Articole care merită citite
Luni noaptea se oprește apa la Turda

Luni noaptea se oprește apa la Turda

access_time 9 martie 2015

Compania de Apă Arieș SA anunţă întreruperea furnizării apei potabile în municipiul Turda, luni 09.03.2015 între orele 22:30 – 05:30

La Turda, ca la nimenea: După trei zile de şedinţe, membrii Comisiei de aplicare a Legii 350 nu ştiau cui trebuie să dea 320 de mii de lei

La Turda, ca la nimenea: După trei zile de şedinţe, membrii Comisiei de aplicare a Legii 350 nu ştiau cui trebuie să dea 320 de mii de lei

access_time 29 mai 2015

După ce au aprobat „la apelul bocancilor” fondurile nerambursabile pentru 13 asociaţii sportive din Turda, de miercuri, 27 mai, membrii

Concert extraordinar la Câmpia Turzii

Concert extraordinar la Câmpia Turzii

access_time 8 decembrie 2015

Primăria și Consiliul Local Câmpia Turzii organizează sâmbătă, 12 decembrie, un concert extraordinar intitutlat: „ÎN PRAG DE CRĂCIUN”. Concertul, programat

Articol

Ședință ordinară la Mihai Viteazu

Ședință ordinară la Mihai Viteazu

access_time 19 mai 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

cl-mvConsilierii din comuna Mihai Viteazu se vor întâlni într-o ședință ordinară, în data de marți, 23 mai 2017, de la ora 16.00, pentru a lua în discuție 6 proiecte aflate pe ordinea de zi a ședinței convocate de primarul Ioan Zeng.

 

Iată ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind validarea unui nou consilier, în persoana d-lui Popescu Marian, supleant pe lista ALDE, în locul d-lui Nicoară Horea Viorel, din partea ALDE, la care i-a încetat mandatul de drept, prin demisie.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării componenței Comisiei de specialitate nr. 1 – buget finanțe și activități economice, din cadrul Consiliului Local, în urma demisiei d-lui Nicoară Horea Viorel.

3. Proiect de hotărâre privind Statul de funcții, a Statului de personal precum și a Organigramei de funcționare a aparatului de specialitate al primarului comunei Mihai Viteazu, pe anul 2017.

4. Proiect de hotărâre privind acordarea normei de hrană polițiștilor locali din comuna Mihai Viteazu, jud. Cluj, în conformitate cu prevederile legale în domeniu.

5. proiect de hotărâre privind stabilirea cuantumului sumelor ce vor fi acordate ca premii, pentru elevii olimpici din cadrul Școlii ”Mihai Vodă” Mihai Viteazu, precum și pentru profesorii care i-au pregătit.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție, a inventarului patrimoniului și a situațiilor financiare anuale.

7. Întrebări, interpelări, propuneri ale consilierilor (discutarea problemelor legate de organizarea zilelor localității precum și alte deplasări)

902 Vizualizări totale, 2 Vizualizări azi

Comentarii Facebook