Articole care merită citite
Ciortea Vlad Tudor, vicecampion european la karate, în proba de kumite!

Ciortea Vlad Tudor, vicecampion european la karate, în proba de kumite!

access_time 23 aprilie 2017

In perioada 06-09 aprilie 2017 s-a desfasurat CAMPIONATUL EUROPEAN DE KARATE la Cluj-Napoca, in Complexul sportiv Cluj Arena-Sala Polivalenta. La

Informare ONRC_ Legea nr. 1/2017 privind eliminarea unor taxe şi tarife

Informare ONRC_ Legea nr. 1/2017 privind eliminarea unor taxe şi tarife

access_time 31 ianuarie 2017

  Începând cu data de 1 februarie 2017, ca urmare a intrării în vigoare a Legii nr. 1/2017 privind eliminarea

Turdeanul Florin Biro, vicecampion la alergare montană

Turdeanul Florin Biro, vicecampion la alergare montană

access_time 19 mai 2014

Atletul turdean Florin Biro s-a calificat, de pe locul doi, la Campionatul European de Alergare Montană și la Campionatul Balcanic

,,Școala altfel’’ la Compania de Apă Arieș

,,Școala altfel’’  la Compania de Apă Arieș

,,Școala altfel’’ la Compania de Apă Arieș

access_time 19 mai 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

altfel-caaElevii din Turda și Câmpia Turzii au descoperit în cadrul programului „Şcoala altfel”, circuitul apei, prin intermediul Companiei de Apă Arieș. În perioada 15- 19 mai 2017 sute de copii și tineri au învaţat de unde vine apa care ajunge în casele lor, despre staţia de tratare din Turda, laboratoarele de analize sau staţia de epurare de la Câmpia Turzii.

 

Elevii au învăţat de la specialiştii CAA totul despre traseul apei, de la extragerea ei din subteran sau captarea de la surse până la epurarea apei şi deversarea acesteia în râul Arieș cât și informații despre importanța apei și păstrării unui mediu cât mai curat și sănătos.

 

Compania de Apă Arieș contribuie esențial la dezvoltarea durabilă a comunităţii prin investiţii majore în infrastructura de apă şi apă uzată din aria de operare, dovedind astfel grija pentru apă și mediu, pentru oameni şi pentru un viitor mai bun.

 

Fiecare dintre grupurile de elevi sunt însoțite în vizite de către reprezentanţi ai Companiei de Apă Arieş care le explică în detaliu cum este captată apa, despre sursele de apă potabilă şi necesitatea protejării acestora, unde se acumulează, cum şi cu ce este tratată aceasta pentru a fi potabilă și a ajunge la robinetele din casele lor și despre cum este epurată apa menajeră și redată cursurilor de apă curgătoare.

 

Serviciul Comunicare/PR

Comentarii Facebook