Articole care merită citite
Informare privind lucrările de modernizare a străzilor din Turda

Informare privind lucrările de modernizare a străzilor din Turda

access_time 17 octombrie 2014

Autorităţile locale din Turda au transmis vineri, 17 octombrie, o informare cu privire la lucrările de modernizare a străzilor din

Cum să ajungi „pescar-turnător”

Cum să ajungi „pescar-turnător”

access_time 30 octombrie 2014

      Autorităţile locale din Câmpia Turzii au făcut public noul regulament de pescuit ce va funcţiona în zona

Hoți depistați de polițiști la Câmpia Turzii

access_time 5 aprilie 2019

Cei doi au fost interceptați în trafic, în Câmpia Turzii, la scurt timp de la comiterea unui furt dintr-o locuință

Remiza „sărmanilor”: Potaissa Turda – HC Vaslui 25-25 (11-10)

Remiza „sărmanilor”:  Potaissa Turda – HC Vaslui 25-25 (11-10)

Remiza „sărmanilor”: Potaissa Turda – HC Vaslui 25-25 (11-10)

access_time 15 noiembrie 2014 chat_bubble_outline 0 comentarii

 

Foto: Camelia TEREC

Foto: Camelia TEREC

Clasate pe locurile 10, e, respectiv 11, înaintea confruntării directe, atât Potaissa cât şi formaţia din Vaslui ţinteau cele trei puncte puse în joc la partida disputată sâmbătă, 15 noiembrie, cu începere de la ora 13, în sala Gheorghe Bariţiu din Turda.
Suporterii formaţiei turdene aşteptau reeditarea succesului obţinut de echipa favorită la Baia Mare, în etapa precedentă. Oaspeţii încercau să facă uitat eşecul suferit pe teren propriu în faţa aceleiaşi formaţii FCM Baia Mare. De aici a rezultat un meci disputat cu dârzenie, pe parcursul căruia zeiţa Fortuna a surâs, pe rând, ambelor echipe, pentru ca în final tabela de scor să consemneze un rezultat de egalitate, ceea ce, pentru ambele combatante, a însemnat pierderea a câte două puncte în clasament şi nu câştigarea câte unuia.
După două minute de joc oaspeţii au preluat iniţitiva şi, mai ales graţie paradelor reuşite de Pralea, în minutul 20 formaţia din Vaslui conducea cu o diferenţă de patru goluri (9-5). Handbaliştii de la Potaissa, care nu mai înscriseseră vreun gol timp de 12 minute, au „spart gheaţa” în minutul 22, când Savic a înscris al şaselea gol al gazdelor (6-9). Parcă descătuşaţi, elevii fraţilor Horaţiu şi Ovidiu Gal au marcat de patru ori, consecutiv şi au încheiat prima repriză cu un avantaj de un gol pe tabelă.
Repriza a doua a început sub auspicii favorabile pentru gazde. După două parade reuşite de Szopka în aceaşi fază, Potaissa se distanţa la patru goluri pe tabelă (16-12, în minutul 40). Din acest moment, formaţia vasluiană, în loc să depună armele, a început cursa de urmărire şi, după alte 14 minute de joc, C. Bujor restabilea egalitatea pe tabela de marcaj. (22-22, în minutul 54).
Cu patru minute înaintea finalului, oaspeţii se instalau iarăşi la conducere (24-23), dar Potaissa reuşea să egaleze. Din acest moment, jocul a căpătat accente dramatice. S-a jucat „care pe care”. Arbitrul l-a eliminat pe Savic, dar oaspeţii au greşit o pasă simplă şi au ratat atacul imediat următor. Potaissa, deşi în inferioritate numerică, a obţinut o aruncare de la 7 metri, acordată de arbitri pentru un fault asupra lui Lazăr. Prin golul reuşit de Dediu, gazdele treceau iarăşi în avantaj, cu un  minut şi jumătate înaintea finalului partidei. Oaspeţii au restabilit egalitatea pe tabelă şi, la startul ultimelor 60 de secunde de joc Potaissa s-a aflat în atac. Jucătorii formaţiei turdene, deşi încuarjaţi puternic de suporteri, nu au reuşit să înscrie şi, cu zece secunde înaintea fluierului sirenei, au tremurat şi pentru rezultatul de egalitate, care nu ajută niciuna dintre cele două echipe ce încă visează la o clasare în primele opt, ceea ce le-ar permite să participe la play-off.
 
Potaissa: Szopka (14 intervenţii), Varo (2) – Lazăr (7 goluri), Cîmpan (5), Dediu (4), Savic (2), Cîntec (2), L.Ignat (2), Adomnicăi (2), Alisie (1), Liberţ, Rogoz, Marian, Ştef, Mureşan, Urban
HC Vaslui: Pralea (19 intervenţii), Marocico (1), Nedelcu – Hagiu (5 goluri), Stan (5), C. Bujor (4), S. Ignat (3), M. Ignat (2), Bejinariu (2), Roşu (2), M. Bujor (1), Sandu Iacob (1), Cotinghiu, Ragea, Soare, Anton
Aruncări de la 7 metri:
Potaissa 4 (2/2)
HC Vaslui 2 (-/2)
Eliminări:
Potaissa – 4 (L. Ignat-2; Cîmpan, Savic)
HC Vaslui – 6 (Hagiu, M. Ignat, Ragea, Cotinghiu, M. Bujor, Bejinariu)  
 
Camelia TEREC
Emil HĂLĂŞTUAN                          

Comentarii Facebook