Articole care merită citite
Week-end psihedelic în Cheile Turzii

Week-end psihedelic în Cheile Turzii

access_time 24 iulie 2014

        Între 25 – 29 iulie, la Cheile Turzii se va desfăşura  festivalul in aer liber „Welcome

1.200 de slujbe libere în spațiul european

1.200 de slujbe libere în spațiul european

access_time 26 decembrie 2016

  Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei deMuncă aanunţat că angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România,

”De la anxietate la zâmbet” cu Ovidiu Oltean

”De la anxietate la zâmbet” cu Ovidiu Oltean

access_time 25 februarie 2016

  find your rx discount. sildenafil dapoxetine online cheapest prices pharmacy. buy dapoxetine . express delivery , buy dapoxetine online.

Articol

,,Școala altfel’’  la Compania de Apă Arieș

,,Școala altfel’’ la Compania de Apă Arieș

access_time 19 mai 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

altfel-caaElevii din Turda și Câmpia Turzii au descoperit în cadrul programului „Şcoala altfel”, circuitul apei, prin intermediul Companiei de Apă Arieș. În perioada 15- 19 mai 2017 sute de copii și tineri au învaţat de unde vine apa care ajunge în casele lor, despre staţia de tratare din Turda, laboratoarele de analize sau staţia de epurare de la Câmpia Turzii.

 

Elevii au învăţat de la specialiştii CAA totul despre traseul apei, de la extragerea ei din subteran sau captarea de la surse până la epurarea apei şi deversarea acesteia în râul Arieș cât și informații despre importanța apei și păstrării unui mediu cât mai curat și sănătos.

 

Compania de Apă Arieș contribuie esențial la dezvoltarea durabilă a comunităţii prin investiţii majore în infrastructura de apă şi apă uzată din aria de operare, dovedind astfel grija pentru apă și mediu, pentru oameni şi pentru un viitor mai bun.

 

Fiecare dintre grupurile de elevi sunt însoțite în vizite de către reprezentanţi ai Companiei de Apă Arieş care le explică în detaliu cum este captată apa, despre sursele de apă potabilă şi necesitatea protejării acestora, unde se acumulează, cum şi cu ce este tratată aceasta pentru a fi potabilă și a ajunge la robinetele din casele lor și despre cum este epurată apa menajeră și redată cursurilor de apă curgătoare.

 

Serviciul Comunicare/PR

1,801 Vizualizări totale, 3 Vizualizări azi

Comentarii Facebook