Articole care merită citite
Se ia apa la Câmpia Turzii

Se ia apa la Câmpia Turzii

access_time 22 februarie 2016

Compania de Apă Arieș anunţă întreruperea furnizării apei potabile, marți,  23 februarie 2016, între orele 9 – 12, în Câmpia

CCOFM Turda intermediază locuri de muncă pentru Cehia și Germania

CCOFM Turda intermediază locuri de muncă pentru Cehia și Germania

access_time 19 august 2016

RHR INTERNATIONAL S.R.L cauta spre angajare in strainatate muncitori calificati si necalificati dupa cum urmeaza CEHIA: Muncitori in productia componentelor

Câmpia Turzii: Promisiuni pentru locuri de casă

Câmpia Turzii: Promisiuni pentru locuri de casă

access_time 30 iunie 2014

   Consilul Local Câmpia Turzii a aprobat în şedinţa ordinară de luni, 30 iunie lista cu cei 74 de solicitanţi

Articol

Sute de maşini Dacia Duster, rechemate în service

Sute de maşini Dacia Duster, rechemate în service

access_time 13 aprilie 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Sute de autovehicule Dacia Duster sunt rechemate în service. Producătorul a identificat două probleme tehnice: o posibilă neconformitate a butucului roţii din faţă, dar şi posibilitatea pierderii parţiale sau totale a luminilor de semnalizare ale remorcii.

În ceea ce priveşte posibila neconformitate a butucului roţii din faţă, potrivit Renault Commercial Roumanie, acest lucru poate provoca zgomote anormale în partea din faţă a vehiculului şi, în cazuri extreme, poate duce la detaşarea roţii, chiar dacă această situaţie nu a fost observată până în prezent.

Operaţiunea în service durează între 50 minute şi 3 ore în funcţie dificultatea intervenţiei. Mecanicii vor verifica butucul de la roata faţă şi dacă se va considera necesar, aceasta se va înlocui.

Cea de-a doua problemă este legată de sistemul electric: există posibilitatea pierderii parţiale sau totale a luminilor de semnalizare ale remorcii atunci când această este conectată la maşină. În acest caz sunt afectate în jur de 300 de maşini, iar intervenţia durează 35 de minute.

Probleme la butucul roţii din faţă ar putea fi identificate la 209 vehicule, defecţiuni la lumini ar putea fi la 316 vehicule, se arată într-un comunicat ANPC.

931 Vizualizări totale, 4 Vizualizări azi

Comentarii Facebook