Articole care merită citite
Banii pentru dezvoltarea Turzii, doar 12,13% din totalul bugetului pe 2013

Banii pentru dezvoltarea Turzii, doar 12,13% din totalul bugetului pe 2013

access_time 18 decembrie 2013

  Consilierii locali au aprobat astăzi execuţia bugetară pe trimestrul IV al anului 2013, care reflectă situaţia cheltuielilor bugetare pe

ANAF pune la dispoziție contribuabililor o aplicație informatică pentru a ușura completarea și depunerea online a Declarației Unice

ANAF pune la dispoziție contribuabililor o aplicație informatică pentru a ușura completarea și depunerea online a Declarației Unice

access_time 15 iulie 2018

O aplicație informatică pentru a ușura completarea și depunerea online a Declarației Unice va fi pusă la dispoziția contribuabililor, a anunțat ANAF.

Masă rotundă cu tema “Să dăm viaţă anilor” la Câmpia Turzii

Masă rotundă cu tema “Să dăm viaţă anilor” la Câmpia Turzii

access_time 27 august 2015

Consiliul local şi Primăria Câmpia Turzii, în colaborare cu Asociaţia Teritorială a Refugiaţilor şi Deportaţilor Câmpia Turzii vor organiza duminică,

Stănilă Ovidiu Sebastian – candidat PSD la Consiliul Local Turda

Stănilă Ovidiu Sebastian – candidat PSD la Consiliul Local Turda

access_time 1 iunie 2016 chat_bubble_outline 0 comentarii

Stanila-OvidiuVă prezentăm echipa de consilieri PSD Turda, o echipă de oameni tineri, dar şi oameni cu experienţă,  profesioniști și de bună-credință, cu dorinţa de a se implica și de a schimba lucrurile în bine! O echipă de profesioniști pentru Turda! Turda are nevoie de un bun manager și de o echipă performantă care să aibă capacitatea de a construi programe și proiecte viabile, de a găsi soluţii concrete pentru dezvoltarea pe termen scurt, mediu și lung a comunității noastre.

Aceasta este echipa de consilieri PSD Turda, oamenii care vor contribui cu experiența, viziunea și eforturile lor, la un viitor mai bun al acestui oraș.

 

Stănilă Ovidiu Sebastian, 39 de ani,  medic primar urolog

Mă numesc Stanila Ovidiu Sebastian, am 39 de ani, sunt medic primar urolog. Absolvent al Universității de Medicină Cluj-Napoca, promoția 2000, mi-am desfășurat activitatea medicală în cadrul mai multor instituții spitalicești: Institutul de Urologie și Transplant Renal Cluj, Spitalul de Urgență Brașov, Spitalul Municipal Aiud și în domeniul privat: Policlinica Plopilor Cluj, Centromed Aiud, Policlinica Oprișani Turda.

Am căutat tot timpul să îmi îmbunătățesc performanțele medicale prin stagii de specializare în străinătate (Franța -Vichy), prin participarea anuală la Congrese Internaționale: Japonia, SUA, Canada, UK, încercând ulterior să implementez experiența internațională în practica de zi cu zi în folosul pacientului român. În Turda îmi desfășor activitatea în cadrul Policlinicii Oprișani, o unitate medicală complexă care își propune o altfel de abordare a actului medical, integrând o multitudine de servicii medicale având ca finalitate rezolvarea completă a problemelor de sănătate ale pacienților.

Pledez pentru o abordare nouă a actului medical, cu promovarea tinerilor prin condiții atractive de muncă, eficientizarea actului medical prin creșterea importanței medicinii primare, și mai ales prin sublinierea importanței programelor de profilaxie/screening pe plan local.

Consider că am experiența necesară și doresc sa mă implic în îmbunătățirea asistenței medicale și sociale a turdenilor și în creșterea calității vieții locuitorilor acestui oraș din toate punctele de vedere.

Pentru un oraș modern, prosper și european! Pentru că iubim Turda!  Împreună reconstruim Turda! ‎ Matei Cristian Primar pentru Turda! Împreună pentru Turda!

Comunicat

Comentarii Facebook