Articole care merită citite
Handbal masculin, juniori I: Potaissa joacă cu Marta Baia Mare

Handbal masculin, juniori I: Potaissa joacă cu Marta Baia Mare

access_time 16 octombrie 2015

Formația turdeană joacă, în deplasare, cu Marta Baia Mare. Partida ce contează pentru etapa a V-a a campionatului național al

Fotbal liga a III-a, seria a V-a: Arieșul 1907 Turda, la a doua înfrângere din retur

Fotbal liga a III-a, seria a V-a: Arieșul 1907 Turda, la a doua înfrângere din retur

access_time 21 martie 2015

Formația turdeană a pierdut cu 0 – 1, partida cu Metalurgistul Cugir, desfășurată vineri, 20 martie, în deplasare. Elevii lui

O delegaţie a municipiului Câmpia Turzii va pleca în Ungaria

O delegaţie a municipiului Câmpia Turzii va pleca în Ungaria

access_time 6 octombrie 2015

O delegaţie a municipiului Câmpia Turzii va participa în perioada 15-19 octombrie la “Intâlnirea internațională a orașelor înfrățite” eveniment ce

Spațiu comercial de închiriat în hala agroalimentară din Câmpia Turzii

Spațiu comercial de închiriat în hala agroalimentară din Câmpia Turzii

Spațiu comercial de închiriat în hala agroalimentară din Câmpia Turzii

access_time 22 octombrie 2014 chat_bubble_outline 0 comentarii

piata_campia_turziiPrimăria Câmpia Turzii va organiza o procedură de negociere directă pentru închirierea unui spaţiu situat în Hala Agroalimentară “Piaţa Unirii”. Spaţiul, în suprafaţă de 25 de metri pătraţi, este destinat desfăşurării de activităţi comerciale.

Procedura de negociere directă va avea loc în data de 6 noiembrie de la ora 12 la sediul primăriei din Câmpia Turzii.

Pentru a putea participa la negociere persoanele fizice şi juridice interesate trebuie să îndeplinesă condiţiile stabilite în caietul de sarcini aprobat prin H.C.L. nr. 156 din 10.12.2013 şi care fac dovada că au depus următoarele acte: scrisoarea de înaintare a ofertei; garanţia de participare la licitaţie şi împuternicirea acordată persoanei care reprezintă ofertantul la negociere, dacă este cazul.

Societăţile comerciale care doresc să participe la negociere trebuie să depună următoarele acte:

copie de pe certificatul de înregistrare eliberat de Oficiul Registrului Comeţului; copie de pe actul constitutiv; dovada privind achitarea obligaţiilor fiscale la bugetul de stat, prin prezentarea unui certificat de atestare fiscală, eliberat de organul fiscal competent cu cel mult 30 de zile înainte de data licitaţiei, în original sau copie legalizată; dovada privind achitarea obligaţiilor de plată la bugetul local, prin prezentarea unui certificat de atestare fiscală, eliberat de serviciul de taxe şi impozite cu cel mult 30 de zile înainte de data licitaţiei, în original sau copie legalizată şi declaraţie autentică a reprezentantului legal al societăţii comerciale, din care să rezulte că aceasta nu se află în reorganizare judiciară sau faliment.

Comercianţii, persoane fizice sau asociaţii familiale trebuie să depună următoarele acte: copie de pe actul de identitate; copie de pe autorizaţia de funcţionare eliberată de autoritatea competentă sau de pe actul legal de constituire, după caz; dovada privind achitarea obligaţiilor fiscale la bugetul de stat, prin prezentarea unui certificat de atestare fiscală, eliberat de organul fiscal competent cu cel mult 30 de zile înainte de data licitaţiei, în original sau copie legalizată şi dovada privind achitarea obligaţiilor de plată la bugetul local, prin prezentarea unui certificat de atestare fiscală, eliberat de serviciul de taxe şi impozite cu cel mult 30 de zile înainte de data licitaţiei, în original sau copie legalizată.

Actele se depun la Serviciul de Relaţii Publice, Registratură – camera 22 din cadrul Primăriei Câmpia Turzii, până în data de 5 noiembrie ora 12.

Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0264.368.002, interior 147.

Alex MUNTEAN

Comentarii Facebook