Articole care merită citite
Rezultate remarcabile pentru tinerii șahiști turdeni, la ”Memorialul Rădulescu”, de la Cluj-Napoca!

Rezultate remarcabile pentru tinerii șahiști turdeni, la ”Memorialul Rădulescu”, de la Cluj-Napoca!

access_time 13 aprilie 2017

In perioada 07-09.04.2017 la Cluj Napoca s-a disputat „Memorialul Radulescu„- editia XVII la sah, atat pentru copii cat si pentru

Poliția a intrat pe fir în cazul incendiului de la Mihai Viteazu

Poliția a intrat pe fir în cazul incendiului de la Mihai Viteazu

access_time 28 martie 2017

Duminică a izbucnit un incendiu de proporții în comuna Mihai Viteazu pe strada Delniței la un depozit de paleți. Pompierii

Se ia apa la Câmpia Turzii

Se ia apa la Câmpia Turzii

access_time 22 februarie 2016

Compania de Apă Arieș anunţă întreruperea furnizării apei potabile, marți,  23 februarie 2016, între orele 9 – 12, în Câmpia

Și la Câmpia Turzii se premiază cuplurile „veterane”

Și la Câmpia Turzii se premiază cuplurile „veterane”

Și la Câmpia Turzii se premiază cuplurile „veterane”

access_time 7 decembrie 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

ct-premiere-cupluri

În societatea actuală în care longevitatea și respectul în cuplu nu mai reprezintă atuuri, ci mai degrabă țeluri de neatins, să rămâi căsătorit vreme de 50 de ani este o virtute.

 

Tocmai din acest motiv, Primăria Municipiului Câmpia Turzii și-a propus ca, și în acest an, să premieze cuplurile care au atins 50 de ani de căsnicie.
Astfel, vineri, 8 decembrie 2017, începând cu ora 10:00, Sala de Şedințe a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” va fi gazda evenimentului „Nunta de aur”, dedicat unui număr de aproximativ 30 de cupluri care au rămas împreună timp de 5 decenii.

Aceşti oameni minunaţi vor fi premiaţi de către edilul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN, cu suma de 600 lei .

La finalul ceremoniei toţi cei prezenţi vor avea parte de un spectacol artistic susținut de soliști din cadrul Clubului de canto “BELLA MUSICA” .

 

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN, cel care a și inițiat proiectul de hotărâre privind premierea cuplurilor care împlinesc 50 de ani de căsnicie, a precizat: „De fiecare dată când am onoarea de a sta în preajma acestor oameni minunați, care au ales să rămână împreună, sunt emoționat și mă gândesc la adevăratele valori ale vieții.

 

Este al doilea an consecutiv când am ocazia, în calitate de primar, să premiez cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsnicie. Însă, adevăratul premiu pentru noi, cei din comunitate, este faptul că experiența lor rămâne un model de urmat.”

În municipiul Câmpia Turzii, încă din anul 2001 a existat din partea autorităților locale deschidere pentru premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Astfel, şi în acest an, Primăria Municipiului Câmpia Turzii prin Serviciul Public Local de Asistenţă Socială organizează evenimentul, „Nunta de aur”, moment de puternică încărcătură emoţională şi gânduri alese de fiecare dată.

Această ceremonie reprezintă un gest simbolic din partea comunității noastre pentru cei care au ales să respecte valorile familiei și un exemplu de viață pentru generațiile tinere.

 

Direcția Relații cu Comunitatea

Comentarii Facebook