Articole care merită citite
Analist ajutor informatică (f/m) în cadrul Centrului Logistic Turda

Analist ajutor informatică (f/m) în cadrul Centrului Logistic Turda

access_time 24 februarie 2017

Suntem o companie internațională de succes, dinamică şi pregătită să îți susţină performanța. Echipa noastră, motivată şi dedicată, este permanent

Bugetul Turzii, suplimentat cu peste 2,5 milioane de lei

Bugetul Turzii, suplimentat cu peste 2,5 milioane de lei

access_time 27 octombrie 2014

Veniturile de la bugetul Turzii pentru anul în curs cresc, de la 86,24 la 88,90 milioane de lei. Plusul de

Handbal masculin: CSSM Bacău a câștigat ”Cupa Flugilor de Nea” de la Turda

Handbal masculin: CSSM Bacău a câștigat ”Cupa Flugilor de Nea” de la Turda

access_time 25 ianuarie 2016

Handbaliștii juniori II de la CSSM Bacău au câștigat cea de a doua ediție a ”Cupei Fulgilor de Nea” de

„Târgul de Purici” organizat în premieră la Turda

„Târgul de Purici” organizat în premieră la Turda

„Târgul de Purici” organizat în premieră la Turda

access_time 6 iunie 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Lions Club Turda – Câmpia Turzii organizează prima ediţie a „Târgului de Purici”,în perioada 9-10 iunie 2018, în incinta Colegiului Tehnic Turda, în vederea strângerii de fonduri pentru susţinerea proiectelor sale umanitare : screening ocular la copiii din grădiniţe, acţiuni pentru sănătatea populaţiei şi mediului (vaccinare, infrastructura medicală din spitale, ecologizare, colectarea selectivă a deşeurilor), proiecte pentru tineri, persoane defavorizate şi cu dizabilităţi.

 

Prima ediţie a  „Târgului de Purici”, ce se doreşte a fi organizată la Turda după modelul Flohmarkt-uiui german sau austriac, care are loc în multe orase din aceste ţări (Austria- SänktPolten, Wieselburg, Viena, Amstatten, Linz, Pinzgau; Germania– Hamburg, Stutgart, München, Köln, Friedberg etc) de peste 45 ani, demonstreaza solidaritatea, simţul civic, apropierea de valorile europene.

 

“Târgul de Purici”, marcă ȋnregistrată de Lions Club Bistriţa, este un eveniment care s-a desfăşurat pentru prima dată în România la Bistriţa şi care a fost iniţiat prin colaborarea acestuia cu Lions Club SänktPolten din Austria, continuând apoi să se desfăşoare timp de patru ani consecutivi.

 

Lions Club Turda – Câmpia Turzii ȋşi propune organizarea acestui eveniment la Turda, din iniţiativa colaborării cu Lions Club Wieselburg, Austria.

În perioada premergătoare deschiderii târgului, în data de 8 iunie 2018, între orele 12.00 şi 18.00, vă aşteptăm cu donaţii (articole electrice, electronice, birotică, îmbrăcăminte, menaj, jucării, cărţi, biciclete, triciclete, mobilier de mici dimensiuni etc.), care împreună cu cele primite de la partenerul nostru Lions Club Wieselburg, Austria, vor fi apoi scoase la vânzare pentru îndeplinirea scopurilor umanitare prezentate anterior. Donaţiile vor fi colectate la locul de desfăşurare a evenimentului.

Am adăuga faptul, nu mai puţin semnificativ, că numeroase produse din gospodăriile românilor, după ce nu se mai folosesc, ajung pe rampele de gunoi, mai mult sau mai putin amenajate, pe versanţi de dealuri, ȋn păduri sau pe malurile apelor.

Acţiunea nu se doreşte a fi o colectare de deşeuri ci o reciclare, prin reutilizare, a diferitelor obiecte de prisos aflate ȋn gospodăriile noastre, astfel încât lucrurile pe care nu le mai vrem sau nu le mai putem purta să le donăm spre folosul altora. Din aceste motive nu vor fi primite obiecte degradate, foarte uzate, murdare sau defecte.

Date despre eveniment se pot găsi pe adresa:

https://www.facebook.com/Targul-de-purici-LC-Turda-Campia-Turzii-194400398021728/

Comentarii Facebook