Articole care merită citite
Produse de panificaţie confiscate de poliţiştii din Câmpia Turzii

Produse de panificaţie confiscate de poliţiştii din Câmpia Turzii

access_time 2 decembrie 2014

Poliţiştii din Câmpia Turzii a confiscat, de la o societate din comuna Ceanu Mare, produse de panificaţie în valoare de

Centru de Examinare Internațional la Turda

Centru de Examinare Internațional la Turda

access_time 26 februarie 2018

După o lungă ședință cu Directorul Cambridge Centre Romania, Eduard Isăilă, acesta a considerat că Turda este un oraș cu suficient potențial

Șofer beat, depistat pe o stradă din Turda

Șofer beat, depistat pe o stradă din Turda

access_time 10 aprilie 2015

Un bărbat de 39 de ani din Turda a fost depistat de oamenii legii, în timp ce conducea un autoturism,

Articol

Seminarul ”Participare și inițiativă civică”

Seminarul ”Participare și inițiativă civică”

access_time 8 iulie 2013 chat_bubble_outline 0 comentarii

O delegație formată din trei reprezentanți ai Asociației Pacienților cu Afecțiuni Hepatice din Cluj (APAH-RO Cluj), respectiv Simona Bolog, Cătălina Mărginean și Dan  Grigoriu, au participat sâmbătă, 6 iulie, la seminarul regional ”Participare și inițiativă civică”, organizat în cadrul proiectului ”Inițiativă pentru Societatea Civilă”.

”Seminarul a fost un excelent prilej de a discuta despre nevoia consolidării societății civile, plecând de la cunosșterea reciprocă și aprofundată a atitudinilor, comportamentelor și valorilor dominante la nivel social. Discuția a fost cu atât mai utilă, având în vedere amploarea pe care tema reorganizării administrativ-teritoriale a căpătat-o în spațiul public” a comentat Cătălina Mărginean, despre seminarul la care a participat sâmbătă. Sopul proiectului ”Inițiativă pentru Societatea Civilă” este de a consolida capacitatea de organizare a societății civile și orientarea instituțiilor publice spre dezvoltarea culturii civice, pentru a promova dezvoltatea durabilă, responsabilitatea și coeziunea socială la nivel regional și național. ”Cunosștințele dobândite vor ajuta echipa APAH-RO Cluj în următoarele acțiuni ce vor fi întreprinse pentru comunitatea locală și nu numai” a mai adăugat Cătălina Mărginean.

Camelia TEREC

1,721 Vizualizări totale, 2 Vizualizări azi

Comentarii Facebook