Articole care merită citite
Campanie de colectare selectivă a deșeurilor

Campanie de colectare selectivă a deșeurilor

access_time 8 decembrie 2014

La Turda se face curățenie de sărbători. De miercuri, 10, până vineri, 12 decembrie, locuitorii orașului se pot debarasa, într-un

Clujean medaliat cu argint la  Olimpiada Europeană de Informatică pentru Juniori

Clujean medaliat cu argint la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Juniori

access_time 15 septembrie 2017

În perioada 7-13 septembrie 2017, la Sofia, a avut loc Olimpiada Europeană de Informatică pentru Juniori la care a participat

Tarifele la energie electrică ar urma să scadă

Tarifele la energie electrică ar urma să scadă

access_time 24 aprilie 2018

O investigaţie a Consiliului Concurenţei indică faptul că tarifele la electricitate ar trebui să scadă. S-a descoperit că mai multe

Articol

Sute de maşini Dacia Duster, rechemate în service

Sute de maşini Dacia Duster, rechemate în service

access_time 13 aprilie 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Sute de autovehicule Dacia Duster sunt rechemate în service. Producătorul a identificat două probleme tehnice: o posibilă neconformitate a butucului roţii din faţă, dar şi posibilitatea pierderii parţiale sau totale a luminilor de semnalizare ale remorcii.

În ceea ce priveşte posibila neconformitate a butucului roţii din faţă, potrivit Renault Commercial Roumanie, acest lucru poate provoca zgomote anormale în partea din faţă a vehiculului şi, în cazuri extreme, poate duce la detaşarea roţii, chiar dacă această situaţie nu a fost observată până în prezent.

Operaţiunea în service durează între 50 minute şi 3 ore în funcţie dificultatea intervenţiei. Mecanicii vor verifica butucul de la roata faţă şi dacă se va considera necesar, aceasta se va înlocui.

Cea de-a doua problemă este legată de sistemul electric: există posibilitatea pierderii parţiale sau totale a luminilor de semnalizare ale remorcii atunci când această este conectată la maşină. În acest caz sunt afectate în jur de 300 de maşini, iar intervenţia durează 35 de minute.

Probleme la butucul roţii din faţă ar putea fi identificate la 209 vehicule, defecţiuni la lumini ar putea fi la 316 vehicule, se arată într-un comunicat ANPC.

1,185 Vizualizări totale, 3 Vizualizări azi

Comentarii Facebook