Articole care merită citite
Societate comercială cu sediul în Cluj-Napoca angajează

Societate comercială cu sediul în Cluj-Napoca angajează

access_time 23 noiembrie 2018

  STRUNGARI • FREZORI CNC • LĂCĂTUŞI MONTATORI Societatea înfiinţată în anul 2006, cu sediul în Cluj-Napoca, are 200 de

Anunț: Întrerupere furnizare apă potabilă în localitatea Viișoara, în 20 iunie

Anunț: Întrerupere furnizare apă potabilă în localitatea Viișoara, în 20 iunie

access_time 20 iunie 2018

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 20.06.2018, între orele  09.00 – 16.00, în localitatea Viișoara. Sunt afectate imobilele de la nr.

Schizofrenia

Schizofrenia

access_time 2 decembrie 2013

  Pare a fi un mod de economie psihică să ocolim oamenii diferiți de noi, fără a dori să știm

Se fură autostrada

Se fură autostrada

Se fură autostrada

access_time 21 iulie 2014 chat_bubble_outline 0 comentarii

autostrada-transilvania   Mai multe bucăți din parapetul  Autostrăzii Transilvania au fost găsite la trei persoane din Câmpia Turzii. Polițiștii clujeni au investigat locuințele a trei persoane din Câmpia Turzii cu suspiciunea că ar fi comis mai multe furturi din locuințe, dar în urma percheziției polițiștii au găsit asupra lor structur metalice furate din parapetul Autostrăzii Tranzilvania.

„La data de 18 iulie a.c., în baza mandatului de percheziţie emis de către Judecătoria Turda, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au percheziţionat domiciliile a trei persoane, bănuite de furt din locuinţă. În baza probatoriului administrat în cauză, existau suspiciuni că la cele trei adrese din municipiul Turda se află bunurile sustrase de la un bărbat din Câmpia Turzii, în cursul lunii aprilie 2014. În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au depistat bunuri sustrase de la partea vătămată, respectiv o moară pentru cereale şi mai multe unelte electrice. Totodată, au fost identificate structuri metalice susceptibile a proveni de la Autostrada Transilvania, precum şi plasă din sârma cu înveliş verde, topită în mare parte, prin ardere.” au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

Polițiștii continuă cercetările asupra celor implicați în acest caz, cel mai probabil cele trei persoane vor fi cercetați pentru comiterea infracțiunii de ”furt calificat”.

VASS Renáta

Comentarii Facebook