLUZIV – parteneriat local pentru bunăstarea socială a zonelor marginalizate din municipiu”

access_time 2 decembrie 2017

Municipiul Turda, în parteneriat cu Idel Innovation SRL și Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială (PROIS-NV), vă invită

Handbal masculin, juniori I: Potaissa la a șasea victorie

Handbal masculin, juniori I: Potaissa la a șasea victorie

access_time 26 noiembrie 2015

Formația turdeană a câștigat, cu 43 – 30, în fața celor de la LPS Bistrița. Partida ce a contat pentru

Articol

Programul zborurilor charter pentru vara 2017 de pe Aeroportul clujean

Programul zborurilor charter pentru vara 2017 de pe Aeroportul clujean

access_time 19 mai 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

aeroportcjConsiliul Județean Cluj aduce la cunoștința tuturor persoanelor interesate faptul că începând cu data de 25 mai 2017, de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj vor debuta zborurile tip charter. Programul de vară aferent acestora cuprinde zboruri turistice către nu mai puțin de nouă destinații, din GRECIA (Zakynthos, Rhodos, Corfu, Heraklion, Thessaloniki, Skiathos, Chania, Santorini) și TURCIA (Antalya).

 

Tot începând din acest an, zborurile spre destinațiile de vacanță vor fi operate în fiecare zi a săptămânii, de către nouă companii aeriene: Blue Air, Air Bucharest, Corendon Airlines, Aegean Airlines, Ellinair, Tarom, Freebird Airlines, Pegasus și Atlasglobal.

 

„Ne bucură faptul că reușim să le oferim clujenilor și nu numai, posibilitatea efectuării de zboruri directe către destinațiile de vacanță preferate, în cele mai bune condiții și cu o frecvență ridicată, contribuind astfel la un concediu cât mai reușit”, a declarat domnul Alin Tișe, Președintele Consiliului Județean Cluj.

Comparativ cu sezonul de vară 2016, anul acesta, de pe Aeroportul clujean se va putea zbura către o nouă destinație, Tessaloniki (Grecia), zbor operat de către compania aeronautică Ellinair, în perioada 16 iunie -28 septembrie 2017. De asemenea, cele mai multe zboruri de tip charter vor fi către Antalya (Turcia), acestea fiind operate de către șase companii aeriene.

Reamintim faptul că, în acest moment, de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj sunt operate peste 40 de destinații, spre 21 de țări din Europa și Orientul Mijlociu, creșterea continuă a numărului acestora fiind determinată de adresabilitatea tot mai ridicată a pasagerilor care optează pentru un zbor în/din Cluj. Acest fapt este confirmat de datele statistice privind traficul de pasageri care a înregistrat, doar în primul trimestru al acestui an, o creștere de aproximativ 60% comparativ aceeași perioadă a anului trecut.

1,728 Vizualizări totale, 2 Vizualizări azi

Comentarii Facebook