Articole care merită citite
Turda are doi elevi de excepție cu 10 pe linie la evaluarea națională!

Turda are doi elevi de excepție cu 10 pe linie la evaluarea națională!

access_time 4 iulie 2016

  Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice a centralizat rezultatele înregistrate la Evaluarea Națională a absolvenților clasei a VIII-a. Situația

Matei Cristian mesaj de Ziua Unirii

Matei Cristian mesaj de Ziua Unirii

access_time 24 ianuarie 2017

„Hai să dăm mână cu mână Cei cu inimă română, Să-nvârtim hora frăţiei Pe pământul României!” 24 ianuarie 1859: „Mica

Finanțări din surse guvernamentale pentru municipiul Turda,  în urma demersurilor făcute de conducerea organizaţiei locale a PSD (comunicat)

Finanțări din surse guvernamentale pentru municipiul Turda, în urma demersurilor făcute de conducerea organizaţiei locale a PSD (comunicat)

access_time 3 iunie 2015

Răspunzând solicitărilor unor cetățeni, vă informăm că,  în urma demersurilor pe care le-am întreprins  pentru obținerea de finanțări, beneficiind și

Articol

Ședință ordinară la Mihai Viteazu

Ședință ordinară la Mihai Viteazu

access_time 19 mai 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

cl-mvConsilierii din comuna Mihai Viteazu se vor întâlni într-o ședință ordinară, în data de marți, 23 mai 2017, de la ora 16.00, pentru a lua în discuție 6 proiecte aflate pe ordinea de zi a ședinței convocate de primarul Ioan Zeng.

 

Iată ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind validarea unui nou consilier, în persoana d-lui Popescu Marian, supleant pe lista ALDE, în locul d-lui Nicoară Horea Viorel, din partea ALDE, la care i-a încetat mandatul de drept, prin demisie.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării componenței Comisiei de specialitate nr. 1 – buget finanțe și activități economice, din cadrul Consiliului Local, în urma demisiei d-lui Nicoară Horea Viorel.

3. Proiect de hotărâre privind Statul de funcții, a Statului de personal precum și a Organigramei de funcționare a aparatului de specialitate al primarului comunei Mihai Viteazu, pe anul 2017.

4. Proiect de hotărâre privind acordarea normei de hrană polițiștilor locali din comuna Mihai Viteazu, jud. Cluj, în conformitate cu prevederile legale în domeniu.

5. proiect de hotărâre privind stabilirea cuantumului sumelor ce vor fi acordate ca premii, pentru elevii olimpici din cadrul Școlii ”Mihai Vodă” Mihai Viteazu, precum și pentru profesorii care i-au pregătit.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție, a inventarului patrimoniului și a situațiilor financiare anuale.

7. Întrebări, interpelări, propuneri ale consilierilor (discutarea problemelor legate de organizarea zilelor localității precum și alte deplasări)

1,040 Vizualizări totale, 2 Vizualizări azi

Comentarii Facebook