Articole care merită citite
Vreme caldă, pentru această perioadă, în Transilvania

Vreme caldă, pentru această perioadă, în Transilvania

access_time 2 decembrie 2015

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) până în jurul datei de 8 decembrie, vremea va fi uşor mai caldă decât

A aruncat molozul pe malul Arieșului, dar poliția a fost pe fază!

access_time 7 aprilie 2019

Poliția Locală a surprins din nou o persoană care depozita ilegal materiale de construcții pe malul Arieșului. Cel responsabil a

Ce obligaţii au angajatorii în perioadele de caniculă (comunicat Inspecţia Teritorială a Muncii Cluj)

Ce obligaţii au angajatorii în perioadele de caniculă (comunicat Inspecţia Teritorială a Muncii Cluj)

access_time 7 iulie 2015

Având în vedere atenţionarea meteorologică de cod galben şi portocaliu emisă în intervalul 07-08.07.2015 de către Centrul Meteorologic Regional Transilvania

Recunoaștere internațională pentru Școala Teodor Murășanu Turda

Recunoaștere internațională pentru Școala Teodor Murășanu Turda

Recunoaștere internațională pentru Școala Teodor Murășanu Turda

access_time 11 martie 2019 chat_bubble_outline 0 comentarii

Școala  Gimnazială ”Teodor Murășanu” în colaborare cu  Asociația ”Pro Teodor Murășanu”  și Clubul Copiilor din Turda a câștigat premiul I (și suma de 2.500 de EURO) la categoria Kick and Code cu evenimentul „Scratch și… Gool!“.   Ceremonia de desemnare a câștigătorilor Competiției Meet and Code a  avut loc  la sediul companiei SAP din Walldorf, Germania în data de 9 martie, 2019.
 Evenimentul  „Scratch și… Gool!“ a fost organizat în cadrul Europe Code Week și finanțat din fondul Meet and Code coordonat în România de Asociația Techsoup. Acest eveniment a provocat 21 de elevi cu vârsta între 9 și 11 ani să joace fotbal prin reguli create în limbajul de programare vizuală Scratch.
Din toate cele 1.100 evenimente de programare și tehnologie finanțate în 2018 prin inițiativa Meet and Code în cele 22 de țări participante, 132 au ajuns în etapa a doua de jurizare în cadrul competiției. Doar 15 au fost desemnate finaliste, câștigând astfel 3 zile de ateliere dedicate la sediul SAP din Germania, iar 3 dintre ele au câștigat locul I la categoriile Innovation, Diversity și Kick and Code.
Echipa câștigătoare a fost formată din elevii: Bogdan Mânican (coordonator din partea elevilor), Andrei Buzilă, Iulia Teodora Crișan, Karim Moukhlis, Mihnea Bozdog, Delia Irimia, Răzvan Pop, Maria Duj, Savic  Sergej, Călian  Andrei,  Moldovan Maria, Martin Selena, Neamțu Tudor, Muresan Tudor, Găzdac Paul, Lup Maia, Pîrv Andrei, Bolboacă  Alice, Costea Robert, Miclăuș Andrei, Iozsa Eduard și Galfi Edward.
Cadrele didactice implicate în proiect, din partea Școlii Gimnaziale ”Teodor Murășanu”, sunt prof.înv.primar drd. Gabriela Crisan (coordonator de proiect), prof.inv.primar.Felicia Oaida,  prof.înv.primar Lenta Adamosy,  prof. Carmen Szekely, (director adjunct), precum și, din partea Clubului Copiilor Turda, prof. Bukos Istvan și Arpad Șipos.
Director
Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda
Prof. Gianina Silvia Matei
Coordonator
Clubul Copiilor Turda,
Prof. Cristian Farcaș
Comentarii Facebook