Articole care merită citite
Primăvara adolescenţilor

Primăvara adolescenţilor

access_time 15 aprilie 2013

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm

De la 1 iulie creşte valoarea punctului de pensie şi a indemnizaţiei sociale pentru pensionari

De la 1 iulie creşte valoarea punctului de pensie şi a indemnizaţiei sociale pentru pensionari

access_time 28 iunie 2018

La 1 iulie vor intra în vigoare noile valori ale indemnizaţiei sociale pentru pensionari şi punctului de pensie, astfel cum

Lupii, paznici  la oi:  Silvicultorii care administrează pădurea Turzii mai păguboşi  decât hoţii de lemne

Lupii, paznici la oi: Silvicultorii care administrează pădurea Turzii mai păguboşi decât hoţii de lemne

access_time 16 septembrie 2014

Pagubele produse pe suprafeţele de pădure aflate în administrarea Ocolului Silvic Valea Ierii SRL, entitate care administrează  şi cele 700

Articol

Tinerii din Câmpia Turzii sunt sprijiniți de administrația locală -26 de locuri de casă atribuite în cartierul Șarât-

Tinerii din Câmpia Turzii sunt sprijiniți de administrația locală -26 de locuri de casă atribuite în cartierul Șarât-

access_time 13 iulie 2018 chat_bubble_outline 0 comentarii

Pentru că se află într-o continuă campanie dedicată bunăstării și întineririi municipiului Câmpia Turzii, administrația locală acordă o atenție deosebită familiilor de tineri.

Această politică administrativă se materializează inclusiv prin demersul din urmă cu câteva zile, privind atribuirea de 26 de locuri de case, tinerilor care îndeplinesc criteriile stabilite prin HCL 106/24.05.2018 prin care s-a stabilit aprobarea listei și ordinea de prioritate pentru atribuirea în folosință a terenurilor destinate construirii de locuințe proprietate personală, în municipiul Câmpia Turzii, în condițiile legii nr. 15/2003.

Astfel, au fost atribuite în folosință, cu titlu gratuit, 26 de terenuri destinate construcției de case, pentru care titularii au la dispoziție un an pentru a le fi eliberată autorizația de construire și cinci ani pentru construirea efectivă a locuinței.

În caz contrar, contractele de dare în folosință vor fi revocate.
Este pentru a doua oară, în doi ani consecutivi, când administrația locală a municipiului nostru atribuie terenuri tinerilor din Câmpia Turzii pentru a se stabili în cartierul Șarât, împiedicându-se astfel fenomenul de mutare a cetățenilor noștri către Cluj Napoca sau alte localități.

„Dorim ca prin aceste demersuri să întinerim populația orașului nostru și să punem bazele unei societăți active din punct de vedere socio-economic. Câmpia Turzii nu va mai fi un oraș din care oamenii pleacă, ci unul în care populația rămâne și muncește, iar atribuirile de terenuri și investițiile din municipiu dovedesc acest lucru!”, afirmă Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul municipiului Câmpia Turzii.

1,279 Vizualizări totale, 4 Vizualizări azi

Comentarii Facebook