Articole care merită citite
Lucrările la Podul de peste Arieș încep în curând

Lucrările la Podul de peste Arieș încep în curând

access_time 20 aprilie 2017

În această dimineață forul deliberativ s-a reunit la Turda pentru a adopta proiectul inițiat de primarul Matei Cristian privind soarta

Vremea de Crăciun, la Turda

Vremea de Crăciun, la Turda

access_time 24 decembrie 2015

În cele trei zile de Crăciun, vremea se va menţine în general închisă dar temperaturile vor fi mai mari decât este normal în

Tinerii implicați în proiectele CRD se întâlnesc cu viceprimarul Lucian Nemeș

Tinerii implicați în proiectele CRD se întâlnesc cu viceprimarul Lucian Nemeș

access_time 14 mai 2013

       Miercuri, 15 mai de la ora 17.00 Centrul Rațiu pentru Democrație va găzdui o întâlmire a tinerilor

Articol

Tânără răpită dintr-un sat clujean!

Tânără răpită dintr-un sat clujean!

access_time 8 august 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

La data de 7 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au reținut, pentru 24 de ore, doi bărbați cercetați pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și lipsire de libertate.

La data de 6 august a.c., în jurul orei 22:30, polițiștii Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au fost sesizați de către o femeie, din Cămărașu, cu privire la faptul că în locuința sa au intrat câțiva bărbați, fără drept, și au luat-o cu ei pe fiica sa de 19 ani și pe nepot, împotriva voinței acestora.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat 2 bărbați bănuiți de comiterea faptelor, unul dintre aceștia fiind fostul concubin al fiicei reclamantei.
Tânăra a fost găsită de către polițiști la domiciliul fostului concubin, pe raza comunei Mintiu Gherlii. Cu sprijinul polițiștilor de acțiuni speciale, tânără și fiul ei au fost scoși din locuință și conduși la sediul unității de poliție, iar ulterior la un centru de protecție pentru victimele violenței în familie.

Cei doi bărbați, de 29 și 25 de ani, din comuna Mintiu Gherlii, au fost reținuți de către polițiști pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și lipsire de libertate.

Cercetările sunt continuate de către polițiști pentru documentarea întregii activități infracționale.

1,002 Vizualizări totale, 4 Vizualizări azi

Comentarii Facebook