Articole care merită citite
Cultivatorii de soia primesc subvenţii suplimentare

Cultivatorii de soia primesc subvenţii suplimentare

access_time 13 februarie 2015

Ministerul Agriculturii încurajează cultivarea soiurilor de soia convenţionale. Din acest an, fermierii care cultivă soiuri tradiţionale de soia vor primi

Frăția Angouleme – Turda: După 20 de ani

Frăția Angouleme – Turda: După 20 de ani

access_time 10 mai 2014

La Angouleme s-au sărbătorit 20 de ani de când localitatea s-a înfrățit cu Turda. Pentru a marca evenimentul, la începutul

Turda are doar doi din “copacii marilor bulevarde”

Turda are doar doi din “copacii marilor bulevarde”

access_time 4 februarie 2013

    Pe domeniul public din Turda, în parcul din Turda Nouă, în imediata vecinătate a trecerii de pietoni, se

Articol

Studenții stimulați să se angajeze

Studenții stimulați să se angajeze

access_time 18 mai 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

bani1Programul „Primul salariu” va fi lansat până la sfârşitul lunii iunie. Prin acest program absolvenţii de facultate vor avea garantat un salariu de 2.500 lei pe lună, timp de 3 ani.

 

Programul „Primul salariu”, prin care se garantează tinerilor absolvenţi de studii superioare un venit brut de 2.500 lei/lună, timp de trei ani şi subvenţionarea angajatorului cu 50% din cheltuiala salarială, cu menţinerea angajării timp de cinci ani, va intra în vigoare până la sfârşitul lunii iunie, a anunţat, luni, deputatul social democrat Răzvan Rotaru. Angajatorul va fi subvenţionat cu 50% din cheltuiala salarială, cu menţinerea angajării timp de cinci ani.

 

Prin acest program, vor fi stimulați pe de o parte tinerii, astfel încât să își găsească un loc de muncă stabil imediat după finalizarea studiilor de licență, iar pe de altă parte vor fi încurajate companiile private să angajeze absolvenți de facultate, beneficiind de reduceri fiscale din partea statului.

1,116 Vizualizări totale, 2 Vizualizări azi

Comentarii Facebook