Articole care merită citite
Retea de proxeneti destructurată la Cluj

Retea de proxeneti destructurată la Cluj

access_time 19 septembrie 2016

Poliţiştii de la Direcția de Combatere a Criminalității Organizate și Direcția Operațiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliției Române, sub

Deputat Cristina Burciu: „Rămas bun, ani de liceu!”

Deputat Cristina Burciu: „Rămas bun, ani de liceu!”

access_time 15 iunie 2019

Clinchetul clopoţelului, parcă mai cristalin ca altădată, a anunţat în aceste zile încheierea anilor de liceu, ani de definire a

Se lansează „Generaţia următoare”

Se lansează „Generaţia următoare”

access_time 5 aprilie 2013

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm

Și Câmpia Turzii are huliganii ei!

Și Câmpia Turzii are huliganii ei!

Și Câmpia Turzii are huliganii ei!

access_time 4 februarie 2019 chat_bubble_outline 0 comentarii

O bancă de lemn a fost smulsă și aruncată pe o alee din parcul municipal fără ca cineva să identifice până la această oră persoana care se face vinovată de acest act iresponsabil.

 

Banca era fixată într-un cadru de ciment, din câte se vede în poza de mai sus s-au utilizat cel mai probabil unelte pentru a desprinde mobilierul urban din ciment.

 

Nu este primul gest de acest gen, în luna noiembrie a anului trecut chiar a doua zi după Luminație, a fost smulsă din balamale poarta unui cimitir din localitate.

 

Autoritățile au încercat și atunci să dea de urma făptașilor. Se face un apel și la populație, la persoanele cu spirit civic care observă astfel de incidente, să le raporteze poliției pentru ca autorii actelor de vandalism să fie trași la răspundere.

Administrația locală din Câmpia Turzii intenționează să investească 2.185.785,02 lei pentru extinderea sistemului de supraveghere video în municipiu. Investiția se preconizează a fi eșalonată pe 3 ani: anul I – 1.000.000 de lei, anul II – 1.000.000 de lei și anul III – 185.785,02 lei.

 

FOTO/ Refleqtmedia.ro

Comentarii Facebook