Articole care merită citite
Polițiștii rutieri au fost cu ochii pe trafic, în week-end

Polițiștii rutieri au fost cu ochii pe trafic, în week-end

access_time 18 mai 2015

Polițiștii rutieri din Turda și Câmpia Turzii au avut un week-end încărcat. Aceștia au fost prezenți pe principalele artere de

Finanţările nerambursabile pentru bisericile din oraş ajung la 290.000 de lei

Finanţările nerambursabile pentru bisericile din oraş ajung la 290.000 de lei

access_time 24 februarie 2014

    Bisericile sunt după sport, al doilea mare beneficiar al fondurilor nerambursabile acordaţe din bugetul local în baza legii

Publicul este invitat sa transmită observatii și propuneri privind planul urbanistic zonal construire locuinte colective pe strada Simion Bărnuțiu Turda

Publicul este invitat sa transmită observatii și propuneri privind planul urbanistic zonal construire locuinte colective pe strada Simion Bărnuțiu Turda

access_time 11 iulie 2018

PUBLICUL ESTE INVITAT SA TRANSMITĂ OBSERVAŢII ȘI PROPUNERI privind Planul Urbanistic Zonal: CONSTRUIRE LOCUINȚE COLECTIVE P+2E în Turda, str. Simion Bărnuțiu nr.19, jud. Cluj

Articol

Se apropie Festivalul Internațional de Teatru Turda 2018

Se apropie Festivalul Internațional de Teatru Turda 2018

access_time 13 iunie 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Festivalul Internațional de Teatru de la Turda 2018 se apropie cu pași repezi. Te invităm să fii alături de noi în perioada 29 iunie – 08 iulie deoarece ți-am pregătit multe surprize și invitați speciali.

În acest an avem un program foarte încărcat al festivalului, de la piese de teatru, la concerte, lansări de carte, expoziții și multe altele.

Vor fi 10 zile de evenimente, cu 85 de spectacole, în 10 locații indoor și outdoor, sala mare a teatrului, sala studio pe care o vom inaugura cu această ocazie, fabrica de bere, pietonala, curtea teatrului și a muzeului, Salina Turda etc. Pe lângă spectacolele de teatru indoor, vom avea foarte multe reprezentații outdoor, acrobații, magie și clownerie. La această secțiune avem invitații din Spania, Italia, Portugalia, Canada etc.

Trupele de teatru care vor urca pe scena turdeană sunt din toate colțurile țării și reprezintă atât teatrele de stat de mare valoare națională, cât și trupe independente și artiști remarcați datorită talentului pe care îl au. Amintim Teatrul Nottara Bucuresti care va și deschide festivalul, Teatrul de Nord Satu Mare, Teatrul Regina Maria Oradea,  Teatrul Dramatic Elvira Godeanu Târgu Jiu, Teatrul Fani Tardini Galați și multe altele. Marii actori ai scenei românești care ne vor bucura sunt Catrinel Dumitrescu, Constantin Cotimanis, Tania Popa și Cristi Iacob, Marius Bodochi și Anca Sigartău.

Vor fi multe evenimente și la scenă deschisă pe pietonala orașului, concerte de jazz, Qvatertul Alterquator, Radu Nechifor & friends, musical-uri și multe multe surprize.

Să nu uităm de secțiunea Universități a festivalului, unde facultățile de teatru din țară s-au înscris pentru a concura pentru premiul „Cel mai bun spectacol”, „Cel mai bun actor”, „Cea mai bună actriță”.

De săptămâna viitoare veți putea achiziționa bilete de la agenția teatrului și online pe www.teatrulaureliumaneaturda.ro, prețurile vor varia între 10 și 25 de lei în funcție de spectacol și invitați. Vor fi și abonamente, respectiv 150 lei la toate spectacolele, 100 lei la spectacolele ce se joacă pe sala mare a teatrului și sala studio, 75 lei doar la reprezentațiile ce sunt programate a se juca pe sala mare și 50 de lei la cele de pe sala studio a teatrului.

Așadar, nu ratați acest festival care vă este dedicat în totalitate dumneavoastră, publicului iubitor de teatru și de arta.

 

Biroul de presă

Teatrul Aureliu Manea Turda

1,258 Vizualizări totale, 2 Vizualizări azi

Comentarii Facebook