Articole care merită citite
Percheziții la Cluj într-un dosar de evaziune fiscală

Percheziții la Cluj într-un dosar de evaziune fiscală

access_time 22 mai 2017

În această dimineață, polițiștii specializați în investigarea criminalității economice ai Poliției Române efectuează 12 percheziții în municipiul București și în

Autoritățile din Câmpia Turzii i-au luat urma lui Pavel Dan

Autoritățile din Câmpia Turzii i-au luat urma lui Pavel Dan

access_time 28 aprilie 2014

Memoria scriitorului Pavel Dan va fi evocată la Câmpia Turzii. Marți, 29 aprilie, de la ora 18, la Sala Mică

S-a lansat Olimpiada Internaţională de Matematică 2018 Cluj-Napoca

S-a lansat Olimpiada Internaţională de Matematică 2018 Cluj-Napoca

access_time 27 ianuarie 2018

În 2018, Cluj-Napoca e Capitala mondială a matematicii. Inspectoratul Școlar Județean Cluj a lansat public astăzi, 26.01.2018, evenimentul Olimpiada Internaţională

Tarifele la serviciile de alimentare cu apă şi canalizare nu sunt stabilite de către operatorul Compania de Apă Arieș (comunicat de presă)

Tarifele la serviciile de alimentare cu apă şi canalizare nu sunt stabilite de către operatorul Compania de Apă Arieș (comunicat de presă)

Tarifele la serviciile de alimentare cu apă şi canalizare nu sunt stabilite de către operatorul Compania de Apă Arieș (comunicat de presă)

access_time 9 martie 2016 chat_bubble_outline 0 comentarii

În urma întrebărilor adresate de către Asociația T9 cu privire la tarifarea serviciilor de apă și canalizare, care conțin informații incorecte saudocumentate lacunar, și care reflectă o abordare superficială și părtinitoare, pentru o corectă informare a cetățenilor, Compania de Apă Arieș se vede obligată să facă următoarele precizări:
Tarifele la serviciile de alimentare cu apă şi canalizare nu sunt stabilite de către operatorul Compania de Apă Arieș, ci sunt aprobate deAdunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Apa Văii Arieşului” din care fac parte toate primăriile din arealul de deservire al operatorului,  în baza avizului ANRSC și  a prevederilor din statutul asociației.  Tarifele actuale au fost aprobate de ADI „Apa Văii Arieşului” prin Hotărârea nr.4/03.10.2013 semnată de președinte Lojigan Dorin Nicolae.
Ajustarea tarifelor a fost re-aprobată de către Consiliul Local al municipiului Turda prin Hotarârea Consiliului Local cu  best prices for all customers! zoloft 50 mg street price . top offering, buy generic zoloft online. nr.225/ 30.09.2013.Articolul nr.3 al Hotarârii  nr.225/ 30.09.2013 îl mandatează pe Primarul Municipiul Turda, Tudor Ștefănie,  21 sep 2013 … enter online pharmacy! atarax low prices. atarax online buy zoloft price in usa zoloft pfizer price purchase zoloft atarax online canada. atarax canada free sample best atarax mail order. atarax … actualul președinte al ADI, să voteze în numele și pe seama Municipiului Turda, în cadrul ADI „Apa Văii Arieşului”, prețurile stabilite în articolul nr.1.la serviciile de apă și canalizare.
Afirmațiile conform cărora tarifele practicate de Compania de Apă Arieș sunt pe locul doi pe țară sunt nefondate și nu au o bază reală. Tarifele practicate de Compania de Apă Arieș pentru serviciul de furnizare a apei potabile poziționează operatorul sub media naționalăa clasamentului tarifelor practicate pentru acest serviciu.
Cum se  stabilește cantitatea de apă meteorică?  find where to buy fluoxetine pills online – how to purchase your fluoxetine medication – best on-line drugstores – trustworthy and reliable stores. În România, determinarea debitelor de ape meteorice, necesare facturării, se face în baza Standardului Român SR 1846-2 din 2006. Cantitatea de apă meteorică preluată de reţeaua de canalizare se determină conform acestor prevederi, prin înmulţirea cantităţii specifice de apă meteorică, comunicată de Administrația Națională de Meteorologie pentru luna anterioară emiterii facturii, cu coeficientul suprafeţelor totale ale incintelor construite şi neconstruite, declarate de fiecare utilizator.
Cine plătește serviciile de canalizare a apei meteorice? Doar asociațiile de proprietari, instituţiile publice şi agenţii economici de pe raza municipiului Turda și Câmpia Turzii, care deversează apa meteorică în rețeaua de canalizare menajeră, plătesc serviciile de canalizare a apelor meteorice.  womans health, generic estrace cream cost, generic estradiol transdermal patch 20 mcg estradiol valerate for sale generic version cream estradiol 75 pg ml. Aceste servicii presupun colectarea apei meteorice de pe suprafeţele deţinute, transportul prin intermediul canalelor colectoare, epurarea acestor ape şi redarea acestora în circuitul pluvial natural.
De ce se plătesc serviciile de canalizare a apei meteorice? Municipiul Turda nu dispune de o rețea de canalizare divizată. Rețeaua de canalizare a apelor pluviale din municipiu nu este separată de rețeaua de canalizare a apelor uzate menajere. Apele meteorice care cad pe proprietatea utilizatorilor sunt preluate în sistemul public de canalizare împreună cu apele uzate menajere. Trebuie să menționăm că operatorul Compania de Apă Arieș nu încasează o taxa, ci prestează un serviciu necesar comunității, pentru care se efectuează cheltuieli. Nu plătiți apa meteorică sau ,,taxa pe apa de ploaie’’, cum impropriu este denumit acest serviciu, ci serviciul efectuat de Compania de Apă Arieș, care include: colectarea, transportul şi epurarea apelor meteorice pentru a fi redate apoi curate în râul Arieș.

Comentarii Facebook