Articole care merită citite
Vrei să te angajezi? Bursa locurilor de muncă la Câmpia Turzii

Vrei să te angajezi? Bursa locurilor de muncă la Câmpia Turzii

access_time 13 iulie 2015

O bursă a locurilor de muncă va avea loc miercuri, 15 iulie, la Palatul Cultural „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii.

Încă un consilier local vrea postul de primar la Turda!

Încă un consilier local vrea postul de primar la Turda!

access_time 27 aprilie 2016

  Consilierul local Lucian Varo este candidatul PND pentru funcția de primar, la alegerile locale din luna iunie a acestui

Untitled

Untitled

access_time 24 noiembrie 2015

Autorităţile locale au transformat în muzeu prima şcoală română din Câmpia Turzii. Ceremonia inaugurării muzeului municipal “Prima Şcoală Română 1879

Articol

Ședință ordinară la Mihai Viteazu

Ședință ordinară la Mihai Viteazu

access_time 19 mai 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

cl-mvConsilierii din comuna Mihai Viteazu se vor întâlni într-o ședință ordinară, în data de marți, 23 mai 2017, de la ora 16.00, pentru a lua în discuție 6 proiecte aflate pe ordinea de zi a ședinței convocate de primarul Ioan Zeng.

 

Iată ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind validarea unui nou consilier, în persoana d-lui Popescu Marian, supleant pe lista ALDE, în locul d-lui Nicoară Horea Viorel, din partea ALDE, la care i-a încetat mandatul de drept, prin demisie.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării componenței Comisiei de specialitate nr. 1 – buget finanțe și activități economice, din cadrul Consiliului Local, în urma demisiei d-lui Nicoară Horea Viorel.

3. Proiect de hotărâre privind Statul de funcții, a Statului de personal precum și a Organigramei de funcționare a aparatului de specialitate al primarului comunei Mihai Viteazu, pe anul 2017.

4. Proiect de hotărâre privind acordarea normei de hrană polițiștilor locali din comuna Mihai Viteazu, jud. Cluj, în conformitate cu prevederile legale în domeniu.

5. proiect de hotărâre privind stabilirea cuantumului sumelor ce vor fi acordate ca premii, pentru elevii olimpici din cadrul Școlii ”Mihai Vodă” Mihai Viteazu, precum și pentru profesorii care i-au pregătit.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție, a inventarului patrimoniului și a situațiilor financiare anuale.

7. Întrebări, interpelări, propuneri ale consilierilor (discutarea problemelor legate de organizarea zilelor localității precum și alte deplasări)

1,160 Vizualizări totale, 1 Vizualizări azi

Comentarii Facebook