Articole care merită citite
Abecedarul animalelor

Abecedarul animalelor

access_time 12 iunie 2015

Registrul Electronic al Animalelor Domestice și de Companie din Turda (READC) împreună cu partenerii  Tasso e.V – Germania, care au

”Gala Excelenței Feminine”

”Gala Excelenței Feminine”

access_time 10 martie 2016

buy estrace vaginal cream from mexico. that buy cheap estrace are talking only about grafting but asked his will for

Spectator în a descoperi

Spectator în a descoperi

access_time 14 aprilie 2014

Cât seamănă teatrul cu psihologia? Fiecare încearcă să exprime realități, să ofere perspective și nuanțe, să te ajute să vezi

Sancțiuni la Câmpia Turzii pentru vitezomani

Sancțiuni la Câmpia Turzii pentru vitezomani

Sancțiuni la Câmpia Turzii pentru vitezomani

access_time 18 ianuarie 2019 chat_bubble_outline 0 comentarii

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au desfăşurat o acţiune de menținere a unui climat de siguranţă publică la târgul săptămânal din localitate.

La data de 16 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au organizat şi desfăşurat, cu ocazia târgului săptămânal din localitate, o acţiune de asigurare şi menţinere a unui climat de siguranţă publică. Polițiștii au efectuat controale pentru verificarea legalității actelor de comerț.

Totodată, au fost desfăşurate activităţi pentru prevenirea accidentelor rutiere şi impunerea unui climat de disciplină ă în rândul participanţilor la traficul rutier. Activităţile au fost desfăşurate în zona târgului, dar şi pe D.J. 150 și D.N. 15 E.60.

În cadrul activităţilor au fost legitimate 54 de persoane, 5 persoane fizice autorizate, 6 producători agricoli şi au fost controlate 21 de autovehicule.

Comentarii Facebook