Articole care merită citite
Fotbal, liga a III-a, seria a V-a: Arieșul pe locul 6 după 12 etape

Fotbal, liga a III-a, seria a V-a: Arieșul pe locul 6 după 12 etape

access_time 17 noiembrie 2014

Formația turdeană a ajuns pe locul 6 în clasamentul ligii a III-a, seria a V-a, după a ocupat prima poziție

ACS Potaissa Turda a câştigat Cupa Primăverii

ACS Potaissa Turda a câştigat Cupa Primăverii

access_time 1 aprilie 2013

  Sala de sport Gheorghe Bariţiu din Turda, a găzduit sâmbătă, 30 aprilie, Cupa Primăverii. La acest eveniment au participat

Pădurar cercetat de polițiști pentru delapidare și fals intelectual

Pădurar cercetat de polițiști pentru delapidare și fals intelectual

access_time 2 octombrie 2015

Polițiștii cercetează un bărbat, care, în calitate de pădurar, ar fi ascuns tăierea ilegală a mai multor arbori, prin falsificarea

Articol

,,Școala altfel’’  la Compania de Apă Arieș

,,Școala altfel’’ la Compania de Apă Arieș

access_time 19 mai 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

altfel-caaElevii din Turda și Câmpia Turzii au descoperit în cadrul programului „Şcoala altfel”, circuitul apei, prin intermediul Companiei de Apă Arieș. În perioada 15- 19 mai 2017 sute de copii și tineri au învaţat de unde vine apa care ajunge în casele lor, despre staţia de tratare din Turda, laboratoarele de analize sau staţia de epurare de la Câmpia Turzii.

 

Elevii au învăţat de la specialiştii CAA totul despre traseul apei, de la extragerea ei din subteran sau captarea de la surse până la epurarea apei şi deversarea acesteia în râul Arieș cât și informații despre importanța apei și păstrării unui mediu cât mai curat și sănătos.

 

Compania de Apă Arieș contribuie esențial la dezvoltarea durabilă a comunităţii prin investiţii majore în infrastructura de apă şi apă uzată din aria de operare, dovedind astfel grija pentru apă și mediu, pentru oameni şi pentru un viitor mai bun.

 

Fiecare dintre grupurile de elevi sunt însoțite în vizite de către reprezentanţi ai Companiei de Apă Arieş care le explică în detaliu cum este captată apa, despre sursele de apă potabilă şi necesitatea protejării acestora, unde se acumulează, cum şi cu ce este tratată aceasta pentru a fi potabilă și a ajunge la robinetele din casele lor și despre cum este epurată apa menajeră și redată cursurilor de apă curgătoare.

 

Serviciul Comunicare/PR

803 Vizualizări totale, 1 Vizualizări azi

Comentarii Facebook