Articole care merită citite
Popicarii din Câmpia Turzii se mențin pe primul loc

Popicarii din Câmpia Turzii se mențin pe primul loc

access_time 10 martie 2015

Echipa de popice a Clubului Sportiv Municipal (CSM) din Câmpia Turzii, s-a clasat pe locul doi la finalul celei de-a

Exercițiu de alarmare astăzi la Turda

Exercițiu de alarmare astăzi la Turda

access_time 4 octombrie 2017

În prima miercuri din fiecare lună se vor desfășura, în colaborare cu autoritățile locale, exerciții pentru verificarea funcționării mijloacelor de

Viceprimar demisionar la Câmpia Turzii!

Viceprimar demisionar la Câmpia Turzii!

access_time 16 noiembrie 2017

Viceprimarul municipiului Câmpia Turzii, Robert Szabo, și-a dat demisia joi, invocând ”probleme personale.   Robert Szabo a refuzat să comenteze

Articol

Studenții stimulați să se angajeze

Studenții stimulați să se angajeze

access_time 18 mai 2017 chat_bubble_outline 0 comentarii

bani1Programul „Primul salariu” va fi lansat până la sfârşitul lunii iunie. Prin acest program absolvenţii de facultate vor avea garantat un salariu de 2.500 lei pe lună, timp de 3 ani.

 

Programul „Primul salariu”, prin care se garantează tinerilor absolvenţi de studii superioare un venit brut de 2.500 lei/lună, timp de trei ani şi subvenţionarea angajatorului cu 50% din cheltuiala salarială, cu menţinerea angajării timp de cinci ani, va intra în vigoare până la sfârşitul lunii iunie, a anunţat, luni, deputatul social democrat Răzvan Rotaru. Angajatorul va fi subvenţionat cu 50% din cheltuiala salarială, cu menţinerea angajării timp de cinci ani.

 

Prin acest program, vor fi stimulați pe de o parte tinerii, astfel încât să își găsească un loc de muncă stabil imediat după finalizarea studiilor de licență, iar pe de altă parte vor fi încurajate companiile private să angajeze absolvenți de facultate, beneficiind de reduceri fiscale din partea statului.

1,399 Vizualizări totale, 5 Vizualizări azi

Comentarii Facebook