Articole care merită citite
Turda a câștigat locul 1 în competiția SUMP Awards organizată de Comisia Europeană! Milano și Manchester, după Turda în clasament!

Turda a câștigat locul 1 în competiția SUMP Awards organizată de Comisia Europeană! Milano și Manchester, după Turda în clasament!

access_time 22 martie 2018

Municipiul Turda a fost nominalizat alături de Manchester și Milano între finaliștii competiției pentru Planurile de Mobilitate Urbană Durabilă 2018, la categoria SUMP Awards (Sustainable Urban

Cătălin Tolontan a primit Premiul Ion Rațiu pentru Jurnalism

Cătălin Tolontan a primit Premiul Ion Rațiu pentru Jurnalism

access_time 18 mai 2015

Redactorul-şef al Gazetei Sporturilor  este primul laureat al Premiului Ion Raţiu pentru Jurnalism. Instituit anul acesta de Centrul Raţiu pentru

Primăria a respins o propunere în folosul  taximetriştilor

Primăria a respins o propunere în folosul taximetriştilor

access_time 17 decembrie 2014

  Autorităţile locale au respins astăzi o propunere a firmelor de taxi Cantatur şi Radio Taxi  de prelungire a  vârstei maxime

Raul Marian un ”antrenor bun, cinstit și sever când trebuie”

Raul Marian un ”antrenor bun, cinstit și sever când trebuie”

Raul Marian un ”antrenor bun, cinstit și sever când trebuie”

access_time 9 noiembrie 2015 chat_bubble_outline 0 comentarii

”Un antrenor bun, cinstit și sever când trebuie” cam așa îl descriu copiii pe antrenorul Raul Marian. În zilele de sâmbătă, 7 și duminică 8 noiembrie, la Turda s-a desfășurat un turneu amical destinat juniorilor IV. La finalul turneului, elevii lui Raul Marian s-au clasat pe 3, cu trei victorii și două înfrângeri. ”Acest turneu l-am organizat pentru jucătorii noștri, să vedem de unde plecăm în următoarea competiție rezervată juniorilor IV, care începe la sfârșitul lunii februarie. Toate echipele au jucat câte cinci meciuri, în care și-au verificat potențialul tehnico-tactic” a spus Aurel Oroian, organizatorul turneului. Cu această ocazie, Raul Marian a debutat în cariera de antrenor. ”Eu cred că acest turneu a fost benefic pentru copii. Îmi doresc ca ei să simtă bucurie atunci când intră pe teren, să simtă plăcerea de a juca și să nu simtă presiunea tabelei.

Jucător de handbal timp de 26 de ani, Raul Marian a îmbrăcat hainele de antrenor în vara acestui an, respectiv 2015. Despre cariera de antrenor, Raul Marian spune că ”e cu totul altceva. Poziția de antrenor implică mult mai multe, decât cea de jucător. Eu îmi propun să mă perfecționez și să îi pot învăța cât mai multe pe copii, de la care, de asemenea avem și noi foarte multe de învățat. Aurel Oroian a fost și este alături de mine și trecerea mea de la jucător la antrenor a fost mai ușoară” a declarat Raul Marian.

Grupele de juniori de la Potaissa Turda sunt antrenate de Aurel Oroian, Iulian Alexandru și Raul Marian. ”Suntem un grup de trei antrenori, care încercăm să ne facem treaba cât mai bine. Toți trei suntem colegi și prieteni, în același timp și tot ceea ce facem este în slujba copiilor. Încercăm să descoperim și să formăm cât mai mulți jucători pentru echipa mare. Eu îl sprijin și îl susțin pe Raul Marian în tot ceea ce face de acum înainte” a spus Aurel Oroian.

Raul Marian joacă handbal de la vârsta de 10 ani. Ca senior, Marian a jucat la Universitatea Cluj-Napoca, ale cărei culori le-a apărat vreme de şapte ani. Apoi s-a transferat la HC Odorhei, unde a jucat doi ani şi aproximativ șase ani la Potaissa Turda.

Camelia TEREC

Comentarii Facebook