Articole care merită citite
Cod galben de lapoviță și ninsoare

Cod galben de lapoviță și ninsoare

access_time 26 noiembrie 2015

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare meteorologică de cod galben pentru mai multe județe, printre care se

Conducerea liberală a județului își bate joc de echipa fanion a Turzii!

Conducerea liberală a județului își bate joc de echipa fanion a Turzii!

access_time 5 aprilie 2018

Clubul de handbal Potaissa Turda a primit o lovitură dură din partea președintelui CJ Cluj, liberalul Alin Tișe și a

Străzi din Turda afectate de reviziile la rețeaua de curent

Străzi din Turda afectate de reviziile la rețeaua de curent

access_time 25 noiembrie 2018

Sucursala de Distribuție a Energiei Electrice Cluj-Napoca anunţă întreruperea alimentării cu energie electrică la Turda după cum urmează Data întreruperii:

Teatrul Aureliu Manea se alătură campaniei “ȘI TU POȚI FI MOȘ CRĂCIUN”

Teatrul Aureliu Manea se alătură campaniei  “ȘI TU POȚI FI MOȘ CRĂCIUN”

Teatrul Aureliu Manea se alătură campaniei “ȘI TU POȚI FI MOȘ CRĂCIUN”

access_time 5 decembrie 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Organizația Studenților Farmaciști din Cluj –Napoca (OSF)  în parteneriat cu Teatrul Aureliu Manea va organiza în data de 13 decembrie ora 19:00, un spectacol caritabil pentru ajutorarea unei  familii nevoiașe din Turda.

 

Prin acest spectacol, instituția noastră se alătură  campaniei ȘI TU POȚI FI MOȘ CRĂCIUN, coordonată de OSF. Păstrând tradiția de anul trecut, încasările obținute din vânzarea biletelor la spectacolul TRAGEDIAN LA JUBILEU de A.P. Cehov, regia Muriel Manea,  vor fi donați către o familie defavorizată, a căror resurse financiare și materiale sunt minimale. Costul unui bilet este 15 lei întreg și 10 lei cu reducere pentru elevi, studenți și pensionari iar cine nu poate să ajungă din diverse motive poate dona biletul unui prieten, cunoscut, etc.

În acest an campania se desfășoară în perioada 3-16 decembrie și vor fi organizate mai multe activități de strângere de fonduri și haine sau jucării, pe bază de donație (Târg de Crăciun, Concert de colinde, Spectacolul de teatru). Pe lângă aceste donații, ajutorul vine si din partea anumitor firme din Cluj, care ne ajută cu sponsorizări pentru această campanie ( Ducfarm, Victor Cafe).

Organizaţia Studenţilor Farmacişti din Cluj-Napoca este o organizaţie non-profit, non-guvernamentală care are ca scop, alături de reprezentarea studenţilor farmacişti la nivel universitar, organizarea de campanii şi proiecte pe teme de sănătate, plecând de la premisa că este mai important să previi, decât să tratezi.

Prin urmare, vă invităm cu drag să vă alăturați campaniei, să susținem acest demers și să ne bucurăm împreună de sărbători mai fericite și mai luminoase!

 

 

Comentarii Facebook