Articole care merită citite
Handbal masculin, juniori III: Potaissa joacă, în deplasare, cu CSȘ Odorheiul Secuiesc

Handbal masculin, juniori III: Potaissa joacă, în deplasare, cu CSȘ Odorheiul Secuiesc

access_time 28 ianuarie 2016

Formația turdeană joacă vineri, 29 ianuarie, cu începere de la ora 15, în deplasare, cu CSȘ Odorheiul Secuiesc. Înainte de

Turda și Câmpia Turzii afectate de lucrările Electrica

Turda și Câmpia Turzii afectate de lucrările Electrica

access_time 5 martie 2018

Societatea Electrica are programate în această perioadă mai multe lucrări de revizii și reparații în zona noastră, care vor afecta

Festivalul Internațional de Teatru continuă la Turda

Festivalul Internațional de Teatru continuă la Turda

access_time 3 iulie 2018

Festivalul Internațional de Teatru Turda 2018 vă invită și în următoarele zile să vă bucurați de spectacole și invitați de excepție.   Nu trebuie să

Articol

Tânără răpită dintr-un sat clujean!

Tânără răpită dintr-un sat clujean!

access_time 8 august 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

La data de 7 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au reținut, pentru 24 de ore, doi bărbați cercetați pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și lipsire de libertate.

La data de 6 august a.c., în jurul orei 22:30, polițiștii Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au fost sesizați de către o femeie, din Cămărașu, cu privire la faptul că în locuința sa au intrat câțiva bărbați, fără drept, și au luat-o cu ei pe fiica sa de 19 ani și pe nepot, împotriva voinței acestora.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat 2 bărbați bănuiți de comiterea faptelor, unul dintre aceștia fiind fostul concubin al fiicei reclamantei.
Tânăra a fost găsită de către polițiști la domiciliul fostului concubin, pe raza comunei Mintiu Gherlii. Cu sprijinul polițiștilor de acțiuni speciale, tânără și fiul ei au fost scoși din locuință și conduși la sediul unității de poliție, iar ulterior la un centru de protecție pentru victimele violenței în familie.

Cei doi bărbați, de 29 și 25 de ani, din comuna Mintiu Gherlii, au fost reținuți de către polițiști pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și lipsire de libertate.

Cercetările sunt continuate de către polițiști pentru documentarea întregii activități infracționale.

1,168 Vizualizări totale, 2 Vizualizări azi

Comentarii Facebook